Prečo platí, že ženu ani kvetinou neudrieš?

Príspevok v téme: Prečo platí, že ženu ani kvetinou neudrieš?
Djwjsjwk

Chcem sa spytat, preco su muzi hned za to odsudzovani ked zene daju napriklad facku? Facka este nikomu nikdy neublizila. Sama som zena a som v zenskom kolektive. Poznam dievca ktore kazdeho svojho priatela podvedie. Takato baba si facku, keby le facku, nezasluzi? Ja byt jei frajer, dokopala by som ju na zemi asi. Lebo toto sa robit neda. Suseda vkuse ziape po svojom muzovi a ten muz je len ticho ako taky baranok, za toto by si zasluzila silnu facku. Ja nevravim o ziadnych pestiach, kde toho druheho polames ale hrozne ma štve ked sa vravi ze zeny sa ani nechytit. Ja keby spravim nieco zle a dostanem od chalana facku tak to beriem ako poučenie že uz to znova neurobit. Samozrejme ak dovod neni tak to neuznavam.

Simnoaa1415

Niektoré ženy si zaslúžia poriadny preplesk to je fakt či sa to niekomu páči alebo nie .
..som žena a nikdy som nemala problém aj sa pobiť s protivnou.zenskou keď vyskakovala

Venezia

Tak keď TEBE nevadí, keď ťa niekto otĺka, to je tvoja vec. Ale mne by to veru vadilo, a poriadne! Vážim si predsa samu seba a keby na mňa nejaký d*bil čo len zdvihol ruku, okamžite by letel z bytu a ešte by som naňho aj podala trestné oznámenie. Každý problém sa dá predsa vydiskutovať a žiadne "facky" pri tom nie sú potrebné ! Za žiadnych okolností.

Nechapava

Takze podla teba je normalne ked sa niekto nevie kontrolovat? A davat facky? Najskor ries problem u seba az potom sa staraj do zien ktore by podla TEBA mali dostat facku.