sú rozidení?

Príspevok v téme: sú rozidení?
prekvapena

Začala som chodiť s jedným chlapom. Poznali sme sa už dlhšie z videnia. Boli sme párkrát na kávu. Vravel, že sa nedávno rozišiel s frajerkou. Jeho frajerku som tiež poznala iba z videnia. No a nedávno ma tá jeho bývalá stretla a povedala mi, že nie sú rozidení. Vlastne na mňa až vrieskala. Tak sú rozidení alebo nie sú? Ďakujem.

daniela2

keď skončiť, tak skôr kvôli nemu, ako kvôli nej. Ona je vedľajšia postava, aj keď dôkaz toho, ako vie ublížiť. Korektný chlap takto neubližuje.

ahjaj

tuším dara rollins a neviem aká baba zistili, že majú naraz toho istého chlapa. Tak sa obe rozišli s chalanom a oni dve sa skamarátili.
Ty si počula len jeho verziu ich vzťahu. Tú jej nie.
Časom ju to prejde, ale niekedy ten druhý ublíži tak veľmi, že sa cez to nedá len tak ľahko preniesť. Mysli na to, že tá jej zúrivosť mala patriť vlastne jemu.
A vieš, aj môj manžel mal predo mnou vzťah, ale nikdy sa o tej babe škaredo nevyjadroval aj keď to bola len kamošmi dohodená baba, aby neostal panicom a aby ho "naučila".

prekvapena

Skončím to. Aby sa človek bal prejsť sa po ulici, aby na neho nejaká šialená ženská nezaútočila? Keď som videla tie jej oči. Čierne, bolo tam zúrivosť aj smútok, šialenosť a zároveň ukazovanie aká je hrdá. Aj keby bol on dokonalý, nechcem s ním byť, lebo sa bojím jej. Ale keďže to on asi nevedel to riadne skončiť, skončím to ja.

petrcerny

muži neberou vztahy tak vážně, jen neber vážně a pak nevadí, když je jaký je. Může to být fajn s ním, zažiješ hodně vášně a něhy, pak ho to bude táhnout dál k jiné ženě a tebe také k jinému
zažiješ ještě mnoho, zatímco najdeš pravého, tak proč si odříkat? Užij si vztah s ním, a když najdeš lepšího, tak půjdeš k tomu a alespoň se také prozatím budeš mít s kým pomilovat
dívky tu fyzickou lásku také potřebují, jen potom neplač, že ses zamilovala

Medea7

Tiež som sa akože fackovala so ženami lebo som ho chcela vlastniť celého. Teraz na to pozerám inak kto nemá záväzky ma to asi ľahšie. Lenze tu každý chce niečo iné. A bud sa prispôsobís a zvykneš si alebo dupnes nohou že toto tolerovať nebudeš.

Medea7

Ja už fakt neviem co tu ma zmysel. To ja a vyznať sa v ľuďoch to som na minusovom bode. Tu furt jeden od druhého niečo chce. Ja neviem kebyže som zdravá ja sa mužovi nechám do zadku ani ho nebálim. Pozerám chceš ma alebo nechceš, ale Tvoju hru ja hrať nebudem. Tam by som ho poslala chod sa rozmyslieť co chceš. Potom sa ozvi alebo neozvi. Rieš si to sám len mňa do toho netahaj.

ahjaj

Môže byť, že sa s Tebou začal stretávať preto, aby jej tým dal najavo, že je koniec, ale aj nemusí.
Nedozvieš sa to. Keď sa ho priamo spýtaš, bude zapierať.
Napadlo ma, ako mi bývalá spolužiačka rozprávala o spolužiakovi, ktorý sa mi ako 15-16 ročnej babe páčil. Bol to taký tichý hanblivý chlapec, ale veľmi dobre vyzeral. Vraj teraz pretiahne všetko, čo nie je stĺp.
Tak uňho sú to jednorazovky a tento Tvoj to robil s iným človekom 4 roky.

Medea7

O môj Bože vzťahy, vzťahy, vzťahy ako to riešiť aby boli ideálne. Vyhovieť aj tomu aj tomu to sa nedá. Potom zase nechceme aby sa ten trapil tomu ublížiť. Ťažká vec je ten život.