Instagram marketing pre malu firmu s prirodnymi olejmi

Príspevok v téme: Instagram marketing pre malu firmu s prirodnymi olejmi
Jullly1990

Ahojte,

temu som pridala do "ine", tak snad to bude ok. Dotaz bude trosku aj ohladom pocitacov, ale fora na toto nepoznam a nemam na nich registracie.
Prevadzkujeme malu firmu, ktora sa zaobera predajom prirodnych olejov /napisem nazov do sukromnej spravy ak tak/, co sa tyka marketingu, najviac nam zaberal Instagram. Uz za 15-20 eur propagacie, sme vedeli urobit 20-25 objednavok, co je naozaj skvele, preto chceme reklamu robit prave tu.

Dostala som vsak odporucenie na teraz oblubene automatizovane systemy ako su www.instamag.sk, www.instakral.sk, www.instabost.sk, www.instagain.cz a pod. Oni vraj vedia naozaj na Instagrame oslovit tisicky ludi (priamo na slovensku a v cr popripade), no ja vobec neviem aky je v nich rozdiel a nemozem si dovolit teraz to testovat.

Najde sa aj tu niekto, kto moze poradit?

Dakujem krasne :)

instamag podvod

Instamag je moderný podvodník, ktorý si pýta peniaze, službu spúšťa o týždeň neskor a nemá žiaden autmatizovaný systém. Vyklikáva to sám alebo mu to robi brigadnik za par eur. Je to zlodej a klamár, stále sa vyhováral a sám by som si 10x rýchlejšie vyklikal čo potrebujem. Odporúčam oklamaným aby sa obrátili na políciu, keď nás bude viac, tak aspoň nebude klamať ďalších ľúdí.

Tvári sa, že máte marketéra, pritom všetko je to jeden človek od asistentky až po know-how na followerov.

Obtiahol ma samozrejme aj o peniaze.

nikdyviac1

INSTAMAG NIKDY VIAC – ahojte, bohužiaľ sa musím aj ja pripojiť so svojou skúsenosťou. Skúsila som služby Instamagu. Už zo začiatku mi boli podozriví, ale pre pozitívne recenzie som im dala šancu (nakoniec sa ukázalo, že tieto pozitívne recenzie pravdepodobne neboli skutočné a profily boli zakladané len na napísanie tejto pozitívnej recenzie).

Už na začiatku dostanete prideleného marketéra (ak sa nemýlim, všetci rovnakého – niekoľko ľudí spomínalo, že ide pravdepodobne o vymyslenú osobu, keďže akoby sa po ňom všade zľahla zem – okrem toho je štýl jeho písania rovnaký ako emaily priamo od Instamagu a človeka z 24 hodinovej podpory na ich stránke). Ľudia si sťažujú, že sa reálne služba spustí až o pár dní neskôr (ževraj nejaká chyba) – aj mne sa to stalo. Zatiaľ som čelila katastrofálnej komunikácii. Musíte napísať presne o aké publikum sa má konať, nedodržiavajú to ale. Po opakovanom upozornení to stále nezmenili a mne tak účet followoval vo veľkom ľudí, ktorých som nechcela. Ani mi neodpisovali!

Napokon som sa rozhodla službu zrušiť a požadovala späť svoje peniaze. Tie do dnešného dňa neprišli (dokonca som si zaplatila naviac službu, kde mi spravia analýzu účtu – ich analýza spočívala cca v 2 vetách). Neviem ako konkurencia, ale Instamag neodporúčam ani najhoršiemu nepriateľovi. Peniaze už pravdepodobne nedostanem, ale aspoň sa menej ľudí na nich popáli. P.S. všetky správy a emaily mám zdokumentované – nie som tu od konkurencie.

SilikonMAN

Ma niekto recenziu aj na konkurenciu Instamount, Instaboost a pod.? Kedze Instamag som nasiel co to, chcel by som vsak vediet aj AKTUALNE info o dalsich dvoch aby som vedel porovnat. Dakujem.

pavolbedn

Po cca stvrtroku mozem dat celkom objektivne zhodnotenie na sluzbu instamagu. V ramci ceny ok, obcas pustaju stredny balik, resp. kopiu najlepsieho v nizsej cene, ten sme teda za 69 eur zakupili aj my, cenu nam ponechali. V ramci narastu sledovatelov sa to hybe na cca 2500-2800 mesacne, z toho cca 90% su naozaj relevantne ucty. Zaroven vyuzivame aj direct kampan, co sa tyka objednavok, su tyzdne, kedy vdaka nej mame napr. kazdy den 1-2 objednavky, ale su ja tyzdne, kedy su 1-2 objednavky za celych 7 dni.. je to vsak cielene na real ludi, teda ich spravanie sa neda odhadnut. Sluzba si vsak na seba zarobi nasobne + zvacsujeme stale publikum followerov, s ktorymi mozme cez stories a posty zdarma komunikovat. Hodnotim to teda asi 10/10, neviem, co viac by to malo mat a ponuknut.

pavolbedn

Dnes sme teda na zaklade odporucani tiez uhradili instamag kampan, maju to promo za 69 eur - pocakme mesiac a zhodnotime. Nas nezaujimaju followeri ale objednavky priamo z instagramu.

sponi1988

Gayashop ahoj. Pre nás spravujú Instamag všetko, eshop s nábytkom, 3 jazykové mutácie - SK, CZ, HU. Preklady dodávame my, obsah si vyťahujú z webu samy. Nemôžeme povedať krivého slova. Čo sa týka ceny, držia sa oproti klasickým marketingovkám tak na 10-15% toho, čo by si za to iní vypýtali, teda prijateľné aj pre menšie eshopy. Hodnotím 9/10.

automotoweb

No my ich zacali vyuzivat 4 decembra, presvedcila nas hlavne ta ich promo akcia. Tu sme zacinali (obrazok) na 2684 followeroch, dnes má konto 4800, teda takmer 50 ludi pribuda denne. Take cislo odhadovali, takze ten narast je super.

gayashop

je tu niekto, komu ten instamag spravujeme cely instgarma marketing? lebo aj to maju na webe.. cely myslim ako obsah, stories, platene propagacia a celkovo smerovanie a strategiu znacky na instagrame. dakujem

ctrlcctrlv

Mame od instamagu (instamag.sk) spustenu kampan tretim mesiacom, objektivne prvy mesiac bol slabsi, vraj museli nejak zdvihat limity a nemohlo konto fungovat 100% vykonne, ALE platili sme 100% takze? :D Co som im aj zdoraznil, na co mi dali na dalsi mesiac 25% zlavu uz z promo ceny, cim si to u mna vyrovnali, odvtedy vsak realne konto slape, ludia chodia, je to asi 90/10, pricom 90% chodia naozaj relevantní ludia pre nas biznis, zvysok nezmysleni. Odovodnili to tym, ze instagrma nema take dokladne cielenie ako facebook ci google, co beriem, 90% z toho mnozstva je ok. Hodnotim to teda cele 9/10. Co mi chyba na 10 neviem, ale ked mi to niekto ponukne, zistim :D