Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podprsenka na spanie

tasty

ja len uvažujem načo je na noc dobrá podprsenka,,,,, cez deň je to jasné, nikto nechce chodiť tak aby boli vidno bradavky, a je lepší pocit, ak sú prsia pevne pod oblečením,,,,, ale na noc, ked spím, ked ma nikto nevidí, max partner ? to mi hlavu nebere ale

Aliss

Neviem aku podprdu mas na mysli, ak obycajnu latkovu, ktora nikde netlaci, zrejme vyslovene pre telo to nebude zle, ale bude naruseny tvoj spanok. Odporuca sa spat v "obleceni", ktore nema tendenciu tlacit, tahat, nema gumky, atd. Ja som si zvykla nenosit podprsenku, celodenne. A ak ano, tak nieco ako sportovu, taku co pretiahnes cez hlavu, nema vzadu to upinanie. Mne tie klasicke podprsenky, respektive to upinanie, sposobilo zdravotne problemy a uz ich nechcem nikdy vidiet

ahjaj

podprsenka sa neodporúča nosiť v noci.
www.tvnoviny.sk
dokonca vraj je dobré, ak žena spí aj bez nohavičiek.
www.dobrenoviny.sk
Napríklad ani muži nespia v slipoch, majú na to pohodlnejšie pyžamo, alebo špeciálne krátke voľné boxerky.

Podprda

Myslis klasicku vystuzenu aj s kosticami? Ja si neviem predstavit aj ze by sa s tym dalo vobec zaspat, nie to este spat celu noc. Ja nosim povacsine len sportove a sem tam si dam klasicku ked idem do spolocnosti, inak som verna len sportovym a neviem si to vynachvalit lebo kostice su smrrrrrt!!!