Šéf sa snaží kriminalizovať podriadených ...

CiernyMag

Priebojnik, u nas je bosoractvo slabe, nie su vhodni nastupnici a dost to kazi aj to, ked niekto nema presvedcenie a vsetko berie tak, ze to nemusi vyjst. Mne ked saman z Nigerie ukazoval tie ich techniky, tak mi prizvukoval, ze nesmiem ani trochu pochybovat a hlavne ak je viac ludi pokope, v ktorych je ta energia, tak to ide rychlejsie, lebo je tam rozlicna miera pochybnosti. Ale nehovoril mi, ci sa to da zastavit, hovoril vzdy len o smrti.
Do tej Nigerie som sa dostal cez sestrinho muza, spoznala ho v Nemecku. Raz som sa s nim o tom rozpraval a poznal samanov, no trvalo, kym som sa tam dostal a musel ma vziat pod ochranu, lebo by som bol do 10 minut po prilete okradnuty a uneseny. Velmi nebezpecna krajina pre bielych, ale to co som sa dozvedel o ciernej magii je neuveritelne. To, ze lahko niekoho zabijes, privolanie zaplaviveho dazda, velke krupy, piesocnej burky, zemetrasenia, vybuch sopky, pokles spodnych vod, nalety hmyzu, necakane utoky divych zvierat, poziare od slnka, pad kamenia, stromov, dokonca mi ukazoval techniku odsunu kyslika zo vzduchu, ze ostane iba dusik, atd...., ja som iba ziral. Bol som tam pol roka. Bohuzial na vselijake lektvary, ktore mi tiez ukazoval u nas nemame ingrediencie a na letiskach ich zabavuju, takze vela veci sa tu neda urobit.

Priebojnik

CiernyMag, si frajer. Robí sa to aj cez silný tvarový žiarič je to presné, efektívne,rýchle a bezpečné vyžarovanie iba jedným smerom a okolie je v bezpečí. Potrebujeme ho zastaviť a nie pomstu.

Príčiny chorôb nie sú potom zistitelné.

Čiernu mágiu tu ovláda málo kto , podľa mňa sú u nás techniky bosoráctva.

CiernyMag

Ciernu magiu robte tak, ze sa dajte do kruhu a co najdlhsie na neho nadavajte a palte papieriky s jeho menom. Robte to aspon mesiac a aspon hodinu denne. Sef ochorie na nieco nevyliecitelne a zomrie. A je to nepostihnutelne nasimi zakonmi, v Afrike sa v niektorych statoch za toto zaviera do vazenia.