Ahoj.Ako sa branit psychickemu tyraniu?Ci uz v praci alebo doma? V praci som mala skusenost, ze vsetky chyby co vznikli hodili na mna.Priatel ktory tam robil zo mnou chodil s tymi zenami este na pauzy.Vyzivali sa v tom.Ze mi ublizuju.Nevedela som sa branit.Z domu mam zazite ze akokolvek sa doma branim aj tak ma mama nerespektuje.Poviem jej svoje ale ona spusti utok az k bitke by to slo keby som to nestopla.Lenze potom mi nieje dobre.Jedine riesenie je asi pred tym ujst.Lenze ked nieje kam?Musite platit byt alebo tak nieco.Ste zavisla od partnera.A ci uz z prace alebo zo vztahu nemozete ujst.Co v takej situacii?Vsetci kamarati beru drogy alebo piju.Tak v podstate nemam sa na koho obratit lebo tak skoncit nechcem.A ja ich na moju stranu asi nedostanem.Sport a tak.Lebo znova nebudu ma respektovat asi.
Ako sa branit psychickemu tyraniu
Prezyvka, ale ty si napisala, ze VSETCI kamarati beru drogy alebo piju. Teraz sa len motas a obhajujes sa, ze len vikendovo chlastaju a jeden dvaja fajcia travu.... a ze ty si o tom nevedela.....
Same vyhovorky, clovek si vybera kamaratov sam a takych aki mu vyhovuju. Mne je jedno ci si pichas herak do kabla, alebo si matka Tereza. Ja ta len chcem nasmerovat k jednej veci. AK CHCES ZMENIT NIECO VO SVOJOM ZIVOTE, ZACNI OD SEBA.
Pisala som, ze som pod psychickym tlakom preto obcas dobre nepremyslam.Vypijem jedno pivo a mama mi povie, ze som alkoholik.Neulozim si jedno tricko, a povie , ze som bordelar.Takto ma nici den za dnom.Obcas uz mam v hlave ze som alkoholicka a pritom len vypijem pivo.A ked idem von mam v hlave prave to co mi nahuci.Takze idem s pocitom ze som neschopna alkoholicka a bordelarka.A kto by sa zo mnou kamosil ?Ale pritom to ani nieje tak..
Defcon: Dotklo sa ma , ze s kym sa kamaratis, taky si.Ja som kamosku stretla na pive, sadli sme si v nazoroch.Byvame blizko pri sebe.Mame rady les opekacky.To ze huli som sa dozvedela casom a priznam sa nemam proti tomu uplne odmietavy postoj.Takze som to tolerovala.Casom som sa vsak dozvedela od inych, ze berie aj drogy. Lenze pri mne nebrala .Bola som s nou mesiac na brigade a nedavala si nic.Nikdy som to neriesila, aj tak by som nemala pravo kazat jej, alebo jej to vyhovarat.K tomu tolko.S druhou kamoskou som chodila pit, lenze mne stacilo opit sa piatok.Ona chcela pit aj sobotu a niekedy aj cez tyzden.Ked som odmietla, urazila sa.Ze s kym bude pit a tak.A vzdy ma nutila.Nebudem sa s niekym hadat, a ked ma netoleruje tak o com to je.Mrzi ma ze potrebujem kamaratov nezvladam to doma.A inych nemam.
Netreba sa nechať otĺkať od pridrb***ch rodičov ale začať chodiť na nejaké bojové umenie a zmlátiť ich!!! A odsťahovať sa od nich.
Mam len pocit, ze spravnym ludom , by som znicila zivot, kvoli tomu, aku mam rodinu.U nas boli bitky,vyhrazky, alkohol.
Preto asi hladam ludi, co to uz aj tak maju zle.Ze si znicia sami.Aj ked ja nepijem , nehulim.
Na zaciatku si napisala : vsetci kamarati beru drogy alebo piju....
Teraz hovoris nieco o vikendovom piti a marihuane.
Za par dni budes pisat, ze kamarati si raz za mesiac daju pivo, alebo sa pozru na obrazok ako vyzera marihuana.
No nic.
S tymi priatelmi suhlasim.Nenapisala som, ze alkoholici, iba , ze sme zvykli pit cez vikend , ale to kopec mladych. Lenze mna to uz nebavi, no ked pridem ku kamoske, tak sa hneva,lebo nepijem , nefajcim. A druhu som stretla na intraku , az neskor som zistila, ze huli, ale ja som to brala tak, ze ved nech huli, ked jej to pomaha. Presvedcili ma ze je to lepsie ako alkohol,ze to nenici rodiny, a ze len tak zvladaju stres doma. Tak akoze ja som to brala.Ja som v tom nesla, len vravim , nenutili ma, takze tolerovala som to a brala som tie kamosky z rezervou, ze ked sa potrebujem porozpravat tak su tu pre mna. S jednou som bola aj na brigade, a bolo celkom v pohode.Ona si zahulila, ale bavila sa zo mnou normalne, chodila do prace,ona aj ja. Takze neviem preco by som sa mala prestat kamosit, ked mi nic nerobi.Ja som myslela , ze je to v pohode.Skor sme sa kamaratili ze mame zle rodiny a vedeli sme sa nejak chapat.A aj zaluby spolocne.
ghhjjj: Ja uz toho priatela nemam.V podstate ma nechal. Trapi ma dnes to ,ze som nedokazala odist ja. Lenze nemala som pracu, a mama povedela, ze ma uz zivit nebude.Hned po skole chcela, aby som robila, ze ona nema peniaze. Cele zle to bolo.Ja som hladala pracu lenze ona mi doma nedala pokoj.Vkuse do mna hucala, otravovala ma.Kopila problemy.Ja som musela najst priatela aby som mala kde byt aspon kym sa nepohnem nejak.A aj ked casom som zistila aky je , nemala som kam ist.Mala som uz pracu , lenze v praci same zeny, a vyplata bola 360 eur. Neviem ako by som to dala, byvanie jedlo a tak.A keby mi nevyslo, kto by mi pozicial,?A hlavne zvladat kazdy den, ze mate skolu a makate niekde za pasom.A mala som aj v tej praci problem, buzeroval ma majster.Nedarilo sa mi, a tak by ma mozno aj vyhodili, lebo vyhadzovali , ked niekto nedaval...Tak aj tak by som skoncila zle.Tak som si povedala, ze lepsie s nim , ako na ulici.
Teda to je zle na psychiku.
No a ja nemám cit a empatiu a bez toho neviem jednať s ľuďmi. Paráda na psychiku.