Partner sa pozerá po iných ženách

Príspevok v téme: Partner sa pozerá po iných ženách
Luc1A

Idem si k vám po radu a váš názor :) S priateľom máme skvelý vzťah. Bývame spolu, chceme sa vziať a partner je naklonený bábätku. Lenže vo vzťahu je jedna vec, ktorá mi prekáža. Môj partner má až moc rád ženy. Pred naším vzťahom bol celkom veľký sukničkár, bavilo ho ženy namotávať a "jednonocovky" boli jeho hobby. Pri mne sa zmenil (samozrejme to nebolo zo dňa na deň) a aj jeho rodina a kamaráti mi hovoria, že ho nespoznávajú. Je veľmi romantický, zaujíma sa a vidím,že so mnou chce zostárnuť. Preto som presvedčená, že "naživo" by ma nepodviedol. Lenže pred pár mesiacmi sme mali (teda aspoň ja) trošku krušné obdobie. Kontaktovala ho ex a on mi o tom nič nechcel povedať. Preto som mu šla do mobilu (viem, nemala som to robiť). S ex nič nemal, jednoducho ju ignoroval, za čo som rada, ALE prečítala som si iné správy. Videla som, že sem-tam napíše nejakej žene na instagrame, ktorú osobne nepozná. Tieto ženy majú spoločné to, že pridávajú šteklivé fotky. Sú z nášho mesta, osobne ich nepozná, ale skrz také fotky majú veľa odberateľov. Píše im veci, ako: "Si strašne pekná. Rád sa pozerám na tvoje fotky. Uf, mohla by si pridávať také fotky častejšie. Na tej fotke ti skoro vidieť bradavku, úplne si predstavujem, ako si si ju pri fotení snažila zakryť." A ja neviem, čo si o tom myslieť. Má oči, nikdy som mu nezakazovala takéto baby sledovať, nič proti komplimentom taktiež nemám (ak by povedal kamarátke, že jej to svedčí, napríklad), ale toto mi príde cez čiaru. Čo si o tom myslíte vy? Je to cez čiaru alebo by ste sa len na tom zasmiali? Poprípade, ako by ste to riešili? (nechcem, aby vedel, že som mu šla do mobilu). Mám pocit, že takýto typ "šteklivých komplimentov" má byť určený len partnerke....

Hildus11

Prosím tá a načo máte tie hlúposti ? Instagramy sú pre ľudí čo sa majú príliš Radi sami seba alebo si tam musia ulazat a vyzdvihnúť trochu ego lebo človek ktorý má Zdravé sebavedomie nemusí chodiť tam provokovať mužov a ženy to je jedno aké pohlavie ale ten človek musí mat nejaké komplexy ak takéto šteklivé fotky tam dáva je to smiešne, niekedy realita je dosť iná sko foto.
Teraz k veci, ak tá má skutočne Rad, návrhmi mu že či si nezrusite instagram, povec mi jeden rozumný dôvod načo je dobrý. Ak súhlasí má tá Rad s urobí pre teba všetko ako si to myslíš s keď to neurobí tak zrejme mu chýbajú ženy a vášeň po nich. Nieje to žiadne zakazovanie ja mám priateľa a zrušili sme si to pretože instagram je o ukazovanie sa a zbieraní lajkov a komentov. Čiže neviem jednoznačne by som navrhla zrušiť to pretože dá sa aj bez toho žiť! Neviem si vo vzťahy predstaviť instagram alebofb jedine spoločný FB ale je otrasná doba kde ľudia veľmi ľahko zaflirtuju ja tonduznsvam no jedine spoločný FB

Lea309

Luc1a,

napisem ti to narovinu aby si vedela ako bude vyzerat Tvoj zivot s tymto chlapom. Ano verim, ze ak si s priatelom stastna a rozumiete si, chce si ta zobrat a mat s tebou rodinu. Nemusi to totiz znamenat, ze ked ma rad chlap sex tak nechce mat stabilny zivot, zenu, dom a deti. Chce a bude ta lubit, bude sa k tebe vracat domov. Budes jeho prioritou. Nebude o teba chciet prist. Budes jeho najdolezitejsia zena v zivote. No na druhej strasne, chlap ako on - podla toho co pisal inym zenam a podla toho aky bol suknickar NIKDY to si zapamataj a uvedom este predtym ako mu povies pred oltarom svoje ANO- ti nebude 100% verny a nikdy nebude mat oci len pre seba. Pre takychto chlapov su laska, vztah a rodina jedna vec a pobavenie a sex druha vec. Kludne moze po rokoch nielen taketo nevinne spravy ako teraz, ale realny sexualny pomer s inymi zenami- nevravim, ze si budes hladat milenky cielene....ale ak sa mu vyskytne prilezitost tak nepovie nie. Chlapovi, ktory striedal zeny, nikdy nebude stacit na dalsich 30-40 rokov len jedna do postele. Bude mu totiz chybat vasen, ktora sa po rokoch vo vztahoch vytrati. Ale lubit ta kludne moze. Laska a sex je pre takychto chlapov nieco uplne ine, este raz sa opakujem. Preto zalezi od teba aky typ zeny si, ci ho lubis az natolko, ze mu to budes obetovat ako vela dalsich alebo si najdes iny typ chlapa, ktory nie je tak sexualne zalozeny. Nevravim ti co je lepsie, vsetko ma svoje vyhody a nevyhody...kazdy chlap ma svoje slabosti. ten verny by ti nemusel vyhovovat napr. v tom, ze sa casto hra doma na pocitaci, je malo aktivny alebo nieco ine. Zalezi to od teba aku mas povahu, ako vela dokazes v laske obetovat, nakolko silna osobnost si, nakolko ho mas rada prave takeho aky je- v tomto ho nemas sancu uplne zmenit totiz- si myslim,, ze to ako sa zmenil teraz je jeho maximum a zmenil sa urcite podla toho co pisem. Zelam ti len to aby si sa dobre rozhodla a aby si nevyplakavala o par rokov, ze ta manzel podvadza, kedze vies do coho ides. Vsetko je totiz v hlave a zalezi len na tom ako sa k tomu postavis..

Fullhd

Okrem toho ty ako zena nemas povinnost ho menit,ucit.On nie je ziadny tvoj projekt.A okrem toho taky chlap sa nikdy nezmeni...pripominas mi vela mojich kamaratiek zo slovenska ktore skoncili bud s kamionistom co trtka rumunky na cestach,alebo s alkoholikom ..tie co nabrali odvahu tak zbalili kufre a cau...a to radim aj tebe.Krasny vecer ti prajem a vela stastia.

naivny

keď pozerá po ženách, je sukničkár. Keby pozeral po mužoch, bol by homosexuál. Jediné riešenie je vypichnúť oči.

Fullhd

Ja tomto nerozumiem prosim vas vysvetlite mi to.Existuje tolko uzasnich chlapov a zeny si zrovna vyberu bud to suknickara,grazla,alkoholika,fetaka,agresora...neviem tomu pochopit akosi precu su zeny tak sproste.Nie vsetky!!!Kde je problem?V zenach ze chcu vzruso vo vztahu???Alebo v muzoch???Preco je tolko slobodnych mamiciek,rozvodov....zenska slovenska logika LVL 999999999999 %

je to

to je chore, ak je to vobec pravda. nuz, kludne sa onho podel s celym svetom. normalny zamilovany by to nerobil iba povrchny suknickar.

Idris9966

Má partnerku (teba) a hento vypisuje všelijakým pizdám pod fotky ? :D moja no neviem čo čakáš ale že spolu zostárnete a zomriete v spoločnej posteli ako 95 ročný tak na to zabudni :) Aby si sa moc nenamotavala na svadbu a na dietatko aby ta to potom moc nebolelo :)

Nechcelabysom

Ja osobne by som takeho partnera nechcela ale to je cisto subjektivna vec. Ale ako sa hovori "doveruj ale preveruj", tiez nie je uplne spravne, ze si mu sla do telefonu ale ak by nechcel aby si sa o tych veciach dozvedela, patricne by ich aj utajil a sem tam si preklepnut partnera aj ked mu veris, je podla mna normalne a asi to aj vela ludi robi ale mozno sa k tomu nepriznaju. Zasa ak by si to robila neustale, to uz by nebolo uplne v poriadku.

Ktovie, pre neho je mozno taketo spravanie uplne v poriadku ako aj len letme pozretie sa po zenach na ulici, jemu to mozno nepride divne ich takto komentovat na internete a teba by obvinil, ze si len ziarliva. Kazdy sme iny, mozno by ta naozaj nepodviedol a je len na tebe, ci mu to veris a ci chces s takymto clovekom zit. Ale ak mas pochybnosti a nie si si jeho spravanim ista, tak by si mala taky vztah prehodnotit. Ja osobne si myslim, ze take komentare co pisal tym zenam, su uz cez ciaru a asi by som nebola velmi nadsena keby moj partner tuzobne komentoval inej zene jej bradavky a aj dalsim zenam...