kde ste sa spoznali / zoznámili so svojou polovičkou

Tomas12345

Man_76 :

Ja som nikde nenapísal že 100% vysokoškolákov zarába nadpriemerne, ale vo všeobecnosti to tak platí.

Tomas12345

ahjaj :

"Tomas, myslíš, že by si cloo vedel priznať, že to nie je preto, že má menej peňazí? Nie je to preňho nejaké alibi, že to nie jeho ufňukanosť a psychika, ale peniaze sú na vine?"

Nerozumiem ty, najprv si sa mi snažila dokázať že sa mýlim v tom že vysokoškoláci obvykle nezarábaju viac než stredoškoláci a teraz sa ma zrazu pýtaš či by si cloo nevedel priznať že to nie je preto že má menej penazí ?

Možno cloovi tieto fakty v podobe statistík otvoria oči, ak nie tak nič sa nestane, aspon som to skúsil.

Man_76

V mladosti som sa zo svojimi laskami zoznamil na internate, diskotekach, v baroch, cez spoluziakov, kamaratov...
So svojou sucasnou partnerkou som sa zoznamil tak, ze sme do seba vrazili v knihkupectve. Zacali sme sa rozpravat, pozval som ju na kavu, prijala... a sme spolu.
Cloo- nemas pravdu, zeny nezaujimaju len peniaze, ale charizma, sarm, vtip, osobnost, inteligencia, muznost. Aby bol chlap chlapom a dobrym clovekom. Este na vysokej som mal kamarata, co zmyslal podobne ako ty. Nemal uspechy u neznejsieho pohlavia a stale sa stazoval. Jeho typicke vyroky: "Kto je.. vsetky tie krasne baby"? Vzdy som mu na to odpovedal: "Ty sikovnejsi od Teba".
Tomas 12345- nie je pravda, ze VS zabezpeci bohatstvo. VS mam, uz len tie miliony mi chybaju. Nehovorim, ze nezarabam nadpriemerne, ale bohatym nikdy nebudem. Naopak mam kamarata so SS, ktory nevie co robit s peniazmi.

Odpovedammm

Spoznali sme sa na koncerte cez spolocnych znamych. 3 roky sme spolu chodili na dialku (stretavali sme sa cez vikendy a dovolenky, delilo nas 100km). Potom sme 5 rokov byvali u mojich rodicov a uz mame cerstvo postaveny domcek. Sme spolu 9 rokov

ahjaj

Tomas, myslíš, že by si cloo vedel priznať, že to nie je preto, že má menej peňazí? Nie je to preňho nejaké alibi, že to nie jeho ufňukanosť a psychika, ale peniaze sú na vine?
Človek si vie ťažko priznať vlastné nedostatky, najlepšie hodiť na niečo iné. Zlatokopky, peniaze, atď.

Tomas12345

ahjaj :

Ano, vyššie vzdelanie nemusí byť zárukou vyššieho platu, predsa len poznáme i niekolko vysokoškolákov ktorí pracujú za pokladnou v Lidli, no na druhej strane všeobecne to tak platí že tí čo majú vyššie vzdelanie zarábaju viac. Nebudem sa predsa pozerať na pár % prípadov ktorí to majú inak, ignorovať väčšinu a prezentovať to ako fakt.

"Ženy nemajú radi zúfalcov, ktorí nariekajú nad prácou, hypotékou a zárobkom a ani nezamestnaných. Stroskotanci romantické pocity nevzbudzujú."

No však s týmto súhlasím, ja som sa len snažil cloovi naznačiť že jeho výrok o tom že ženy chodia hlavne za mužmi ktorí majú peniaze a tých chudobných zväčša ignorujú nie je pravda, pretože ženy sa vydávajú najčastejšie za manželov s nižším platom.

Zaujímava je i tabulka na strane 16, ktorá hovorí o tom že počet slobodných mužov v 50 roku života (tuším toľko má i cloo) je len 15%. Ako dobre vieme, na Slovensku je väčšina ludí bud chudobných alebo taká slabšia stredná trieda. Z tabulky vyplýva to že až 85% mužov je v 50 roku ženatých, a ked si zoberieme predpoklad že bohatších mužov na Slovensku je tak okolo 10%, potom 75% sobášov pripadá na chudobných mužov, čo je jasným dôkazom toho že ženy chodia prevažne za bohatými mužmi nie je pravda.

www.infostat.sk

Tomas12345

dobreuz :

Ak žiadaš u zamestnávatela o nejaku lepsie platenu prácu a nemáš na to potrebnú vystudovanu skolu, tak zamestnavatel tvoj zivotopis hned zahodí do koša a ani ťa nepozve na pohovor. Jedine že by mal dotycny nejaké známosti, vtedy by ho zamestnávatel na pohovor pozval a možno i zamestnal.

ahjaj

tomas, zalezi zenam na peniazoch, anketa, citujem:
"Tomáš, vyššie vzdelanie ešte nie je zárukou vyššieho zárobku. S SOU sa dá dobre zarobiť, pretože je nedostatok remeselníkov a tak cena za ich služby stúpa. A takisto aj s SŠ vzdelaním sa dá zarobiť aj veľmi dobre, aj sotva. Zárobok je závislý jednak od šikovnosti človeka vedieť sa predať na trhu práce a potom aj od toho, aké má šťastie. Ženy nemajú radi zúfalcov, ktorí nariekajú nad prácou, hypotékou a zárobkom a ani nezamestnaných. Stroskotanci romantické pocity nevzbudzujú."