Prečo platí, že ženu ani kvetinou neudrieš?

Príspevok v téme: Prečo platí, že ženu ani kvetinou neudrieš?
Djwjsjwk

Chcem sa spytat, preco su muzi hned za to odsudzovani ked zene daju napriklad facku? Facka este nikomu nikdy neublizila. Sama som zena a som v zenskom kolektive. Poznam dievca ktore kazdeho svojho priatela podvedie. Takato baba si facku, keby le facku, nezasluzi? Ja byt jei frajer, dokopala by som ju na zemi asi. Lebo toto sa robit neda. Suseda vkuse ziape po svojom muzovi a ten muz je len ticho ako taky baranok, za toto by si zasluzila silnu facku. Ja nevravim o ziadnych pestiach, kde toho druheho polames ale hrozne ma štve ked sa vravi ze zeny sa ani nechytit. Ja keby spravim nieco zle a dostanem od chalana facku tak to beriem ako poučenie že uz to znova neurobit. Samozrejme ak dovod neni tak to neuznavam.

ahjaj

Djwjsjwk
Kedysi som učila etiku na strednej škole a mali sme tam tému domáce násilie. Spýtala som sa chlapcov, či niekedy v živote udreli priateľku. Boli to 17 -18 ročné decká.
Jeden chalan: zaľúbil som sa. Predtým som sa zakaždým opíjal, a kvôli nej som si povedal, že keďže neviem, kedy je dosť, radšej vôbec piť nebudem. A tri týždne to išlo. Úplne som sa zmenil. Aj doma som viac pomohol.
A potom čo sa stalo. Odišla na narodeninovú oslavu kamošky a prišla zdr.....ná. Tak ja sa tu kvôli nej namáham, sekám dobrotu a ona toto? Zrúbal som ju ako hada, a ona sa rozišla. A kto bol na vine? Ja. Lebo som chcel byť dobrý kvôli nej.
Jedna baba: ja už mám 18 a rok bývam s mojím chalanom. Keď si vypije,. zvykne ma zmlátiť, ale aj tak je to u neho lepšie ako doma. Za môjho chalana sa vydať nechcem, lebo to je v pohode, že ma sem tam zmláti, ale keby to mal robiť, keď som tehotná, alebo kebyže máme deti, to sa nedá. Keď doštudujem, chcem odísť pracovať do zahraničia, aby som mala peniaze na to, aby som mala kde bývať. Potom si chcem nájsť normálneho chalana a mať deti.
Keď som sa dozvedel, že ma priateľka podviedla, zmlátil som ju a ona mi sľúbila, že mi to už nikdy nespraví. Ostali sme spolu ešte dva týždne. Potom bez slova odišla. Nebrala mi telefón, keď som išiel k nim, jej otec ma k nim nepustil, že nechce so mnou hovoriť, a keď som za ňou išiel do školy, tak ma dvaja jej kamaráti zmlátili, že jej mám dať pokoj.
Dozvedel som sa, že chodí s tým druhým.
Tak to len na spestrenie.
:-)

Tomas12345

Ani žena by mužovi nemala dávať facku a ani muž by nemal dávať žene facku.

Muž je fyzicky silnejsi, a je preto neferove ak svoju vyssiu fyzicku silu zneužíva na to že vie že si môže beztrestne dovolit dat žene facku, pretože vie že žena mu tú facku nemá ako vrátiť.

Lollka

A co ta stve? Ze nejaky chlap ked ma problem so svojou zenou tak to riesi nejak civilizovane a nedokope ju na zemi? A ty by si ju tak rada videla na zemi dokopanu ci prefackanu a zoziera ta, ze oni to vyriesili inac.

Nechapava

Autorka temy. Nie si nepochopena. Ty si nechapava. Nerozumies tomu ze vzdy sa da vsetko vydiskutovat a nepouzivat fyzicku silu? To robia iba slabosi ako ty, ktori su frustrovani a nevedia sa inak branit a dat facku z hnevu. Tak aj keba ked nastve sefka v praci, bude ta buzirovat tak jej das facku? Ja by som ti dopriala takeho chlapa ktory by ta fackoval za to ked sa mu na tebe nebude nieco pacit. Ale tebe to vadit nebude lebo ty to budes brat ako formu ponaucenia :D :D a neviem co tu splietas o konskom mase. Prasata, kravy a dalsie hospodarske zvierata su vyslachtene na to.aby sa konzumovali. Jasne ze niekto zere aj konske maso ale to uz su take pripady kedy cigani ukradnu draheho kona a zozeru ho aj s kopytami. A neviem naco tu dalej diskutujes. Meles si tu dokolecka svoje, pri tom kazdy sa na teba vyjadril v podstate rovnako, pretoze taketo nazory nema zdravy clovek. Tak ti radim. Kup si boxovaci mech a ventiluj sa na nom

Djwjsjwk

Zase som ostala nepochopena. Ja som to nemyslela tak ze ja by som ju za to zbila že ho podvadza ale že keby som ja jej chalan, tak jej za to poriadne jednu strelím. Clovel sa musi uvedomit čo je zlé a co nie. Nadavanie vo vztahi vela ludi riesi rozchodmi, pritom keby to riesili mojim sposobom, tak by sa moznoten dotycny uvedomil a zacali byt odznova a lepšie. Ja som nikde nepisala ze idem fackovat babu ktora podvadza svojho. To nech si on vyriesi a mohol by to vyriesit tak ako by som ja. :) a ti čo tu pisete ze tato tema je fejk tak prosim vas co na tom moze byt fejk ja sa len čisto zamyslam a neviem to pochopit ze na nas ženy len jemnunko pretože sme proste ženy. Ako na facebooku minule bolo že zjesť konské maso je nieco nepredstavitelne a nemalo by sa to ale jest maso z prasata uz je normalne a bežné. Veď oboje su predsa zvieratá či? Buď jem oboje alebo žiadne a nerobim vynimky že ale konik vyzerá milšie ako prasiatko.

daniela2

"jednemu chalanovi baba v kuse nadavala že je koko*, až sa ten chalan postavil a dal jej"
myslím, že každý človek má svoju úroveň. Aj takáto baba, aj žena, čo kričí na svojho muža, a aj muž ktorý udrie.
Nie je to štandardná úroveň, a pri nenormálnych ľuďoch ťažko vedieť, čo práve zaberie, aby sa správali normálnejšie. Najlepšie je sa im vyhýbať, neženiť sa, nevydávať sa za takých, aby sa takéto gény ďalej nešírili.

Lollka

No musis byt riadne uderena ked mas chut cudzie zeny fackovat a este aj dokopat na zemi. Ty si mala zit v 2. sv. vojne a mala si byt bacharka v koncentraku, tam by si sa nakopala a nafackovala. Tam by si si prisla na svoje. Zijes v zlej dobe, tu si nieco take nemozes dovolit tak si frustrovana.

Kimmy_CA

Tieto kvázi-filozofické témy tu niekto vymýšľa a zakladá (vždy pod iným nickom) na rozprúdenie čítanosti. Všimnite si, že vždy majú veľmi podobný formát - osobný názor, ešte príp. okorenený nejakým akože zážitkom s príchuťou rozhorčenia , nasledovaný hŕbou tkzv. rétorických otázok. Po niekoľkých takých témach to začne byť priehľadné.