Ked muz nechce zit inde ako blizko rodicov

Príspevok v téme: Ked muz nechce zit inde ako blizko rodicov
Badday

Aky mate nazor? Je to v poriadku? Nie je to typ, byvat v jednom dome, na poschodi ako podaktori. Ale v jednom dvore vo vedlajsom dome. Nechce ist ani do zahranicia si zarobit, ani sa odstahovat inde. Prenajom su vyhodene peniaze, hypoteka nahananie sa - jeho nazor. Nie je to maznacik, prehnane naviazany, ze by si nechal od rodicov kecat do zivota, ale nechce od nich ani nikam inam ist. Mozno pohodlnost? Ze ma byvanie zadarmo a uz nemusi v podstate nic riesit? Mala by byt zena takto spokojna?

ahjaj

Na jeho mieste by som tiež nešla inde bývať, načo. Jeho žena má byť spokojna v závislosti od toho, ako vychadza so svokrovcami a aký je dom. Pre deti aj s dvorom ideálne. Rozhodne môže rátať s tým, že si na materskej bez problémov odskočil ku kadernícke, či pri malých deťoch na víkendový pobyt bez deti s manželom. Takže ak sa jej manželovi rodičia nestarajú do života, tak je ok

Aliss

Nerozumiem...byvat v jednom dvore je zadarmo? Neplati za odvoz odpadu? Neplati samostatne elek.energiu atd atd...Ak plati, tak nejde o to klasicke vyuzivanie maminky a tatinka. Ide len o to, ze maju dobre vztahy a preto nechce ist daleko od nich. Malokedy toto napisem, ale v tomto konkretnom pripade mi to takto pride....

ahjaj

Keďze je môj manžel jedináčik, rátala som s tým, že sa budem musieť v prípade potreby postarať o jeho rodičov a to možno aj tak, že sa k nám na sťahujú. Otec mu zomrel, svokre pravidelne telefonujem a dvakrát za týždeň k nej chodíme, nosíme jej lieky, varím jej. Našťastie nám ona do nášho života nič nehovorí, to len keď sme u nej, vidíme jej často nelogické rozhodnutia a ako si komplikuje život a vyrába ťažkosti, tak to len ako prehltneme.

topke

Sama takto zijem a je to hrozne ....chlap ktory takto ostane pri rodicoch je schopny obetovat stastie a spokojnost zivota svojej zeny na ukor svojho komfortu pohodlnosti a svojej spokojnosti ...
takyto muzi v zivote toho vela nedokazu len si tak hoveju pri zadku svojich rodicov , nevedia sa presadit v praci a ani nikdy toho vela nedokazu a naco ....ppovacsine su to taky zakomplexovani mamankovia
...neskor budu s rodicmi behat len po lekaroch a starat sa o nich ...nedaj boze ako sme to mi mali svokra 5 rokov imobilna...lebo okolita rodina to bude vyzdovat vsak mamanek dostal od rodicov a je najblizsie vsak nech sa stara a znici cely zivot zene za to ze dostal a este musel vyplatit nejaku staru barabiznu....
a toto vsetko na ukor svojich deti ktore budu cely zivot chudobne ako tie moje lebo ich tatko nemohol ist zarobit pre ne a svoju rodinu peniaze lebo uz dobrych 15 rokov beha a stara sa o rodicov...a jeho deti VED TIE ZOBERIE RAZ NA CINTORIN A UKAZE IM POMNIK SVOJICH RODICOV A TO BUDE JEDINE CO PRE NICH NADOBUDNE lebo cely zivot sa nestaral o svoju rodinu sle o rodico
SOM NAZORU PODLA VLASTNEJ SKUSENOSTI ZE MUZ KTORI MIENI OSTAT PO SVADBE BYVAT V BLIZKOSTI SVOJICH RODICOV SA NIKDY NEMA ZENIT A NICIT ZIVOT ZENE A HLAVNE SVOJIM DETOM
NECH SI MAMANEK.LEN HOVIE V DETSKEJ SAM U MAMICKY V PERINKE ...

Omen

Nepovedala by som, že je to "pohodnosť". A ani, že "ma byvanie zadarmo a uz nemusi v podstate nic riesit?"
Povedala by som, že sú tam dobré rodinné vzťahy, väzby, že to má aj rôzne výhody. Aj to, že takýto muž je citovo naviazaný a ukotvený k danému miestu, rodine. Je rozhodný, vie, čo chce...

"Mala by byt zena takto spokojna?" Na túto otázku si musíš nájsť odpoveď ty sama!

Lollka

No rozhodnutie je na tebe ale ja mam s takym mamickinym priveskom zila a uz by som do takeho vztahu nikdy nesla. Je samozrejme pekne ak ma dobre vztahy s rodicmi ale vsetko musi mat svoje hranice a dospely chlap sa nema co drzat mamicky za suknu a odmietat sa od nej vzdialit. Okrem toho vztahy svorka - nevesta nebyvaju idealne ak ziju pod jednou strechou alebo aj takto tesne vedla seba. Svokra ma tendenciu vidiet nevestu ako nedokonalu a do vsetkeho sa jej starat a kritizovat ju.