Záleží chlapom na tom, aby mali so ženou sex na 1. rande?

Hordex

Nie. Napríklad, ja som na žiadnom prvom rande nečakal sex. A ani jedno prvé rande sexom neskončilo. Naviac, po 1. rande do kategórie kamarát nespadneš. O tomto sa rozhoduje na ďalších stretnutiach. Prvé rande je iba obyčajná hra, kde muž aj žena odkrývajú karty. Ale odkryješ iba karty, ktoré chceš. Na 1. rande je potrebné zanechať iskru. To je celé

neverim

no ma zase muz co nd hce sex ani na piatom tak sex ale take bozkavamie ci petting mi oride ako asexula alebo buzerant ci gynofob lebo normlane muz ked chodi s babou tak po nen logicky tuzi nielen duchovne ale aj telesne.
Ja by som si s takym co nechce nic ani na piatom rande pripadala ako s bratrancom ci kamaratom na vylete.

Tutanchamon_xD

Mam 24 rokov a poviem to tak, ako to je. Ja osobne by som nevedel mať sex na prvom rande ani treťom, piatom či desiatom. Možno to je tým, že som ešte doteraz vzťah nemal. Možno chalani v mojom veku čo už mali aj 3 vzťahy to berú inak a nerobí im problém spraviť tento krok.

BJ_2

simiona - otazka je jasna.

A odpoved tiez. Niektorym bohuzial zalezi. potom su taky, co na 2hom, tretom, len preto, aby neboli odsudzovany, ze akoze na prvom. To je ale rovnaka kategoria.

Potom su muzi, ktorym nezalezi na sexe, ale na laske. Tak takych si vyberaj. Ti nepojdu ani na 10tom, ani stom. Pojdu az v manzelstve, ked sa rozhodnete mat deti. Ked ich nevies najst, ostan sama. Inak sa iba sklames.

Pako567

Simiona, si ma pobavila :)
Sadisti a uchyli sa spravaju k svojim obetiam na nerozoznanie od beznych ludi alebo dokonca este lepsie, aby svoju obet dostali. Ak na takeho narazis, je mu jedno, ci sa na tebe vyblazni hned alebo si pocka. To vobec nema nic spolocne s tym, ci sex na prvom rande ano alebo nie...

simiona

Mne pripadá sex na prvom rande aj nebezpečný. Čo ak ten chlap je nejaký sadista alebo uchyl? Najprv treba toho človeka spoznať.

DoktorExitus

Tak pokial to vidim na take 3 - 4 rande tak ano zalezi na tom, pokial vsak by to malo byť niečo perspektivne do buducna tak nezalezi.

zazilsom34

Suhlasim s nickom Sexxx
stalo sa.mi nieco podobne, pisal som si s jednou slecnou cez soc. siet a celkom sa s kou fajn pisalo, neskor sme spolu telefonovali, tak to slo nejaky cas kym sme sa dohodli ze dame dlho odkladane rande.
Dosla a od prvek chvile co som ju zazrel a zacitil pri zvitani je vonu som uu tuzil vasnivo pobozkat. Strasne ma pritahovala od prvej chvile taka zlata sympatacka. Samozrejme som sa nanu pozrel a nedalo mi neurobit to aj ked som mal strach ako zareaguje ale jej pohlad vravel to iste. Tak sme na seba skocili a vasnivo sa bozkavali nejaky cas a sepkali si pritom ako tuzime po sebe. Neskor to preslo k dotykom na tele az samotnemu pettingu a orgazmu u nej aj u mna. Toto sa mi este nestalo so ziadnou. Ale pri tejto som to citil silno. Pritom taka obycajna z davu ale ja davam zato ze su v tom tie feromony a tie nase komunikovali suprovo. Proste clovek musi byt kompatibilny s tym druhym.
Takze sex na prvom rande netreba riesit ci ano alebo nie. Netreba planovat co bude to ucitite az ked budete spolu co dalej. Netreba nic silit ale ani potlacat. Treba to brat prirodzene ako to citia vase tela a duse. Nechat tomu volny priebeh.
Samozrejme brat ohlad na mozne nechcene tehotenstvo a pohlav. choroby a chranit sa.

MaxiMiMi

V tomto som trosku staromodny a drzim sa pravidla: 3x a az potom. Preto sa treba najskor spolu 3x vyspat aby som mohol slecnu pozvat na rande.