Ketodiet/ketofix/prodietix?

Príspevok v téme: Ketodiet/ketofix/prodietix?
LucinkaPusinka

Ahojte,

vela som studovala, nasla a presla xy diet, od nizkosacharidovych, bielkovinovych, ovocnych, zeleninovych atd., nie preto, ze by som mala extremnu nadvahu alebo co, bavilo ma to studovat.
V detstve som cvicila gymnastyku, stale som pomerne dost aktivna, nesedim cely den za pc, ale praca, byvanie a pod., jednoducho sport a strava isla bokom. NEmala som na seba cas, ale uz to chcem zmenit. Zaroven chcem zacat dietou, potrebujem dat dole 13-15kg, aby som bola spokojna, zaroven som si zvolila, ze to bude jednou z tychto troch diet, chcem svoje telo trochu odlahcit aj v ramci travenia, tieto diety mi na to pripadaju vhodne.

Otazkou teda je, mate realne skusenosti s niektorou z nich? Ak ano s akou? Ako pomohla? Za aky cas atd?
Budem velmi vdacna za vsetky reakcie, Lucinka

chut

ja som nechudol ani s jedným, ale skúšal som chuť oboch len na test a ketodiet bolo proste tak presladené, že keby si to dám na raňajky cítim sa ťažko ďalšie dve hodiny, prodietix chutil pritom ok, niečo ako proteín

luxypug

Kalz urcite s tebou suhlasim, ale je tam velke ALE. Nie vsetci maju cas si teraz chystat jedlo na cely den, pripadne ho denne 3-4x chystat, pocitat denny prijem z daneho jedla, vazit ho, pozerat tabulky a pod. Napr. spominany prodietix je dobra aleternativa. Kupis si "jedlo" ake potrebujes ku svojej vahe a cielom v chudnuti a proste sa mozes venovat napr. casu, ktory by si venoval vareniu a nakupom cviceniu. A hned je vysledny efekt uplne inde.. teda za mna je fajn, ze existuju aj taketo veci (aj ked chudnut nepotrebujem).

Kalz

Ketogénna diéta je účinná mne veľmi pomohla a jedálniček vlastný si človek vie spraviť ked nie je lenivý a nechce vyhadzovať peniaze za marketingové ťahy ala ketodiet. Ja som pil iba čaje(bez cukru ked ochutit tak škoricou či citronom), kavu, vodu a mineralky (tie som si dochucoval bud tablet vitaminmi bez cukru ci flavor drop kvapky na ochutenie) a raz za cas pivo. Ohľadom jedla som vynechal všetky sacharidy ako pečivo, ryža, zemiaky a väčšinu ovocia. Ale kľudne som jedol všetky syry až na tie nízkotučné tam sú sacharidy aj mäso kľudne morčacie, kuracie, hovädzie či aj slanina alebo kvalitné párky a hlavne vajcia na všetky spôsoby. Dôležitá je aj zelenina hlavne ako príloha k mäsu či syru. Hlavne si treba dávať pozor aby ste brali dostatok vlákniny ak jej veľa nejete(napr. Psyllium) môžete skončiť so zápchou a vyhodí vás z ketózy. A denne som bral aj proteíny srvatkove z vodou to vás zasýti a dodá energiu. Určite na to odporúčam kaloricketabulky je aj stránka a appka do mobilu to veľmi pomôže a na internete si viete nájsť aj keto calculator koľko toho tukov, bielkovin a sacharidov denne zjesť.

Prajem nech sa zadarí začiatky sú ťažké ale výsledky stoja zato.

xlxlgrl

ak sa riesi ci ketodiet alebo prodietix, urcite vyskusajte prodietix, oni su mozno vo vysvetleni velmi podobne, ale co sa tyka supportu, chuti a celkovo servisu sa moze ketodiet od prodietixu co ucit a to velmi velmi dlho

Ketoaprod

Ketodiet do toho tlaci peniaze na slovensku v ramci reklamy, no ak by za mnou prisiel klient, odporucim mu prodietix, najvacsi rozdiel vidim v chuti produktov a pripadnom supporte (ak ho clovek potrebuje), teda za mna Prodietix.

elis1990

tiez to idem vyskusat, dnes som obednavala, tak uvidime ako to pomoze, hlavu mam nastavenu spravne, cize s dietou som ok, celkom sa aj tesim