Ahojte, chcel by som poznať váš názor na jednu tému.
Čo si predstavujem pod pojmom "mladý"? No ja mám 15 rokov, čiže myslím tým mojich rovesníkov. Keď som chodil ešte na ZŠ, každý už začal skúšať alkohol, cigarety, ale drogy nie, nikto to neskúsil. Ale nebolo to nikdy v takej miere, že by sa niekto začal ožierať pravidelne, teda až na jeden prípad, ale ten nie je podstatný. Začal som sa zamýšľať nad tým, či vôbec pochádzam z tejto planéty, pretože ja si osobne myslím že nie. Moji rovesníci, dovolím si povedať že 80% ľudí ktorých ja poznám, sa pravidelne ožierajú, fetujú, fajčia. A ja úprimne nechápem ich zmysel života, pretože podľa mňa nie je život o tom. Dobre, viem, každý človek niekedy potrebuje troška preriediť myšlienky, možno si dať do nosa, nehovorím že som to neskúsil, aj ja som sa pár krát opil, ale myslím si že toto je už extrém čo oni robia. Ale asi najviac ma zaráža to, že takýto človek, ktorý nič v živote zmysluplné nerobí, v škole prepadá, chodí na zábavy na dennom poriadku, aj tak od života nedostane poriadnu lekciu. Povedzme si úprimne, majú všetko po čom túžia, všetkého plnú riť, všetko im rodičia kúpia a dovolia. Sú rozmaznaný, ale aj cez to že pijú, a robia všeliaké chujoviny, sa budú mať v živote dobre, trošku nefér, nemyslíte? Ja tým nemyslím iba to, že pijú, ale to ako sa správajú, myslia si že majú celú múdrosť sveta, že oni sú tí najlepší, ktorí raz niečo dokážu, ale žiaľ nevypadá to tak. Ale úprimne som rád, že ja taký niesom, a že mám nejaký cieľ v živote, a že robím niečo čo ma baví, že mám dobré známky v škole.
Mladý a alkohol, cigarety a drogy
Mas 15 a parkrat si sa opil. Hm :)
Lekciu urcite dostanu ale to chce cas. Budu viacej nachylni ku kadejakym zdravotnym problemom a to je v zivote asi to najhorsie.
Kazdopadne moc to riesis. Pokial si so sebou spokojny a stastny tak jednoducho kasli na to co oni robia...