Ako by ste reagovali, keby ste zistili, že Váš nový priateľ s ktorým si rozumiete sa v noci pravidelne pomočuje, že sa síce už mnoho rokov lieči, ale bez efektu, takže sa toho už asi nezbaví? Snažili by ste sa takýto vzťah ukončiť?
Ženy, dievčatá, prosím odpovedzte mi.
Hovori sa sice ze nočne pomocovanie nie je dosledkom psychyckého problemu..ale dosledkom nedostatku určiteho hormonu..ale podla mna to nie je uplne pravda..dosledkom je podla mna aj nedostatok hormonu, citove vypatie alebo psych. problemy alebo prechladnutie. Je to choroba ako aka kolvek ina. Tej osobe je treba pomoct, a hlavne po psych.stranke, a hlavne vyhnut sa vysmievaniu. Poradila by som asi takto ..okrem liekov ktore tvoj priatel berie by mal chodit teplejsie oblecený, chranit si hlavne krize a po 19hodine obmedzit tekutiny. Nie je to nevyliecitelna choroba. Len si musi uvedomit ze sa musi naucit pocuvat potreby svojho tela.
Vnímala by som to ako vec,za ktorú on jednoducho nemôže a ja môžem byť rada že tento problém nemám aj ja.Určite by som sa začala o túto problematiku viac zaujímať,hladať riešenia..Ale určite by som ho preto neopustila tak ako dúfam že mňa nikto nebude opúšťať pre moje zdravotné problémy ktoré sa so mnou poťahajú celý život...Každý máme niečo s čím bojujeme a len neradi to priznávame..Aj o tolerancí v tomto smere je podla mňa láska...Ak nie tak o čom potom??????
Ak mi ešte niektorá z vás prezradí, ako by ste vnímali takýto problém u partnera, budem rád. Ďakujem
Som momentálne zalúúúbená až po uši a keby mi ten moj povedal že sa aj pokakáva nenechala by som ho...Ak ti na niekom záleží spravíš preňho vela a práve pre problém ešte navyše zdravotný ho neopustíš..Ak by ťa nechala,môžeš byť rád že si sa jej priznal a ona ukázala aká naozaj je...Každý nech sa v takejto situácii vžije do role toho druhého....Držím palce...
ak ho milujes, nie je co riesit..
Žial, mne nepomôže ani operácia. Preto dúfam, že mi to bude tolerovať partnerka, ale bojím sa toho, lebo to nie je také jednoduché.
To nie je vec, pre ktoru by som sa rozisla s priatelom.Ak nepomahaju medikamenty, urcite pomoze operacia.
No nie je to vec s ktorou sa tvoja priatelka kamaratkam pochvali, ale nepride mi to ani ako nieco hrozostrasneho. Prava laska je laska a tej takato vec nemoze uskodit. Priatelka ta aspon donuti nevzdavat sa a skusat sale nove metody liecby. Nehovor jej to hned, najprv ju zaujmi svojimi dobrymi strankami,ked si ta oblubi, toto nejak prekona
Viem, že inkontinenciou trpia častejšie ženy, ale o nočnom pomočovaní sa to tvrdiť nedá, to je u dospelých v pomere asi 1:1. Inkontinecnia je riešiteľná, ale nočné pomočovanie v dospelosti je riešiteľné len ťažko, alebo je neriešiteľné. Okrem toho je ťažko tolerovateľné v partnerskom vzťahu. O tom som sa už presvedčil na vlastnej koži párkrát, preto sa tu vypytujem žien, ako by to u partnera vnímali, lebo už rozmýšľam, či vôbec má cenu ísť s týmto hendikepom do vzťahu so ženou tým netrpiacou. Ďakujem všetkým čo mi úprimne napísali.
cudoval by si sa, ale vacsi problem s pomocovanim, teda so samovolnym unikom mocu maju zeny. ide o to, ze nasa svalovina, ktora je u vas muzov cirkularna ( funguje ako zvierac) v oblasti mocovej trubice my zeny mame takmer longitudinalnu ( smerujucu pozdlzne s trubicou) takze hoci ju ovladame rovnako ako muzi, nemame velmi mocovu trubicu cim priskrcovat. tvoj problem moze pramenit prakticky v comkolvek, ale tym ti nijako nechcem brat nadej. faktom ale je,ze clovek sa to moze naucit ovladat, ci potlacit, ale vacsinou sa toho uz nikdy nezbavi..