Ženy, dievčatá, prosím odpovedzte mi.

bc. ja

samozrejme žiadny koniec. Je jasne že je vam to obom pomaly veľmi trápne. Ja by som navrhol vyhľadať sofistikovanejšiu pomoc, napr. aj v zahraničí. Mimochodom hovorí sa že choroba pochádza z hlavy...skúsili ste psychológa??? Ak by si chcela pre to opustit urobila by si to už dávno, ale ...asi sa mate radi. Na druhej strane : nezažiješ-nepochopíš...

andie

pozri, napisem to takto. mam priatela, ktory ma autozomovo dominantnu dedicnu chorobu. z toho vyplyva asi to, ze ak budeme mat spolu deticky, tak ju zdedia po ocinovi. moze a nemusi sa prejavit, ale ak sa raz prejavi, co sa v ich rodine vzdy zatial prejavilo, ci uz v 19 alebo 45..budu do konca zivota na liekoch. takze pomocovanie je oproti tomuto podla mna neprijemne, ale je to len kvapka v mori. nemyslim si, ze je to zavazny problem, ak medzi vami je laska. hoci priznam sa, ze zo zaciatku som aj ja kvoli deturencom vahala, ale laska vyhrala..

selly

perert, urcite to nieje dovod na rozchod- pravdaze ak ten vas vztah ma zmysel , ak je na urovni. Ak by som niekoho takehoto fakt milovala, tak toto by na tom určite nic nezmenilo, je to sice dost blbe ale vsetko sa da zvladnut- hlavu hore.Urcite jej to povedz, cim dlhsie to budes odkladat, tym dlhsie sa budes trapit. Urcite jej to povedz, uvidis reakciu, a vtedy pochopis i to s nou ma zmysel.A ak nie kasli na nu!!! Silno drzim prsty!

Alternativa

A dodam, ze hoci som vzdy za otvorenost vo vztahoch, v zacinajucom sa vztahu by som si myslela, ze o tom hovorit naozaj nemusis. Teda, zalezi aj na tom, kedy budete spolu celu noc...

Alternativa

Budem naozaj uprimna. Vies, moja odpoved na Tvoju otazku by bola urcite taka, ze ludia ziju spolu s roznymi problemami. Ja ako inteligentna, zdrava kocka by som s takymto partnerom dokazala normalne zit. Ale...ja mam uz zivotne priority zoradene inak, ako mlade zeny. Nuz, mat tak 20 rokov a keby som sa v uvode vztahu dozvedela o takomto probleme, no neviem...urcite aj v mladom veku by som Ta "tlacila" stale hladat dalsie moznosti na vyliecenie. Tak ako aj teraz :D.

petert

Alternativa, vďaka za radu, si milá! Všemožne sa liečim už 17 rokov a vyskúšal som už asi naozaj všetko. Nevzdávam to, stále dúfam, že sa z toho dostanem. Toto fórum som však oslovil preto, aby som zistil, aké šance mám s týmto hendikepom, prežívať krásny vzťah so zdravou inteligentnou kočkou. Rád by som zistil, či ženy pokladajú mimovoľné pomočovanie svojho partnera za vážnu prekážku vo vzťahu, alebo za v pohode tolerovateľný hendikep. Preto som poprosil ženy, aby mi odopovedali a čakám, že mi ich odpovie čo najviac. Pomohlo by mi to, takže vopred všetkým ďakujem.