Ako vyzerá psychické týranie

Medea7

Pre mňa je teror že som bez pamäte, bez citu, bez empatie. To potom neviem riešiť veci. To som teda dobre postúpila. Nemám nič proti ľuďom ale niekedy mi je ich chovanie pre mňa neprijateľné.

Medea7

Trápiť psychiku to je strasne, lebo vlastne nevieš čo ten druhy chce, či si komplexy lieči takou formou, alebo ponizit ta alebo ničiť postupne. A co ja viem co takým ľuďom sa mieša v hlave. Ja furt hľadám normálneho človeka na úrovni.

Mariettta

Bcw on bol tiez taky ze utocil aj vseobecne na vsetky zeny, pritom mnoho muzov aj jeho kamaratov a z rodiny maju normalne pekne vztahy lebo sa vedia spravat. Ale takyto clovek si to nikdy neprizna ze chyba je v nom. Co vidim, taki co maju problem so zenami vseobecne, utocia na ne, ponizuju ich tak to su prave takyto zakomplexovani jedinci ako moj byvaly ktori potom budu zenu tyrat.

Mariettta

Odhalit psychopata / psychickeho tyrana je na zaciatku velmi tazke lebo oni byvaju k zene sprvoti velmi mili, pozorni, chvalia ich, tesia ich malickostami a zena ma pocit ze stretla pana dokonaleho. Postupne sa ale jeho spravanie meni a to hlavne potom, ako ma zenu istu. U mna tomu nebolo inak, dost sa zmenil ked som sa k nemu nastahovala, mala som ale stastie ze som s nim este nemala dieta. Napriek tomu to bolo peklo s nim zit. Po obdobi tyranie nasledovalo obdobie ked sa zacal snazit a bol sladky ako med, co je u tyranov typicke, trva ale vzdy len docasu aby zas nastolili teror. S psychopatom nema zmysel sa hadat, nema vobec zmysel s nim rozpravat a pokusat sa mu nieco vysvetlit, ziaden rozhovor s nim nebude k nicomu viest, on bude len klamat. Pri tom mojom ale aj ked som mlcala tak mi to bolo prd platne lebo dokazal mi nadavat cele hodiny a furt sa ma snazil ohmatkavat co mi bolo max. neprijemne. Neviem ako to mas ty. Tu pomoze len utek, tyran sa nikdy nezmeni. Skus ist do nejakeho centra pre tyrane zeny mozno tam budu mat aj pravnika nech ti poradia co robit, idealne by bolo nazbierat proti nemu dokazy ze ta tyra, neviem ale ci je dovolene robit videa bez vedomia toho druheho. Ja som to ale napr. robila tak ze som robila videa s jeho vedomim, proste ked zacal vyvadzat zacala som ho nahravat na mobil. Prvy dva krat sa stalo ze zmlkol ale potom v nom zvitazila tuzba ponizovat takze tie jeho vystupy mam nahrate. Ja som to ale nemusela nikde pouzit lebo my sme deti nastastie nemali.

Medea7

Psychické týranie podľa mňa vyzerá tak, že Ťa sekiruje, buzeruje, robí Ti program dňa, teda Ta programuje, hľadá všade chyby, každú maličkosť Ti vytyka ponižuje a násilné presadzuje svoje názory a to tak aby si si neverila čiže Ti vzbudzuje nedôveru v samu seba a aby si sa ho všetko pýtala, a bola úplne na nom naviazaná a bytostne závislá to je podla mňa psycho teror. Aši možno.

daniela2

ešte auto. Polovica je Tvoja, pokiaľ ste ho nadobudli počas manželstva. Po rozvode má dieťa nárok na 1/3 jeho príjmu. Plus prídavky na deti a Tvoja materská. Budete vedieť z toho vyžiť. A nemá zmysel uvažovať nad tým, či si týraná, alebo nie. Vedome Ti ubližuje, cítiš sa nešťastná.

hyrax

Asi by som si daval pozor na to co komu hovorim. Ak je manipulator, kludne moze pred ostatnymi hrat formu a byt za dobre. Takze nikto ti nemusi ani uverit, ze sa k tebe chova ako k handre. A tie majetkove veci neviem, neviem. Asi by som to skusil konzultovat s pravnikom. Ak je taka moznost.

bcw

To sa moze prejavoat rozne. vacsinou su tyrani muzi , ze ich zeny roznymi sposobmi vydieraju, sikanuju, ponizuju.Zakazuju im chodit von, , chorobne ziarlia,spehuju ich, nedopraju im sukromie, financne ich vydieraju atd...

Tvoj konkretny pripad je, ze pokial nevies , ci si tyrana, tak nie si. inak by si o tom vedela. Len sa asi dost nudis.