Ahojte ! ... Otázka zameraná na páry, kde ste sa spoznali / zoznámili so svojou polovičku. Vyhľadávali ste aktívne miesta, kde by ste mohli stretnúť toho pravého partnera chaty, diskotéky, internet) alebo ste boli pasívnejši a nechali ste to napospas osud ? :-)
kde ste sa spoznali / zoznámili so svojou polovičkou
Tomas12345 nezmysel, aj tak 80% vecí v škole sú bludy, ktoré človek nevyužije v budúcnosti, proste SR školstvo je 100 rokov pred opicami, stačí mať rozum a niečo vedieť, zamestnávateľ chce vidieť, že tú prácu ovládaš, a keď nie tak Ti ani diplom nepomôže :) Síce chodím už na VŠ (prvý rok) ale keď aj na budúci rok neurobím matiku tak skončím :) A nemyslím si, že nejaký diplom ovplyvní moje budúce povolanie :)
Skúšala som internet, pár krát som sa aj stretla s nejakými s ktorými som si písala , išlo o dlhodobejšie stretávanie ale aj tak nič z toho nebolo. Nesadli mi nejako... Tak už asi nebudem hadať ne internete skúsim tak to nechať na osud .. :)
môj manžel bol synom kamaráta môjho otca. Ja som mala predtým priateľa, ktorý odišiel pracovať do Anglicka a zabudol sa vrátiť. Otec povedal, že má plné zuby mojích nárekov, ako mi to mohol spraviť, a že syn jeho kamaráta je slobodný, dobre vychovaný a pracovitý chalan a aj by sa rád oženil, a napadlo ho, že by nebolo zlé, kebyže sa dáme dokopy. Mama ma 3 dni prehovárala, aby som bola ochotná sa s ním stretnúť. Prišiel k nám a pozval ma na prechádzku. Na predošlého priateľa som si potom už sotva spomenula a ak áno, tak len tak, že tomuto nesiaha ani po päty. Žiaden alkohol, žiadne cigarety, žiadne také sľuby, ktoré by nesplnil. Dalo sa mu dôverovať. To, čo povedal, platilo aj o deň, aj o týždeň, aj o mesiac. Po niekoľkých týždňoch sme plánovali svadbu. Mali sme ju 4 mesiace a týždeň po tom, ako sme sa zoznámili.
dobre uz, to som ja už Tomášovi písala. Ale darmo, argument nepripustí,alebo ho nevidel. :-))
Zeny neznášajú usmrkancov, ako je Cloo. A to je všetko. S peniazmi to nemá nič spoločné. Vlastne má, usmrkanci zarobia menej, lebo sú presvedčení, že nemajú naviac.
Antisexx s bývalým ste sa spoznali cez internet?
A áno, už aj niektoré 16tky, či dokonca 14tky majú odesexované dosť, aj keď sú ešte pod zákonom, také by mali rodičia držať doma a nedovoliť im ani vyjsť, len do školy a späť.
Tomas12345 ale to, že má niekto VŠ ešte neznamená, že je bohatý. A zase bohatým môže byť aj niekto, kto nemá ani základnú školu spravenú ale proste povolanie syn.
clooo :
Nemáš pravdu že ženy chodia prevažne za bohatými mužmi a chudobných si nevšímajú. Ono totiž počet sobášov mužov s vysokolskym titulom je len 27%, zatiaľ čo 73% tvoria sobáše mužov s ukončenou strednou či základnou školou.
"50,9 % mužov malo pri sobáši stredoškolské vzdelanie s maturitou, vysokoškolský diplom malo 27 % mužov. Zvyšok mal základné či učňovské vzdelanie."
cloo, prestaň. máš 49. Ja kebyže žijem zo svojej výplaty, tak nech ju mám akokoľvek skromnú, niečo skromné si aj odkladám a nesťažujem sa, že som chudobná. Za ten čas, čo pracuješ, si si hádam mohol dačo aj zarobiť a odložiť. Mimochodom, kým som nemala deti som okrem 8 hodín brala aj nejaké projekty či veci navyše. Aj teraz tak robím, aby som si privyrobila, len už nie tak často a nie tak veľa.
S manželom som sa stretla po mládežníckej omši pred kostolom.
Pustili sme sa do reči viacerí, išli sme spolu na čaj a rozprávali sa. Potom sa vytvorili skupinky a my dvaja sme sa ďalej rozprávali atď.