Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradte, neviem čo robiť

Príspevok v téme: Poradte, neviem čo robiť
CNN

Ahoj.Som 26 ročný muž. Stojím pred dôležitým rozhodnutim, vaše rady možno rozhodnú. Je veľa dôvodov prečo nebudem mať zrejme nikdy vzťah.
Tak, mojim problemom je, že som invalid (uzkosti,depresie), mám staré auto, mám obyčajnú prácu za minimálnu mzdu, bývam s rodičmi.
So ženami som nic nemal, lebo som krestansky založený a nechcel som sex pred svadbou...
Po nasledovných problemoch v posledných rokoch, po tom všetkom ale neverím, že si nejakú nájdem. Aj keď som už 2 roky psychicky v poriadku.
Veril som že nájdem jedinu navždy, som ešte tá stará škola, nie som záletník...
Ale čoraz viac ma dostávajú myslienky sa na vsetko vykašľať a nájsť si aspoň sexuálnu partnerku...Viem je to smutné, no zrejme mi nič iné neostáva...

trochanechapem

Drzat sa cistym pred manzelstvo je mozno pekne a rozumne ale ked by si chodil s babou biqc ako pol roka tak chces povedat ze by si ju ani nepobozkal, ani nechytil za ruku, ani neobjal a netuzil po nej, netuzil ju pomilovat skor nez vojdes do zvazku manzelskeho?
Co ak by si potom v manzelstve zistil ze si v posteli nerozumiete? Ze ona je pruderna a ty mas rad nieco extra napr. oral alebo ze ona je frigidna, alebo ze ta nepritahjje sexualne a vtak sa ti pri nej nepostavi, alebo ze ti nechce vziat oenis do ust lebo je to hnus, alebo ze nemoze pri tebe dosiahnut orgazmus lebo ty ju nepritahujes.
Nebude potom manzelstvo nefunkcne ak budete obaja frustrovani lebo sa nedokazete uspokojit?
Moze byt tale manzelstvo stastnr ak dvaja si.nebudu rozumiet po sexualnej stranke a nebudu sa sexualne pritahovat a tuzit po sebe?
O com to je len o plodeni deti a mnozeni sa ako zajace? Ziadne radovanku, ziadna rozkos, ziadna vasen len ako stroje sup do postele formalne si zasexovat aby som spravil decko?

Tomas12345

Valhalla to vyjadrila výstižne, pokiaľ nedokazes odolať žene tak sa ožeň, treba si ale dávať pozor ak sa oženis aby sa u teba nestala presnejšia manželka než Boh.

valhalla

Si priviazaný k žene? Nehľadaj rozviazania. Si rozviazaný, prostý ženy? Nehľadaj ženy. Ale keby si sa oženil, nezhrešil si. A keby sa panna vydala, nezhrešila; ale takí budú mať trápenie v tele. No, ja vás šetrím. Ale to hovorím, bratia, že čas je krátky, aby ostatne aj tí, ktorí majú ženy, boli, jako keby ich nemali; a ktorí plačú, jako čo by neplakali; a ktorí sa radujú, jako čo by sa neradovali; a ktorí kupujú, jako čo by tým nevládli; a ktorí používajú tento svet, ako takí, ktorí nezneužívajú. Lebo ta ide spôsob tohoto sveta. A chcel by som, aby ste boli bez starostí. Neženatý stará sa o to, čo je Pánovo, jako by sa ľúbil Pánovi; ale ten, kto sa oženil, stará sa o veci sveta, jako by sa ľúbil žene. 1 kor 7:27,33

Meridian

Keď si veriaci drž sa svojej viery.
Pretože žiť život z presvedčenia je vždy viac ako z prispôsobenia sa či už trendu alebo očakávania iných ludí poprípade módy.
Boh nadelí každému podľa svojho uváženia a nám zostáva sa s tým zmieriť a hlavne veriť ,že je to spravodlivé.Verím tomu že ak ti bolo niekde odobrané na druhej strane sa pridalo.Určite je v tebe ničoho viac ako majú ostatný.Možno to vieš a ak aj nie nájde sa taká ktorá bude vidieť v tebe to čo ani ty nevidíš .Si ešte dosť mladý na to aby si mohol žiť plnohodnotný život .Ak čítaš knihy prečítaj si knihu" V Ohni " Ak nečítaš je najvyšší čas začať aby si vedel ponúknuť to čo
načerpáš z knižiek tej ktorú stretneš,lebo keď budeš sedieť doma za oknom a pozerať von aké je počasie môžete sa baviť len o počasí ale keď prečítaš 100-kníh a začneš sa baviť z dievčațom a ona bude o to stáť nebudeš vedieť prestať.Fandím ti maj sa krásne.Meridian...

mrkvova

Ano, tebe. Miestami mi to znelo nevierohodne. Radca mi prisiel ako dobry radca. Nesmies sa bat aj odmietnutia, nejde o zivot. Zeny sa potesia zaujmu. V kostole bude vela nezadanych.

CNN

Ďakujem za odpovede
Radca:Dúfam, že si nerobíš srandu, nemám na to náladu :-) no v kostole nie je problem niekoho nájsť, ale neskúšal som nikoho oslovit, lebo si myslím že človeka s invalidným dôchodkom, so starším autom, slabou pracou a vzdelaním( aj keď nie som blbec) a byvanim u rodičov žiadna chciet nebude. Aj keď na druhej strane som veľmi dobrým človekom. Mam veľa záľub ale žiadnu som ešte neoslovil. Veď aká je teoretická šanca že si nejaká začne s psychickým invalidom? Aj keď opakujem, som už 2 roky maximálne v poriadku.
Mrkvova- ak to patrilo to mne, tak nerobím si žiadnu srandu.