Začala som chodiť s jedným chlapom. Poznali sme sa už dlhšie z videnia. Boli sme párkrát na kávu. Vravel, že sa nedávno rozišiel s frajerkou. Jeho frajerku som tiež poznala iba z videnia. No a nedávno ma tá jeho bývalá stretla a povedala mi, že nie sú rozidení. Vlastne na mňa až vrieskala. Tak sú rozidení alebo nie sú? Ďakujem.
sú rozidení?
Napadlo mi, či sa so mnou nezačal stretávať naschvál, aby bývalej ukázal, že ako rýchlo si niekoho našiel. Už ani nemám náladu sa s ním vôbec stretnúť, tiež si myslím, že bude lepšie to utnuť.
ja sa prípájam k lauterovi. Je úplne jedno, či sa rozišli, alebo nie, on ten vzťah analyzoval, a poskytol tým obraz o sebe samom, aký je nedôveryhodný. Inými slovami, je ochotný žiť spolu so ženou, ktorú neľúbi a spať s ňou, a je to v pohode aj celé roky. Ak chceš byť ďalším skalpom, choď do toho.
Že po dlhom čase niekto prejavil záujem? Teraz si predstav, že by prejavil záujem niekto taký, kto sa Ti nepáči. Skús zoznamovanie cez internet, je tam slušný výber chlapov, a potom už len rozpoznať, čo je ktorý zač.
Kopu chlapov nájdeš aj v posilovni.
Ako ja už mám tiež nejaký ten rozchod za sebou. Doma som plakala, bola v depresiach. Trochu som ho ešte presviedčala, ale keď som zistila, že nič z toho, rezignovala som. Ale nenapadlo mi ísť za jeho novou známosťou a nadávať jej. Ja si tiež myslím, že to možno nemajú doriešene alebo si nechce priznať svoju prehru, keď to tak berie. Po dlhšom čase niekto opäť prejavil záujem a musia byť problémy.
A čo ťa do toho? :) Kašli na to.
A hej, tiež si myslím, že ju vlastne dosť využíval iba na svoje potreby, keď za štyri roky sa nevedel nejako rozhýbať a presadiť.
No možno ho priťahuje práve tvoja povaha, zrejme opačná bývalke.
Vyzerá to, že na teba veľmi žiarli a nevie sa zmieriť s tým, že ju chalan nechal. Sama si takým správaním škodí, o to viac ho bude odpudzovať. Ale takáto žiarlivá bývalka dokáže veľmi dlho škodiť. Buď rada, že to nebolo tak vážne, že by s ňou mal dieťa, alebo tak.
prskala jed? A veď mohla byť za ním a spali spolu, aj keď bola odsťahovaná. Čo Ty vieš, ako sa k nej zachoval? Veď keď o nej tak škaredo hovoril?
A prskala jed, jasné že na Teba. Jeho predsa ľúbi, a kým ľúbi, tak naňho nedopustí a jeho chyby pripíše Tebe. Takže jej reakcia je adekvátna stavu, do akého ju dostal, akurát ty si si to zlizla neprávom. On ju zneužíval, a ona sa hnevá na Teba, že to kvôli Tebe ju nechal. A pritom ju nechal, lebo si s ňou vyskúšal už všetky polohy pri sexe, a zrejme sa povahovo nezhodli, ale to sa nezhodovali od začiatku, a on to vedel, takže fakt vibrátor. Nemysli si, že bude k Tebe lepší. Na začiatku áno, kým vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.
A že bola dominantná? A prečo sa on za tie 4 roky ani raz nechcel riadne presadiť a vydobyť si, aby mu neskákala po hlave? Prečo to neriešil hneď úprimným rozhovorom, prečo čakal 4 roky, keď ju od začiatku neľúbil? Za koho ju mal? Za človeka, alebo za nafukovaciu Anču? O jeho emocionálnej plochosti svedčí aj to, že si začína tak skoro po rozchode s Tebou.
A konfrontovať ich? Čo jej chceš ešte viac ublížiť, nevidíš, že sa správala totálne ako troska? alebo sa chceš uistiť ako to medzi nimi je? Nech je akokoľvek, aj keď sa rozišiel, od takéhoto človeka utekaj, lebo je bezohľadný a emocionálne plochý. Určite má svoj šarm a podobne, ešte pred tebou bude robiť zo seba aj obeť. Vieš si predstaviť, že 4 roky s niekým žiješ, a potom ti je fuk, ako sa ten druhý cíti, a brýzgaš naňho? Nemala by si sa sama za štetku, kebyže tak urobíš? Prečo ju pred Tebou ponižuje?
Keby to bol charakterný chlap, rovno by si priznal chybu. A nepovedal by na ňu zlého slova. Chápeš?
Keď s ňou nie je vo vzťahu ale takto o nej hovorí, charakterný človek to nie je. Neprala naňho, nevarila mu? Neupratovala po ňom 4 roky? Nebola mu intímne k dispozícii, kedykoľvek sa mu zažiadalo? A on na ňu brýzga a škaredo sa vyjadruje? Chápeš o čo ide? Tu nejde o to, že či sú rozídení, ale aký je on človek. Nemysli si, že k tebe bude lepší. Nezodpovedá to jeho osobnostnému profilu. On je teraz dobrý a slušný. Keď si vyskúša všetky polohy a prídu nezhody, nájde si dačo na Teba a zachová sa rovnako. A Ty budeš rovnaká hysterka. Takže ak sa nechceš dostať do psychického stavu, v akom je ona, tak s ním radšej nechoď do vzťahu. Ja viem že Ťa priťahuje a moje slová berieš ako možnú alternatívu... je mi ľúto, ďalšej obete takéhoto kohosi.
Kebyže sa s ňou slušne rozíde, a všetko si vydiskutuje, neboli by takéto cirkusy. On jej niečím strašne ublížil, a nie je to samotný rozchod. Možno forma, akou jej to povedal, možno ju pritom nejak ponižoval, ktovie. Kebyže to má s ňou vyriešené, žiadnym scénam nečelíš. On si tam vo vzťahu k nej nedoriešil niečo, čo bola jeho morálna povinnosť, preto sa ona cez to nevie preniesť.
Kebyže si vo vzťahu a chlap sa s Tebou slušne rozíde, odpovie ti na všetky otázky, cítiš potrebu stretnúť sa s babou, s ktorou začína randiť? Nie, ticho smútiš, a je ti nejaký čas nanič, ale potom to prejde. Ale keď ťa ponižuje, niečím ti schválne ublíži, tak ťa to bolí dvojnásobne, a nie si a veľmi dlho nebudeš v pohode. Tak preto tie cirkusy z jej strany.
Môže byť, že ju riadne ohovára, ale na mňa pôsobila, že som sa jej až bála, ako prskala jed, on pôsobí ako pohodovy chlap, až pomalší. A keby som ich chcela konfrontovať, vôbec neviem ako?
2 mesiace po 4 ročnom vzťahu si už začína s tebou? A ešte aj ako nepekne o nej hovorí. Keby bola šťastná, zrejme by scény nerobila. Možno sa fakt rozišli, ale pripadá mi veľmi bezohľadný a bezcitný. Predstav si, že vám nevyjde vzťah, a bude mať nejaké kecy na teba, že si mu sama skákala do postele, že si si s ním začala, keď s predchádzajúcou nebol ani riadne rozídený a pod.
Zapamätaj si jedno. Slušný chlap sa o bývalej nevyjadruje v zlom. Lebo to sám o sebe sa vyjadril vlastne zle, že tak žil 4 roky. Ona naňho zrejme prala, žehlila, snívala o svadbe a o deťoch. Prečo ju zneužíval, keď sa o nej takto rozpráva? A keď preňho predsa len niečo znamenala, prečo klame? Aby bol niekto v Tvojich očiach?
4 roky nie je také dačo, čo sa dá len tak vyrvať zo života. Aj v tom vidieť, že ju mal za nafukovaciu Anču, a zrejme si vo všeobecnosti nevie ženy vážiť. Teraz si predstav samu seba na jej mieste. 4 roky niekoho ľúbiš, a on Ti povie, aby si vypadla z bytu.
A začne sa stretávať s inou babou, ani nie dva mesiace po tom. 2 mesiace je veľmi krátka doba v porovnaní so 4 rokmi. Čo je to za človeka? Povrchný, emocionálne plytký vibrátor.
Pýtala som sa ho na to. Zo začiatku o tom nechcel rozprávať, ale postupne povedal stále viac. Povedal, že keď sa s ňou rozišiel a musela odísť aj z jeho bytu, kde s ním predtým bývala, robila mu peklo a scény. Čo viem, vraj boli spolu asi 4 roky. Človek by povedal, že keď sú už viac ako 2 mesiace rozidení, že sa už ona trochu upokojí. Ešte povedal, že ona bola tá, čo zbalila jeho. Tá sebavedomá. Vedela organizovať, on sa iba viezol. Vraj nemusel sa ani veľmi namáhať a sama mu skákala do postele. Najprv mu to dosť vyhovovalo. Potom to už ľutoval, lebo ona chcela mať hlavné slovo a byť šéfka vždy a všade. Ale už nechce taký typ ženy. On vraví, že sa ona nevie cez to preniesť. Vtedy som však mala pocit, že on je jej nie frajer, ale manžel.