všetkým v dome vadí že som na ntb

Príspevok v téme: všetkým v dome vadí že som na ntb
Frost1

Zdravím, aktuálne dočasne bývame u priateľkiných rodičov. Nebudem rozoberať prečo to tak je, má to svoje dôvody, prosím nedomýšlajte si čo za tým je, nie je to nič vážne. Píšem hlavne preto že sa potrebujem trochu vyventilovať a spýtať sa vás na názor. Už som možno aj 4 mesiace na PN, pôvodne to malo byť len na 2-3 týždne, no moje zdravotné problémy sa stále naťahujú.
No a teraz to podstatné. Samozrejme že sa počas PN nudím, práce tu veľa nie je, v mojom prípade aj tak veľa prácí neprichádza do úvahy nakoľko mám problémy s nohami a chrbticou, zle sa mi chodí a s chrbtom tiež nemôžem robiť hocičo. Vo voľnom čase som väčšinou na notebooku (ale nielen to, samozrejme aj iné veci ako napr. kniha, sudoku, tv...). No a pred chvíľou mi priateľka povedala že všetkým vadí že som toľko na notebooku. No keby ste videli jej rodičov...oni trebars dnes od televízie ešte ani takmer nevstali xD a to im vadí že ja som na notebooku...no oni sú snad s prepáčením úplne vygumovaní prosím pekne. Akože v čom je to iné. Na notebooku aspoň môžem robiť viac vecí ako pred telkou. A v mojom prípade to nie je že by som "fejsbúkoval" alebo hral hry. Ja si trebars čítam rôzne články, veľa počúvam hudbu, občas pozriem nejaký seriál alebo film, hry takmer ani nehrávam (možno raz za 2 týždne).
Dobre, asi už stačilo. Len toto som potreboval vypustiť zo seba, som úplne naštvaný, ono ide hlavne o to že oni ak nie sú v práci tak 90% času sedia pri televízore. Ak sa náhodou ešte raz vyjadria tak ja sa asi vyjadrím k nim nech zdvihnú rite od tej telky.

dobreuz

Antisexx ak máš dnes večer čas, tak Ti napíšem nejaké rady ohľadom priberania. Môžme do tej témy čo si dala link, len škoda, že nechces prezradiť krstné meno :)
K téme: svokrovci jednoducho bývajú takí, všetko im vadí alebo si nájdu zámienku, len aby mohli niečo spochybňovať, želám skoré uzdravenie, nech sa už môžte vrátiť do práce.