Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

všetkým v dome vadí že som na ntb

Príspevok v téme: všetkým v dome vadí že som na ntb
Frost1

Zdravím, aktuálne dočasne bývame u priateľkiných rodičov. Nebudem rozoberať prečo to tak je, má to svoje dôvody, prosím nedomýšlajte si čo za tým je, nie je to nič vážne. Píšem hlavne preto že sa potrebujem trochu vyventilovať a spýtať sa vás na názor. Už som možno aj 4 mesiace na PN, pôvodne to malo byť len na 2-3 týždne, no moje zdravotné problémy sa stále naťahujú.
No a teraz to podstatné. Samozrejme že sa počas PN nudím, práce tu veľa nie je, v mojom prípade aj tak veľa prácí neprichádza do úvahy nakoľko mám problémy s nohami a chrbticou, zle sa mi chodí a s chrbtom tiež nemôžem robiť hocičo. Vo voľnom čase som väčšinou na notebooku (ale nielen to, samozrejme aj iné veci ako napr. kniha, sudoku, tv...). No a pred chvíľou mi priateľka povedala že všetkým vadí že som toľko na notebooku. No keby ste videli jej rodičov...oni trebars dnes od televízie ešte ani takmer nevstali xD a to im vadí že ja som na notebooku...no oni sú snad s prepáčením úplne vygumovaní prosím pekne. Akože v čom je to iné. Na notebooku aspoň môžem robiť viac vecí ako pred telkou. A v mojom prípade to nie je že by som "fejsbúkoval" alebo hral hry. Ja si trebars čítam rôzne články, veľa počúvam hudbu, občas pozriem nejaký seriál alebo film, hry takmer ani nehrávam (možno raz za 2 týždne).
Dobre, asi už stačilo. Len toto som potreboval vypustiť zo seba, som úplne naštvaný, ono ide hlavne o to že oni ak nie sú v práci tak 90% času sedia pri televízore. Ak sa náhodou ešte raz vyjadria tak ja sa asi vyjadrím k nim nech zdvihnú rite od tej telky.

dobreuz

Antisexx určite viem pomôcť, ale nie až tak ako odborník, nakoľko nemám potrebné prístroje, napr. diagnostickú váhu, ktorá vie zmerať tuk v tele, kostru aj metabolický vek dokonca. Samozrejme treba mi vedieť Tvoju váhu výšku, fyzickú aktivitu aj stravovacie návyky... Ale niekde na mail popíšme, nie tu, lebo len zbytočne offtopic :D
Inak sorry, len Abcd888 tiež uvádzala, že má 19, tak som sa zmýlil no :D
A vďaka za podporu :)

naivny

dobreuz, mam matiku 2. rocnik 1. semester na E. Sotva, ale presiel som. Na IT sme si mohli vybrat, ci 3 alebo 4 rokov do bakalara. Robili sme pripravny test, na zaklade ktoreho niekolkym odporucali prehlasit sa na dlhsie studium kvoli matike. Ty chodis kam? Ja mam s nasimi dobry vztah a nechce sa mi odchadzat z domu. Cez tyzden som na internate. Lahko je byt potom vzacnym cez vikend a pocas skuskoveho. Neviem, ako by bolo, keby som bol doma stale.

ahjaj

abcd a antisex, podprsenka na noc dole nie je záležitosťou sebavedomia, ale zdravia. Naopak, ak niekomu aj v lete mrznú nohy, lepšie zaspí, ak mu tie nohy nemrznú, je to zrejme záležitosť menšieho prekrvenia končatín, keď ich má studené.
K autorovi a notebooku. Ja som sa vydala ešte na VŠ a na internáte sme bývali spolu s manželom a cez víkend raz u jedných rodičov, raz u druhých. Potom som doštudovala a bývala u nich. Jeho stará mama sa presťahovala spať do kuchyne, aby sme mali súkromie. Chcela po mne za to, že mám dohovoriť svokrovi, aby chodil do kostola. Lenže svokrovi som ja nemala čo rozdávať rozumy, a nechcela som mu dohovárať, lebo som to brala tak, že je to ich záležitosť, a ja sa do ich sporov nebudem miešať. Tak sa babka nahnevala, a povedala, že v jej izbe nemáme čo hľadať.
Na to svokra povedala, že môžeme spať predsa v obývačke, je tam rozťahovací gauč. Tak sme spali tam. Keď sme ráno gauč zložili a odpratali posteľné prádlo, tak gauč sa pokazí, keď ho furt rozťahujeme a skladáme. A keď sme ho nechali neuložený, tak sme bordelári, kam má ona pozývať návštevu, keď necháme neporiadok. Proste, nech sme robili čokoľvek, aj tak bolo zle.
A to sme takto bývali len 3,5 mesiaca, kým sa nám podarilo zohnať si byt. A ešte dačo. predtým, ako by som bola bývala nastúpila do riadnej práce, som sa rozhodla dochádzať 80 km do práce na 6 týždňov, na čiastočný úväzok, len preto, aby som nemusela u nich byť viac, než bolo nevyhnutné. Takže zatni zuby a trp. Chápeme Ťa, ľutujeme Ťa, ale nezmeníme to. Skôr sa sústreď na to zdravie, aby si čím skôr mohol nastúpiť po chorobe do práce. Držíme palce.

Antisexx

Dobreuz urcite sa ti to podari, hlavne to nevzdavaj. Alebo skus vycestovat do zahranicia, viac zarobis. Ale to je dost narocne tiez sa toho bojim. Drzim palce, a pomoct ludom s pribratim by si vedel? Ak ano tak budem tvoja prvá "zákaznicka" :D
Treba tu zaviest ip adresy lebo byt obvinovana z toho ze si písem sama so sebou, ako sorry ! :D

Abcd888

Miladaka, každý má svoj štýl obliekania, ak sa niekomu páči tak nech po vonku chodí aj v plavkách, no preto predsa nemusím o niekom inom hovoriť, že je švihnutý na hlavu. Sukne a šaty nosím, no nehorim láskou k mini sukničkam, čo väčšina báb v mojom veku áno. :) Staršie sa asi len potrebujú utvrdiť v tom, že som v tom ešte atraktívne.

Tiež si myslím, že osamostatnenie by bolo najlepšie. Aspoň budeš mať pokoj.

Nie som Antisexx.

dobreuz

Tak školu mám 8,5 km od domu, takže internát nepripadá do úvahy . Ako matka je niekedy hrozná, ale dá sa to vydržať, ale čo najskôr sa chcem osamostatniť aj tak, keďže viem sa postarať o seba ako tak... Som bol už aj týždeň sám doma a pohoda.. Každopádne napíšem ohľadom tých brigád čo sa týkajú online coachingu a pomáhaniu ľuďom s chudnutím, poprípade skúsim v Kauflandne skladníka a skúsim zarobiť čo najviac... Pokým vôbec vydržím na VŠ dlhšie ako rok... Keďže matika je nezvladnuteľná... Ale dúfam, že do dvoch max. troch rokov sa mi podarí naškrabať aspoň na jednoizbák, lebo v KE dosť pýtajú veľa aj ta ten. Inak ty a Abcd888 skoro taký istý štýl písania, preto som si myslel, že si to ty :D

NtBcka

Antisexx, bavite sa mimo temu.....Autor, ked byvas niekde u niekoho, takto to bohuzial vyzera. Oni si mozu robit u nich co chcu. Ty bohuzial nie :( Taka je pravda