Je nosenie podprsenky na spanie nezdravé ?
Podprsenka na spanie
Abcd- ano dnes sa baby az moc odhaluju. Vobec sa mi to nepaci, kratasy kde im vidno polka zadku. To by som nezniesla. Chudaci tí ich frajeri, ked ich telo obkukavaju aj iní chlapi, to musí byt teda naozaj neprijemné.
Aliss, no mne je taktiež úplne jedno či by si šla bez nej aj pred pápeža. :) Alebo chodíš ako žienka z afrických kmeňov :) snáď na sono prsníkov chodíš aj ty.
Abcd, no mne je absolutne jedno, aj keby si v korzete spavala :) Ked mate denno denne na sebe 24 hodin kosticove podprdky, snad chodite aj na pravidelne sono prsnikov :)
Antisexx tiež nosím kosticove aj na spanie. Chápem ťa, ale nechápem prečo sa to stále rieši či spať bez nej alebo s ňou. Neviem prečo si ťa doberaju kvôli tomu, podľa mňa je to ok ak sa v tom cítiš dobre. Je to stále lepšie ako tie dnešné 13 ročné baby, ktoré podľa mňa chodia von až príliš odhalené, ale to už nikto nerieši.
Abcd ja to mam presne tak isto. Nosim kosticove podprsenky aj v nich spavam. Citim sa tak lepsie. Necitim sa dobre ked mam na sebe malo oblecenia ci je den alebo noc. Ja ani v lete nenosim kratasy mne je v nich zle. Nosim vzdy nohavice alebo rifle. Kazdy si ma dobera ako to mozem vydrzat ze sa upeciem ale na to si clovek jednoducho zvykne a uz mu také teplo nie je. Kazdy sa citi prijemne inak. Zvacsa rano do skoly moc nestiham takze sa "neprplem" so zapinanim podprsenky iba hodim triko rifle najem sa a prchám do školy.
Aliss, problém nie je si cez seba prehodiť župan. Som na to zvyknutá takže pre mňa by bol ďaleko väčší diskomfort spať bez nej rovnako ako pre teba s ňou. Skúšala som to párkrát, ale skôr som mala blbý pocit z toho. Asi ani na tom nič zlé nie je, tak nech si každý robí to čo mu je pohodlnejšie.
Abdc, snad nie je problem prehodit si cez seba zupan, ked nechces aby ta videli ti, s ktorymi zijes. Cez pyzamo si ho prehod a nikto nic neuvidi....Je daleko lepsie a pohodlnejsie spat bez podprdy. Kto je uz zvyknuty, tak ok. Ale skus to viac dni za sebou...ten pocit lahkosti je skvely
Cez bavlnené dvojdielne pyžamo alebo nočnú košeľu to asi vidno je.
v detstve som nosila dvojdielne pyžamo, alebo nočnú košeľu. Rovnako v manželstve. Bavlna.
Niekomu je pohodlnejšie spať v podprsenke ako bez nej. A po ďalšie nie všetci žijú iba s partnerom…