Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked muz nechce zit inde ako blizko rodicov

Príspevok v téme: Ked muz nechce zit inde ako blizko rodicov
Badday

Aky mate nazor? Je to v poriadku? Nie je to typ, byvat v jednom dome, na poschodi ako podaktori. Ale v jednom dvore vo vedlajsom dome. Nechce ist ani do zahranicia si zarobit, ani sa odstahovat inde. Prenajom su vyhodene peniaze, hypoteka nahananie sa - jeho nazor. Nie je to maznacik, prehnane naviazany, ze by si nechal od rodicov kecat do zivota, ale nechce od nich ani nikam inam ist. Mozno pohodlnost? Ze ma byvanie zadarmo a uz nemusi v podstate nic riesit? Mala by byt zena takto spokojna?

pilcukovasestra2

nadavate tu na rodicov ale aj tak u nich skoncite ked sa na vas partneri vyprdnu tak co sa robite ze ste nieco viac ked si vezmete tie vase hypoteky na 30 rokov

ahjaj

Milá Giuliana, neviem v com ma považuješ za ne samostatnú. Aj ja mam rada súkromie a do súkromia iných ludi zasahuje tak, aby to bolo pozitívne a dobre a len tým ľuďom, ktorí to chcú so mnou riešiť.

Giuliana

Ahjaj
Neviem prečo vnucuješ svoj životný štýl ostatným??? Prečo by mal každý žiť tak, ako ty? Napr. JA mám na rozdiel od teba rada súkromie a nezniesla by som takéto prepletené vzťahy a zasahovanie do života od celej rodiny. A ešte aby mi niekto organizoval život ako to robíš ty celej svojej rodine... no hrôza! Myslíš si o sebe, že si neviem ako dôležitá? To, ako si nám tu opísala svoj život, je dôkazom o tvojej nesamostatnosti a neschopnosti fungovať sama !!!

ahjaj

Topke, u nás je to naopak. Keď viem, že je svokra chorá, to ja ženie manžela k nej a aby ju zobral k lekárovi, aby keď ide nakupovať a lekáreň ma vedľa, ide pre lieky. Je to vec komunikácie, aby ste sa porozprávali o prioritách. Ak sa má žena rozhodnúť medzi matkou a dieťaťom, volí dieťa. Pre muža sú žena a matka hneď za ním samým, za jeho pohodlím. Žena má mať na starosti chod rodiny pri imobilnom rod. príslušníkovi. Manžel mal chorého otca, dohovarala som mu, aby ho viac navštevoval a bol oporou svojej matke. Keď bol náš syn v nemocnici, to ja som si s manželom krvopotne riešila, že syn ma v nemocnici potrebuje a neviem sa roztrhať, aby som bola doma aj s dcérou, tak to logicky pripadá naňho. Keď som mala úraz a pustili ma z nemocnice, hucala som doňho nech si vyberie voľno a ostane so mnou doma, alebo nech prinesie svoju mamu alebo moju, aby sa o mňa niekto postaral. Ja som svokrovcov aj mojich rodičov brala ako súčasť celej rodiny a ja som určovala kedy, komu, a v akom poradí treba pomôcť. So svokrou sa rozprávam viac než manžel. Proste si myslím, že žena má byť dušou rodiny a muž výkonným motorom. Teraz som manželovi povedala, aby zajtra zavolal svoju mamu na Štedrý večer k nám, nech nie je sama, nech ju privezie autom a nech sa nepovažuje prijať od nej peniaze na benzín.

wtf

Hmm predpokladam, ze to raz vsetko zdedi, takze manzelka nebude mat narok na nic, aj ked bude zveladovat a investovat do cudzieho. Nad tym ste sa niekto zamysleli? Kde je budovanie vlastneho pekne? Ked si muzik zmysli ze chce mladsiu, kopne ju do pr... a ona bude s holym zadkom a stratenymi rokmi na ulici? Prerobila mladsej a krajsej? Kto jej vrati stratene roky, co z toho bude mat? Zaujimave napady

topke

Tomas keby si ty musel viac ako dvadsat rokov zit zivot podla druhych s psychickym sikanovanim zo strany svokry so skoncenim na ad uz viacej ako desat rokov aby si sa z toho nezabil ...

Ano muz ma pomahat svojim rodicom ale aj oni by si mali uvedomit ze im nema obetovat cely zivot , ze ma rodinu o ktoru sa treba starat a zivit
ABY JEHO DIETA KTORE CHODI NA VYSOKU SKOLU MIMOCHODOM ZTP NEMUSELO NIEKEDY AJ HLADOVAT NA INTERNATE LEBO JEHO TATKO MUSI SKAKAT SVOJIM RODICOM OKOLO RITI NAMIESTO ROHO ABY SA STARAL O SVOJU RODINU KTORU SI NEVIEM NACO NADOBUDOL

Aby znicil zivot svojej zene a detom to sa PODARILO

Matyo

Ono zase kúpiť drahý byt v paneláku, kde počuješ každý prd od susedov, pohyb výťahu atď. takisto nie je žiadna výhra. Vlastný dom so záhradou je určite vhodnejšie prostredie pre život a výchovu detí. Tvoj muž vie čo robí, koľko ľudí by to bralo kebyže môžu vypadnúť z panelákov ale nemajú na to, vy máte a ešte si nespokojná...

Omen

Badday, všetko stojí a padá na VZŤAHOCH! To, aké sú medzi rodičom a dieťaťom, súrodencami, snúbencami, manželmi, priateľmi...
Aký vzťah máš so svojím partnerom, svojimi a jeho rodičmi, aký si vytvoríš so svojimi deťmi...
Na vzájomnom chápaní a pochopení, na kompromisoch...
Aj na poznaní toho, že existujú ľudia, ktorí sú pevne zrastení s touto krajinou, s prostredím, kde vyrastali...

Ten, kto dokáže len brať a nič nedať, ten, kto sa ženie za mamonou, ten, kto nemal a ani nemá záujem o budovanie kvalitných vzťahov, ten, kto má prázdne svoje vnútro, ten toto nepochopí. A nedokáže pochopiť ani iné...

Toto by snáď tvoje rozhodovanie mohlo uľahčiť:
Zober si papier a polož naň všetko pre aj proti. To, čo bude prevažovať, k tomu sa prikloň. Použi hlavu, ale nezabudni zapojiť aj srdce. Možno zistíš, že bude vlk sýty, aj ovca celá. : )

Odskusane

Videla som na vlastnej kozi,stacilo mi.Jedinacik,ktoremu umrel otec to je zivot plny prisposobovania sa iba jemu a jeho matke.spociatku sa tvaria ok,no po case je to iba o nich dvoch.ak si povaha,co sa rada podriaduje zostan,ak nie zbytocne sa budes trapit a odid.