Instagram marketing pre malu firmu s prirodnymi olejmi

Príspevok v téme: Instagram marketing pre malu firmu s prirodnymi olejmi
Jullly1990

Ahojte,

temu som pridala do "ine", tak snad to bude ok. Dotaz bude trosku aj ohladom pocitacov, ale fora na toto nepoznam a nemam na nich registracie.
Prevadzkujeme malu firmu, ktora sa zaobera predajom prirodnych olejov /napisem nazov do sukromnej spravy ak tak/, co sa tyka marketingu, najviac nam zaberal Instagram. Uz za 15-20 eur propagacie, sme vedeli urobit 20-25 objednavok, co je naozaj skvele, preto chceme reklamu robit prave tu.

Dostala som vsak odporucenie na teraz oblubene automatizovane systemy ako su www.instamag.sk, www.instakral.sk, www.instabost.sk, www.instagain.cz a pod. Oni vraj vedia naozaj na Instagrame oslovit tisicky ludi (priamo na slovensku a v cr popripade), no ja vobec neviem aky je v nich rozdiel a nemozem si dovolit teraz to testovat.

Najde sa aj tu niekto, kto moze poradit?

Dakujem krasne :)

SaskaToth

Tak toto sú veľmi zaujímavé informácie. Ani som nevedela že existujú firmy ktoré Vám dokážu získať fanúšikov na Instagrame. Najviac ma ale oslovila ta stránka instaboost.sk, majú tam referencie od reálnych ľudí a aj výsledky. Ostatné stránky nemajú ani firemný Instagram :D

Kikagrr1

Ako som slubila, tak pisem. Dnes je stvrtok, bezi to stvrty den, cca 40 ludi denne pribuda, zatial vsetko realne ako tvrdili slovaci, vcera nam spustili aj tu directovu kampan a prisla jedna objednavka na zaklade kodu z tej kampane, akoze super, hlavne som sa bala ci to nebudu fejkovi ludia ale funguje to zatial super, som milo prekvapena.

Kikagrr1

Ahoj, nas oslovil Instamag, ale tiez nemame skusenosti, manzel s nimi volal, od pondelka nam zacina ta kampan, mame ig pre eshop s kavou, tak sme tiez zvedavi, nechcem uricite vyhadzovat peniaze, ale zase bez skusky clovek nezisti nic.