Poradte, neviem čo robiť

Príspevok v téme: Poradte, neviem čo robiť
CNN

Ahoj.Som 26 ročný muž. Stojím pred dôležitým rozhodnutim, vaše rady možno rozhodnú. Je veľa dôvodov prečo nebudem mať zrejme nikdy vzťah.
Tak, mojim problemom je, že som invalid (uzkosti,depresie), mám staré auto, mám obyčajnú prácu za minimálnu mzdu, bývam s rodičmi.
So ženami som nic nemal, lebo som krestansky založený a nechcel som sex pred svadbou...
Po nasledovných problemoch v posledných rokoch, po tom všetkom ale neverím, že si nejakú nájdem. Aj keď som už 2 roky psychicky v poriadku.
Veril som že nájdem jedinu navždy, som ešte tá stará škola, nie som záletník...
Ale čoraz viac ma dostávajú myslienky sa na vsetko vykašľať a nájsť si aspoň sexuálnu partnerku...Viem je to smutné, no zrejme mi nič iné neostáva...

Tomas12345

kaloria :

Knazi sú dôkazom toho že sá dá žiť stastný i bez partnerky. Prednedávnom bolo u mna mať partnerku na prvom mieste životných prioríť, no odkedy som sa prehlbil do viery tak je mojou hlavnou životnou prioritou viera. Síce mám svoje pudy ako každý iný, no odkedy som uveril tak už nemám takú silnú potrebu partnerskeho vzťahu ako kedysi. Kto má silnú vieru tomu viera stačí k životu.

Clovek nemusí mat len partnerku aby nebol osamelý. Može sa nastahovat k rodicom, najst si spolubývanie, zaobstarať psa, adoptovať dieta a sám nebude.

makos

ked máš pocity osamelosti,začni prosiť Boha aby ti dal svoj pokoj.
čitaj si Bibliu žalmy.Ježiš dáva radosť a pokoj.takú ktorý nevie dať žiadny človek.ked som sa cítil osamelí prosil som ho aby mi dal priateľov. síce neni ich veľa ale môj čas sa tým-pádom vyplnil.niežeby samota neprišla lebo každému chlapovi chýba žena,ale čo má prísť to príde. ale nie nasilu.

Tomas12345

Zuzka8 to vystihla velmi presne. Jediný pravý skutočný zmysel je v Bohu, všetko ostatné to sú len dočasné záležitosti o ktoré nemá zmysel sa nejak viac pokúšať. Ak bude tvoja viera silná a budeš si ju posilnovať tak budeš zažívať euforie radosti.

Zuzka8

Pravda je, tieš, že
nie každý má dar ako ap. Pavol, dar celibátu, kedy necítiš žiaden chtíč k druhému pohlaviu. Veľmi málo ľudí ho má. Ani Peter ho nemal.

... Avšak, verím, že keď je človek v stave slobody, má utekať pred smilstvom (1.Kor. 6,18 Varujte sa smilstva! Každý (iný) hriech, ktorého sa človek dopustí, je mimo tela; ale kto smilní, hreší proti vlastnému telu.) a modliť za manžela, manželku a pripravovať sa na manželstvo. Charakter, služba Bohu, zdravý životný štýl, zamestnanie.... No, tá príprava, to je akoby doplnok, nie hlavný zmysel života. Nežijeme pre človeka, žijeme pre Jediného Človeka a zároveň Boha, Ježiša Krista. Solus Chritus. * Amen.

Zuzka8

Ahoj CNN, a to je Tvoj jediný zmysel života mať priateľku a potom manželku?

Myslíš, že ľudský život má zmysel iba vtedy, ak si v manželstve?

Jedno vyznanie píše, že: Zmysel života je žiť na Božiu slávu a radovať sa v Ňom.

Ver, či never, ak žiješ pre Boha, budeš sa v Ňom radovať či budeš chudobný, alebo bohatý, či budeš chorý, alebo zdravý, či budeš ženatý, alebo slobodný. Za každých okolností sa dá nájsť utíšenie v pravom Bohu. Ježišovi Kristovi.

Vieš, táto skúška Ťa má overiť, či máš pravú vieru. V skúškach sa ukáže naša viera v Boha a náš posvätený/neposvätený život pod Ním. Buď obstojíš, alebo nie. Jozef obstál, keď utiekol pred Putifarovou manželkou.

CNN

V prvom rade vďaka za reakcie všetkým.
IDRIS chlap síce som no som ním aj bez sexu. To nehrá žiadnu rolu a sex neurcuje kto je chlapom a kto nie.

Hlavne neverim tomu, že by ma niektorá chcela keby som jej povedal že poberám invalidny dôchodok kvôli úzkosti a depresiám...

Idris9966

Nájdi si neaku šak si chlap nie ? Život je krátky čo si hlúpy? Ani nevieš kedy ta môže zabiť nejaké auto a budeš mať. Užívaj si pokiaľ môžes lebo zachvilu zistíš že máš 35 a pivné brucho