Záleží chlapom na tom, aby mali so ženou sex na 1. rande?

simiona

Je to aj taká protitéma, napadlo ma to v súvislosti s tým, čo majú najradšej chlapi. :)

Stalo sa mi, že chlap chcel sex hneď na prvom rande a samozrejme bol koniec.

Tiez sa mi stalo, že som sa dlho stretávala s chlapom a ten nebol schopný ma ani pobozkať. Zo začiatku to bolo fajn, že netlačil, ale potom to už bola nuda. Tiez to skončilo.

naivny

ja by som sa na prvom rande ani o nič nepokúšal
Lebo ona by si myslela, že to preto robím, že ju ľúbim, a pritom by to bolo iba že sa mi páči.

Fullhd

Srnec28 ty si strasny hajzel :D:D takze by si ju vyprasil na prvom rande pretoze by ti nedala a potom by si vztah nebral vazne??? vitaj :D

Fullhd

Ja nemam nic proti zenam,nehovorim ze su zlatokopky.Skor naopak je to strasne vtipne vsetko.Nie som konfliktiny typ muza,nemam absolutne ziadne komplexi.Kde je Defcon?Ten to vzdy zaklincuje.:D

Fullhd

Nezalezi.No netreba to odkladat dlho pretoze potom rychlo padame do friendzone.Nemusi byt na prvom rande sex ale na druhom alebo tretom uz urcite.Ked nie tak treba byt sexualny.Zeny ale hovoria ze partneri by sa mali najskor spoznat,byt kamaratmi no vsetky zeny ktore mi to hovorili maju manzelov ktori ich vytrtkali hned na prvom rande.Max na druhom:D:D:D:D:D:D:D