Idem si k vám po radu a váš názor :) S priateľom máme skvelý vzťah. Bývame spolu, chceme sa vziať a partner je naklonený bábätku. Lenže vo vzťahu je jedna vec, ktorá mi prekáža. Môj partner má až moc rád ženy. Pred naším vzťahom bol celkom veľký sukničkár, bavilo ho ženy namotávať a "jednonocovky" boli jeho hobby. Pri mne sa zmenil (samozrejme to nebolo zo dňa na deň) a aj jeho rodina a kamaráti mi hovoria, že ho nespoznávajú. Je veľmi romantický, zaujíma sa a vidím,že so mnou chce zostárnuť. Preto som presvedčená, že "naživo" by ma nepodviedol. Lenže pred pár mesiacmi sme mali (teda aspoň ja) trošku krušné obdobie. Kontaktovala ho ex a on mi o tom nič nechcel povedať. Preto som mu šla do mobilu (viem, nemala som to robiť). S ex nič nemal, jednoducho ju ignoroval, za čo som rada, ALE prečítala som si iné správy. Videla som, že sem-tam napíše nejakej žene na instagrame, ktorú osobne nepozná. Tieto ženy majú spoločné to, že pridávajú šteklivé fotky. Sú z nášho mesta, osobne ich nepozná, ale skrz také fotky majú veľa odberateľov. Píše im veci, ako: "Si strašne pekná. Rád sa pozerám na tvoje fotky. Uf, mohla by si pridávať také fotky častejšie. Na tej fotke ti skoro vidieť bradavku, úplne si predstavujem, ako si si ju pri fotení snažila zakryť." A ja neviem, čo si o tom myslieť. Má oči, nikdy som mu nezakazovala takéto baby sledovať, nič proti komplimentom taktiež nemám (ak by povedal kamarátke, že jej to svedčí, napríklad), ale toto mi príde cez čiaru. Čo si o tom myslíte vy? Je to cez čiaru alebo by ste sa len na tom zasmiali? Poprípade, ako by ste to riešili? (nechcem, aby vedel, že som mu šla do mobilu). Mám pocit, že takýto typ "šteklivých komplimentov" má byť určený len partnerke....
Partner sa pozerá po iných ženách
Nehnevaj sa ale si dalsia z tych prije"anych zien ktore zostavaju vo vztahu s kok"tom aj ked ich ten sviniar podvadza a flirtuje s inymi zenami. To nemate v sebe stipku hrdosti zenske? Fakt vam vztah s nejakym chujom stoji zato? To chcete zotrvat v takom vztahu kde ocividne trpite?
A to vsetko len preto aby ste nejaky vztah mali?
Chore..
ťažko povedať, na jednej strane áno nepodviedol ťa reálne ale mne by to napríklad vadilo. áno každý chlap sa pozriet po inej žene, nemá zmysel si klamať, že nie ale zase odtiaľ potiaľ. môže pochváliť fotku ale s tou bradavkou mi prišlo už teda cez, že možno keby sa toho ona chytí tak bohvie ako by to dopadlo. spýtala by som sa ho na to, nie akože nejako obviňujúc ale proste, že chceš vedieť ako to myslí, či to s tebou myslí vážne alebo chce radšej pokračovať v takom živote ako mal pred tebou
Suhlasim s Lollkou. Suknickara obhajovat urcite nebudem a za to pozrenie do mobilu ti nemam za zle lebo aspon si zistila aky je. To ze si necha spristupneny mobil bez hesla je teds jeho chyba. To je ako nechat krabicu na stole polotvorenu a nenazriet čo je v nej.
Kazdopadne jednq zije so suknickarom druha tu odpustila nevernikovi lebo je naivna a pozerala vela americkych romantickych filmov.. ked vas bavi mat takychto chlapov tak majte :) najlepsie je mat presne ten typ ako je @dobreuz- nepije nefajci nemusi byt stredom pozornosti, nedava sex na prve miesto takze si nemyslim ze by podviedol. Mne uz to je sice jedno ja vztah kat nebudem ale škoda že dobrych chalanov je uz malo.
Nuz vybrala si si suknickara tak takyto zivot s nim budes mat furt. Nikdy sa uplne nezmeni a neviem ci veris tomu, ze keby mu nejaka takato lahka vyzliekajuca sa zena odpisala ze mu da ze jej napise ze ale nie, on nechce lebo ma krasny vztah. Bud sa s tym zmier ze je takyto alebo hladaj chlapa inde.
tak ti poviem, okial sa len pozera, tak mozes byt este rada. ak to je zakazdym len pri tom, ze proste napise, tak asi bude taky no ak nema odvahu na osobne stretko tak podla mna mozes byt pokojna
Dopraj mu kusok dychat, je to len chlap. Kazdy mame nejake tajomstvo, urcite aj ty. Nabuduce mu nelez do telefonu a neporusuj jeho sukromie a neviem, ze ci neporusujes aj zakon citat cudziu konverzaciu, nieco na styl listoveho tajomstva. Ak mu to nechces povedat, ze si sa mu hrabala v telefone tak posli jeho email aby som mu to dal nejako najavo, ze nech si dava vacsi pozor na taketo veci.
Vsetky zeny, co chodia partnerom tajne do mobilu, si to co tam najdu, plne zasluzia.
Takto ho spehovat je nechutne, detinske a ubohe. Nedivil by som sa mu, keby sa s tebou kvoli tomuto rozisiel.