Šéf sa snaží kriminalizovať podriadených ...

Tomas12345

Ciernymag :

"po smrti sa dusa oddeli od hmotneho tela, koncia existencne problemy, mam obrovsky pocit ulavy, zacnu platit ine fyzikslne zakony, tak super, zabijem sa, nemusim sa trapit tymto sposobom existencie".

A ty si naozaj myslis že osoba ktorá svoj život nevenovala naplno pomáhaniu ostatným a namiesto toho sa radšej sama zabila sa podarí získať dobrý posmrtný život ?

CiernyMag

K tym modlitbam pani, takto, je pravda, ze to tu stvorila bytost, ktoru nazyvaju v mnohych odnoziach Boh, no tento nas skor skuma, ako nam pomaha. Mame tu kopu roznych nelogickych fyzikalnych anomalii, aby mu to tu fungovalo. On nas skor iba pozoruje, ako fungujeme, ako sa rozvinieme, na co prideme, co vyvinieme, je skor zvedavy, ako sa mu to podarilo a uz do toho takmer vobec nezasahuje. Je to podobne, akoby ste vyvinuli pocitacovu hru, kde by nejake bytosti nieco budovali a vy by ste mali naprogramovat ich vyvojovu inteligenciu a uz by ste potom do toho nezasahovali, lebo by ste najprv museli cakat na vysledok a az ten mozte korigovat. Praveze tym, ze nezasahuje, tak funguje magia, je to chyba v jeho systeme, ktoru prehliadol a na ktoru sme prisli a vyuzivame ju. A netreba zabudat, ze aj Boh bol nejako stvoreny, takze to vsetko siaha omnoho dalej ako si vsetci tu myslia. Modlitba funguje iba velmi vynimocne za predpokladu, ked Boh opravuje nejaku uz tak vaznu chybu, ktora hrozi zrutenim jeho systemu. Netreba zabudat, ze smrtou clovek nekonci, tzv. dusa existuje dalej, ma ovela vacsie schopnosti ako ked je viazana na hmotu v podobe tela. Keby ludia vedeli, ako to funguje, tak by sa zo smrti radovali, nesmutili by za zomretymi a nebali by sa jej, len tym padom by Bohu padol system, preto nam naprogramoval nelogicky strach zo smrti, hoci mame iba 2 cesty s rovnakym vysledkom :
1. po smrti nic nie je, tak vyborne zabijem sa, nemusim sa tu trapit v zivote
2. po smrti sa dusa oddeli od hmotneho tela, koncia existencne problemy, mam obrovsky pocit ulavy, zacnu platit ine fyzikslne zakony, tak super, zabijem sa, nemusim sa trapit tymto sposobom existencie.
Priebojnik, zabitim cloveka cez magiu mu vlastne urobis velmi velku sluzbu a on to oceni.

Priebojnik

Tomas12345 modlili sme sa 6 rokov. Aj v predstave vizualizovali a posadili na raketu aby rýchlosťou svetla vypadol.
Proste zlo prežilo a zničí sa väčším zlom.

Nebudeme zo seba dávať ďalej robiť návnady.

Tomas12345

Tým že budeš vyhánať okultizmus okultizmom sa ešte viac dostaneš do problémov a v konečnom dôsledku ťa to zničí. Okultizmus sa vyhána modlitbou v Ježiša Krista.

Priebojnik

CiernyMag , v Nigérii šaman asi nemá nástupcov preto lebo je tam už priesak civilizácie a stráca sa v ľuďoch viera okrem iného aj v to čo robí šaman.