Mam priatela s ktorym som 5 rokov, pred rokom som zistila ze ma dlhodobo podvadzal s jendou zenou, takmer rok...potom sme boli niekolko mesiacov od seba...skoncil s nou,,,,a dali sme sa znovu dokopy dala som mu sancu, chcela som skusit odpustit...po par mesiacoch mi zacali opakovane rozne gyn. problemy, doktor mi porobil vysetrenia a zistili mi pohlavne prenosne chlamydie, doktor povedal ze sa to prenasa takmer vylucne pohlavne, zazila som dalsie ponizenie, hambu a sklamanie, liecim sa aj on...tvrdil ze ona problemy nemala...(ja som som nemala za cas co sme neboli spolu ziandeho partnera) cize prenasacom bol on....
berie lieky, ani raz si nepecital na nete o co sa jedna ani sa nezaujimal ma spytat....beriem druhe balenie liekov stale nie som ok, navyse mi lieky jedno liecia a sposobuju dalsie ine nezaiduce ucinky, ktorych je pozehnane takze sa citim fyzicky velmi zle...a vypada to na dlhsiu liecbu...ked som s nim o tom hovorila ( on nema ziadne problemy s tych liekov) takmer nepocuva a ze vsak s avyliecim a vobec ho nestve aku sancu som mu dala a cim ma zase podrazil...vraj len hladam dovod na hadku....a ide mi o ine...
Partner-pohlavna choroba
postavila by som mu tasku s vecami pred dvere, je to nevdacnik
Sama si za to mozes, Keby si sa nehrala na strasne urazenu tak by nemusel spat so zenami co roznasaju take hnusne choroby.
Ber nohy na plecia a utekáááj. Po svete behá dosť zdravých chlapov.
DoktorWho, stavim sa, ze aj ty si dostal daku pliagu, nakazil si nou niekoho a bral si to presne ako autor temy...ze boze moj robi sa z komara somar. Stavim sa! Normalny clovek by nikdy nenapisal co ty. Jedine taky, ktory siril pohlavnu chorobu a bral to ako "beznu chripku". Fuj
Pozri Partnerka, rozisli ste sa, vedela si, ze je s nou a asi si aj tusila, co je ona zac. Ty si sa rozhodla, ze to s nim skusis, myslis, ze ta nakazil naschval? Co sa ti ma kazdy den teraz ospravedlnovat? Navrat a zacatie znovu znamena urobit hrubu ciaru a nic nepripominat a nevycitat ani nic, co s tym suvisi. Bud ho kopni do zadku nech si ide kade lahsie alebo bud ticho a liec sa. Krd niekoho skutocne milujes, tak mas znasat nielen dobre, ale aj zle veci.
DoktorWho ano lebo chlamydie, syfilis, kvapavka ci aids su uplne bezne choroby, ktore sa prenasaju kychanim, kaslanim ci chytenim klucky. Vacsiu sprostost si ani nemohol napisat alebo je to mozno bezne pre teba chytat ci roznasat take choroby.
gurun/ o priznskoch pohlavnych chorob a infekcii mi vysvetlovat ozaj nemusis ze prebiehaju v 90% bezpriznakovo to velmi dobre viem nakolko som milion x za zivot riesila zenske problemy
chrípka, nádcha, baktérie, a nákaza nimi je záležitosťou aj imunity. Tu však ide o niečo úplne iné, a Tvoj príspevok nevníma podstatu problému.
Nikto kto tu pise si neuvedomuje, ze je kopa chorob, ktore dostanete od inych nezodpovednych ludi. Neviete, ci nevojdete do priestoru, kde niekto chory kychal, kaslal, verejne wc, mhd... Co ked chyti niekto s herpesom klucku, nakupny kosik, peniaze.... a vy nadavate, ked vas niekto nakazi a kolkych ste uz chtiac ci nechtiac nakazili vy blbou chripkou ci nadchou napr.? Takze sa zamyslite nad sebou a potom nadavajte na inych...
Antilooopa: keby len to, take hepatitídy dôkazu pekne skrátiť život, genitalne bradavice a herpes sú na cely život, a mila autorka temy, ver že by si ich nechcela zažiť pri každej alebo každej druhej menstruacii alebo pri akomkoľvek znížení imunity, ďalej mäkký vred a kopec dalších ochorení. ja viem že to viacerí beriete na ľahkú vahu že vám sa to stat nemôže, ale čudovali by ste koľko ľudí s tým behá po oddeleniach v nemocnici. mat promiskuitneho partnera je dnes už pomaly hazard so zdravím. aj trikrát by som si rozmyslel či chcem chytiť nieco ďalšie.