Je nosenie podprsenky na spanie nezdravé ?
Podprsenka na spanie
ja len uvažujem načo je na noc dobrá podprsenka,,,,, cez deň je to jasné, nikto nechce chodiť tak aby boli vidno bradavky, a je lepší pocit, ak sú prsia pevne pod oblečením,,,,, ale na noc, ked spím, ked ma nikto nevidí, max partner ? to mi hlavu nebere ale
Neviem aku podprdu mas na mysli, ak obycajnu latkovu, ktora nikde netlaci, zrejme vyslovene pre telo to nebude zle, ale bude naruseny tvoj spanok. Odporuca sa spat v "obleceni", ktore nema tendenciu tlacit, tahat, nema gumky, atd. Ja som si zvykla nenosit podprsenku, celodenne. A ak ano, tak nieco ako sportovu, taku co pretiahnes cez hlavu, nema vzadu to upinanie. Mne tie klasicke podprsenky, respektive to upinanie, sposobilo zdravotne problemy a uz ich nechcem nikdy vidiet
Tiež nosím podprsenku cez deň aj noc…
Podla mna to nie je vhodne, dobre je sa na to napriklad aj lekara opytat
podprsenka sa neodporúča nosiť v noci.
www.tvnoviny.sk
dokonca vraj je dobré, ak žena spí aj bez nohavičiek.
www.dobrenoviny.sk
Napríklad ani muži nespia v slipoch, majú na to pohodlnejšie pyžamo, alebo špeciálne krátke voľné boxerky.
Myslis klasicku vystuzenu aj s kosticami? Ja si neviem predstavit aj ze by sa s tym dalo vobec zaspat, nie to este spat celu noc. Ja nosim povacsine len sportove a sem tam si dam klasicku ked idem do spolocnosti, inak som verna len sportovym a neviem si to vynachvalit lebo kostice su smrrrrrt!!!
To neviem. Ja si davam podrsenku dole len ked sa sprchujem. Inak ju mam cely deň aj noc.