Otázka je jasná.
Záleží chlapom na tom, aby mali so ženou sex na 1. rande?
Úprimne takú čo by mi dala na prvom rande by som ako priateľku nechcel. Kto vie s koľkými predtým dotyčná bola na rande a spravila to isté. Ľahká žena sa tomu slušne hovorí
Mal som sex na prvom rande, predtym sme si par tyzdnov pisali a volali.
Neplanoval som to a ani ona, ale ked sme sa stretli, tak chemia neskutocna a nevedeli sme jeden druhemu odolat. Podla mna sa to nema brat, ci ano alebo nie, jednoducho ides na rande a tam uvidis ako sa to vyvinie, ale urcite nie tak, ze musim ju na rom rande dostat do postele alebo na tom rande nesmieme mat sex, aby si o mne nieco zle nepomyslel(a).
Ludia moc riesia, nie su uvolneni, neuzivaju si caro okamihu, nejako sa nastavia a podla toho idu, ako roboti, podla nejakych spolocenskych pravidiel, sucast stada, len aby som nevybocil, lebo... ozaj preco to lebo, co sa stane s clovekom, ktory sa neboji lebo? Aha uz viem, podla seba, bude sa citit slobodne a stastne...
zvláštna otázka. Keď muž dá najavo na rande žene záujem, a dotkne sa jej, ona sa nenechá pobozkať, ale za ruku ho chytí, alebo sa mu dotkne tváre a pod., muž cíti, že nie je odmietnutý, ale mu ani nie je dovolené. Takže sex sa ani nerieši.
Kto sa v tom má vyznať?
Fullhd, vidíš so ženami je to ťažké. :D
Viete, ako sa hovorí, žena nevie čo chce a nedá pokoj, kým to nedostane. Ešte ťažšie je to so ženou, ktorá vie čo chce a nedá pokoj, kým to nedostane.
Občas ma napadnú také otázky. V okolí. Ženy vravia, že ony svojmu nerobia oral. Muži sa chvália, že im partnerky robia oral. Ženy vravia, že dlho ich musel ich partner dobíjať, aby s ním vôbec išli na rande. Muži vravia, že ju dostali na prvom rande. Ženy vravia, že to on ich oslovil ako prvý. Muži vravia, že keď ju prvýkrát videli, kričala ako výkričník, ale potom zistil, že je celkom fajn.
Nadržaným chlapom áno.
clooo toto ma od reality celkom daleko. :D
Nemôžem to posúdiť, nakoľko priemerne vyzerajúci muž s nízkym platom a bez auta má u zlatokopeckých žien šancu rovnajúcu sa nule. Preto som nemal ani jeden vzťah, nezažil som ani bozk. Vyberať si môžu len zabezpečení muži s drahým autom,vysokým platom, ktorým je šťastena naklonená. Na druhej strane aj tá najodpudivejšia žena žijúca v hocakej rozpadnutej drevenici s otrhaným oblečením si môže vyberať rovnako ako bohaté a atraktívne ženské.
Ak sa vyspis s niekym na prvom rande a sex nebude dostatocne dobry tak stratite zaujem obaja. Plus vela muzov chce zeny dobijat a v tomto pripade by asi stratili rychlo zaujem, keby dostali hned co chcu. Je to to iste co materializmus... tuzime len po tom co si bud nemozeme kupit alebo len s velkymi tazkostami - cize nemame to hned. A ak ma niekto zaujem tak par tyzdnov/mesiacov pocka. Ak si niekde na pokeci dohadujes rychly sex tak to nie je rande.
Keby mi žena nedala hneď na prvom rande tak by som ju poslal...