Ahoj.Som 26 ročný muž. Stojím pred dôležitým rozhodnutim, vaše rady možno rozhodnú. Je veľa dôvodov prečo nebudem mať zrejme nikdy vzťah.
Tak, mojim problemom je, že som invalid (uzkosti,depresie), mám staré auto, mám obyčajnú prácu za minimálnu mzdu, bývam s rodičmi.
So ženami som nic nemal, lebo som krestansky založený a nechcel som sex pred svadbou...
Po nasledovných problemoch v posledných rokoch, po tom všetkom ale neverím, že si nejakú nájdem. Aj keď som už 2 roky psychicky v poriadku.
Veril som že nájdem jedinu navždy, som ešte tá stará škola, nie som záletník...
Ale čoraz viac ma dostávajú myslienky sa na vsetko vykašľať a nájsť si aspoň sexuálnu partnerku...Viem je to smutné, no zrejme mi nič iné neostáva...
Poradte, neviem čo robiť
Viac masturbuj! Neblbni, ked mas v sebe taketo presvedcenie, tak si najdi rychlo taku istu zenu, mas ich plne kostoly, nevrav, ze je problem si tam niekoho najst. Urcite ti v tom aj farar rad pomoze (bez srandy), ked mu povies, ake hodnoty vyznavas a co chces. Si zober, ty hanblivy slusak, tak ona bude tiez, ako sa preboha date vy dvaja dokopy? Musi vam niekto sprostredkovane pomoct. Nedegraduj sa iba kvoli chticu, ked sa odbavis a prejde ta to v tej chvili zacnes citit velke sklamanie zo seba sameho!
Ale pointa všetkého je, či mám vôbec veriť s mojimi problémami že má nejaká bude chcieť.
No, ak začnem vyhľadávať lacné ženy, tak na budúci vzťah, manželstvo sa vykaslem.Nedokazal by som žiť s prípadnou priateľkou s tým že som predtým mal sex s inou.
Ak som to pochopila správne, tak tvoje životné rozhodnutie je to, či si máš nájsť sex. partnerku alebo nie ?
Alebo sa mýlim ?