Tajnosti

Príspevok v téme: Tajnosti
SimonkaK

Ahojte, mate zaheslovane mobily? S tym, ze vas partner heslo nevie? Nosi si vas partner mobil stale so sebou, na wc, do kupelky, proste vsade a vzdy. Ked sme niekedy v aute a pise so spolocnym kamaratom a nemoze odpisovat, tak mi ho da s tym, ze to mam vyriesit. Potom na to zabudne, ze mi ho dal, pritom ho celu dobu drzim v ruke. Vystupime, lebo ideme na nakup, zacne panikarit, ze kde ma mobil, prehrabuje sa v aute, mu hovorim, ze ved ja ho mam. A on, ze preco mam jeho mobil? Hovorim mu, ved si mi ho sam dal, ze mam odpisat. Normalne je nahnevany, pride mi to cele zvlastne. Niekedy mal mobil bez hesla, bezne som sa na nom hrala hry, pozerala si nieco na nete, ked sa moj vybil. Alebo minule som mala tiez vybity mobil, chcela som si nieco pozriet, pocitac som mala uz vypnuty, lezali sme v posteli, pytam sa ho kde mas mobil, mozem si daco pozriet? On ze nevie, hovorim mu ved stale mas ho pri sebe, jakze nevies kde je. Trosku hladal, nenasiel ho, tak som sa sla dat svoj do nabijacky, pozrela na par miest, kde by mohol byt, nikde som ho nenasla. Hovorim mu to, ze ho nikde nevidim a zrazu ho nasiel pod postelov. A horko tazko mi ho potom dal, aj to sa predtym pytal, ze naco mi je teraz tak surne mobil. Len ma proste napadol jeden krem, ktory mi spominala kamoska a stale nanho zabudnmem pozriet recenzie, tak ma to vtedy napadlo a chcela som si pozriet. Nechapem ako moze niekto take ceremonie robit okolo mobilu, pokial nieco neskryva, inac to nevidim. Ja mam bezne mobil polozeny volne po byte a nemam potrebu si ho vsade bravat. Co si o tom myslite?

tomino874

Nie, moja žena predomnou nemala nikdy tajnosti a preto nám to tak super klape! Partneri by nemali mať tajnosti medzi sebou a mali by si o všetko medzi sebou povedať!

Kontrol0r_mobil

Ak by som mal priateľku tak by som.z mobilu vymazal fotky dievčat a tak čo single chalan má a normálne jej ho požičal ak by chcela, tak ak nechce dať isto tam niečo ma za čo sa hanbí alebo nechce aby si videla

elielieli

Čo z toho robíš vedu, ja si mobil beriem tiež skoro všade. Samozrejme, že ho mám zaheslovaný. Mobil partnerovi tiež nedávam a keď ho náhodu v ruke má, tak pozerám čo na ňom robí, nikdy ho nenechávam bez dozoru na mojom mobile. Nie je to preto, že by som niečo skrývala ale nemám to rada. Taktiež mu neukazujem každú konverzáciu, sú isté veci ktoré si aj ženy napr píšu a chlapi tomu nerozumejú. Každý má svoje súkromie pochop to. Ani ja nekontrolujem partnerovi mobil, to čo by som bola za stíhačku :D :D

SimonkaK

No vela stastia potom :D Ked v tom je druha zena, lepsiu uz odo mna nenajde :D.. Srandicky, v kazdom pripade sa k tomu nemam ako dopatrat. A v podstate sa asi nic ine nezmenilo.

Lollka

SimonkaK v minulosti som riesila nieco podobne, tiez som si povedala ze to nebudem riesit, ze ak za tym nieco je pravda vyjde skor ci neskor najavo. A ona aj vysla a bola za tym druha zena.

pomelo

Ked zrazu zmenil spravanie, tak musi za tym nieco byt. Keby bol na svoj mobil haklivy tak aj predtym by bol. Vsimni si, co este ine sa zmenilo a podla toho.