Ahojte ! ... Otázka zameraná na páry, kde ste sa spoznali / zoznámili so svojou polovičku. Vyhľadávali ste aktívne miesta, kde by ste mohli stretnúť toho pravého partnera chaty, diskotéky, internet) alebo ste boli pasívnejši a nechali ste to napospas osud ? :-)
kde ste sa spoznali / zoznámili so svojou polovičkou
white angel to je teda nazor......niekto spozna lasku v 20 niekto neskor niekto v 45tke po rozvode...kazdy to ma inak ... nikoho netreba posudzovat a hodnotit... mam vela kamaratok co vsetko stihli ,,ako sa na Sk patri,, tzn do 25tky svadba dieta a o par rokov hned rozvod a problemy...
Mám 49 rokov, o pár mesiacov 50 a na svoj prvý vzťah stále čakám. Nezažil som ani len bozk, nie že ešte niečo viac. Žiaľ, taký je život chudobných mužov, ktorí tak nemôžu ohúriť nenásytné ženské milujúce peniaze, drahé autá, domy, dovolenky a podobne.
Dnes maju vela odsexované uz aj také 16stky. Sice je to ich vec ale nechapem chalana ktorý ode "vojsť" do takej baby a pritom vie že je lahšia a mala ich v sebe viac než dosť. Mne by to bolo teda nepríjemné
A odpoved na otazku: cez internet. Už som sa tak zoznámila kedysi, bolo to velmi pekné, to stretnutie a tak :)
Najlepsie je stretnut dakoho este v mladom veku (do 25-tky) kedy clovek este nie je zatazeny vela vztahmi. Po 25-tke uz ludia maju co-to odchlastane, odsexovane, vravim co-to. Ani malo, ani vela, cize do vztahu akurát. Na skole alebo v robote tesne po skole. Ak je baba sama aj po 25-tke, niekde je problem. Ale nemusi to byt jej vina. V neskorsom veku nahanaj partie, priatelov, vytvaraj priatelstva, nove zazitky, ak nemas chlapa. Ak sedis doma a nicomu sa nevenujes, tak fakt ze nikoho nestretnes a ak aj ta niekto nahodou oslovi, budes mu pritazou lebo nebudes mat vlastny zivot a bude ta brat ako kotvu. Takze najprv partia, priatelia a konicky (aspon 10 zaujmov aktívnych) a niekoho stretnes. A usmev k tomu. Nikoho nebavi sa kukat na zamraceny face :)
Nic nedostanes len tak..
Nic k tebe nepride len tak a ak aj pride musis sa aj ty činit nie len pasivne sediet a cakat ze holuby pecene budu padat z neba.
Na vsetko co chces musis vyvinut nejaku aktivitu aj zo svojej strany.