SKÚŠKY Z NÁBOŽENSTVA

Tomas12345

Defcon :

Pozri si moj prispevok napisal som tam ze neexistuje slovo "privalovy letak" a nie len "privalovy"

Ano, to mas pravdu ze ta zmluva s usa este jasna nebola, to som napisal teraz zle uznavam, ale jednoducho v
nasej vlade to uz odsuhlasene bolo a to je cela pointa na ktoru sa snazim ukazat.

No nic, uz sme to myslim preriesili az az, takze myslim ze uz bude nacase tuto temu uzavriet a venovat sa ked tak povodnej teme diskusie.

Defcon

Tomas, neviem ake pismeno si vynechal v slove prívalovy , ked si myslel príbalovy. Ale musim ta vyviest z omylu, slovo prívalový existuje.
A never tomu, ze v takomto obchode ide v ktoromkolvek okamihu len o formalitu. Vsetci tam neustale bojuju o co najvyssiu proviziu sebe do vacku. Keby svedi dali viac uplatkov, tak je to ich.

Tomas12345

Defcon :

Lenže tie vypracovane zmluvy boli už len taka formalita. Uz pred tými vypracovanými zmluvami bolo jasne že sa tie stíhačky kupia, už to len bolo potreba dat do zmluvy.

Sorry mam tam preklep má to byt príbalový leták, ale cudujem sa ze aj napriek tomu jednemu vynechanemu pismenku ty nedoslo o čom hovorím a že myslím pochopitelne príbalový leták a nie nejaký privalový leták - slovo ktore ani neexistuje.

Snažím sa ale písat rýchlo a tak vela slov píšem gramaticky zle.

Defcon

Tomas, je isty postup. Na zaklade nejakeho vyberoveho konania nasa vlada suhlasila s nakupom stihaciek, na zaklade toho suhlasu nase ministerstva vypracovali iste zmluvy a predlozili ich vlade. A vlada ten nakup teraz odsuhlasila. Tot vse.
Mozes mi vysvetlit co je to prívalový letak ???
Zeby som vedel reagovat, lebo neviem ci rozpravas o tsunami, nestasti ked niekoho letiaceho privalilo, alebo dokonca o príbalovom letaku vo wobenzyme ..... bohvie-))))

Tomas12345

Defcon :

Prepáč ale nauc sa čítať s porozumením a ešte raz si ten článok prečítaj. Vyplýva z neho že slovenská vlada sa už medzi sebou dohodla a už sa čaká len na dohodu s opacnej strany s USA.

Naozaj nemienim ty tu vysvetlovat základy, navyše ked tu ruž od začiatku riešiš blbosti. Viac sa k tebe už nevyjadrujme lebo zavádzas podobne ako s tým éčkom E124 a oxidom siričitým.

Naozaj nemám silu presviedčat človeka ktorí neverí prívalovým letákom a konšpiruje bezdokazov o tom ako su sfalsovane. Ked sa chces bavit tak sa bavme priamo o sucasnej téme a tou je náboženstvo. Toto bola povodna tema.

Defcon

Tomas, mas 10 rokov ? Lebo je rozdiel suhlasit s niecim a nieco odsuhlasit.....
Nechapes z dovodu nizskeho veku alebo preco si taky nechapavy ?

Tomas12345

Defcon :

Ja som z clánku pochopil ze v juli to len odsuhlasila naša vláda a že ešte bola potrebná konečná dohoda s USA. Týmto som ty ale chcel len dokázať to aké to je ked niekto niekoho chytá za zcela nepodstatne detaily a teraz mam na mysli tvoj nasledujuci výrok :

"a este len minuly tyzden nasa vlada odsuhlasila ich nakup".

Vidíš, tu si napísal že minulý týžden naša vláda odsuhlasila ich nákup. Z clanku ale vyplýva že naša vláda ten nákup odsuhlasila už v juli. Aspon vidíš aké to je ked niekto niekoho chytá za slovíčka v nepodstatných detailoch.

Defcon

Maly priklad pre tych zozadu ako Tomas.
Ked tvoja mama bude suhlasit, ze si mozes kupit hracku, tak to neznamena ze si si ju kupil..... kapišto ?

Defcon

Tomas, mas problem s pochopenim pisaneho textu? V tvojom odkaze je napisane , ze vlada suhlasila s nakupom, to je len prvy krok dlhej cesty .
Slovenská vláda oficiálně souhlasí s nákupem 14 amerických stíhaček F-16 Block 70/72. Nyní musí slovenské ministerstvo obrany (MO SR) a ministerstvo financí připravit potřebné dokumenty, vyjednat a uzavřít smlouvu s americkou stranou o dodávkách stíhaček F-16 Block 70/72.
—- az minuly tyzden bol cely kolotoc ako tak ukonceny a vlada podpisala prislusne zmluvy. Nekecaj do veci, ktore su evidentne nad tvoje schpnosti

Tomas12345

Defcon :

Tak som si tak zo zaujímavosti pozrel presné čísla a nákup tých stíhačiek vláda odsuhlasila už v júli (takže si klamal že pred týždnom). Nakupila ich 14 ( ja som povedal 19).

www.armadninoviny.cz