Ženy, dievčatá, prosím odpovedzte mi.

Alternativa

Petert,
zmen svoj pristup k tomuto problemu, citujem Ta "Mne už ani neide o to, ako by som sa toho zbavil, lebo žijem s tým dlho a viem, že sa toho už asi nezbavím". Poznam mlade ziena, ktore sa nocneho pomocovania zbavila Bowenovou masazou /www.navratkezdravi.cz, predtym tiez vyskusala vselico. Urcite by som sa sustredila na prostriedky podporujuce psychiku.

petert

Keď to poviem čím skôr a priateľka ma nebude ešte dokonale poznať, nemáš dojem, že sa bude báť, že som nejaký blbec, keďže sa ešte pocikávam?

petert

Ešte sa Vás niečo opýtam. Kedy je podľa Vás vhodnejšie to povedať priateľke, čím skôr, alebo čím neskôr?

poliewoocka

Ludia s tymto problemom za to nemozu a ak je tu ozajstna laska tak v tom nevidim problem..Kupit 1 nepremokave postelne pradlo nikoho nezabije!

petert

Skúšal som už asi všetko. Bol som kompletne vyšetrený a všetko je negatívne, absolvoval som kompletnú medikamentóznu liečbu indikovanú pri enuréze, psychológa, akupunktúru, enuretický režim, čiže aj to budenie sa budíkom a nepiť pred spaním a pod.. Mne už ani neide o to ako by som sa z toho dostal, lebo žijem s tým už dlho a už viem, že sa toho asi nezbavím, skôr ma zaujíma akú mám šancu vo vzťahu, ako je to ženami tolerované, alebo netolerované.

petert

Skúšal som už asi všetko. Bol som kompletne vyšetrený, absolvoval som kompletnú medikamentóznu liečbu indikovanú pri enuréze, psychológa, akupunktúru, enuretický režim, čiže aj to budenie sa budíkom, nepiť pred spaním a pod.. Mne už ani neide o to, ako by som sa toho zbavil, lebo žijem s tým dlho a viem, že sa toho už asi nezbavím, skôr by som chcel zistiť, akú šancu mám vo vzťahu a ako je to ženami tolerované, alebo netolerované.