Prečo platí, že ženu ani kvetinou neudrieš?

Príspevok v téme: Prečo platí, že ženu ani kvetinou neudrieš?
Djwjsjwk

Chcem sa spytat, preco su muzi hned za to odsudzovani ked zene daju napriklad facku? Facka este nikomu nikdy neublizila. Sama som zena a som v zenskom kolektive. Poznam dievca ktore kazdeho svojho priatela podvedie. Takato baba si facku, keby le facku, nezasluzi? Ja byt jei frajer, dokopala by som ju na zemi asi. Lebo toto sa robit neda. Suseda vkuse ziape po svojom muzovi a ten muz je len ticho ako taky baranok, za toto by si zasluzila silnu facku. Ja nevravim o ziadnych pestiach, kde toho druheho polames ale hrozne ma štve ked sa vravi ze zeny sa ani nechytit. Ja keby spravim nieco zle a dostanem od chalana facku tak to beriem ako poučenie že uz to znova neurobit. Samozrejme ak dovod neni tak to neuznavam.

NieSomRobot

Facka nic nie je a nikomu sa nic nestane? Prajem ti, aby sa niekto sudil ako ty jeho. Pre teba je cudzia nevera, do ktorej ta je ho*no, dovod na facku. Co ak ty urobis nieco, a druhy clovek to bude povazovat za hodne facky? A taku ti *ebne, ze sa z toho nespamatas? Davaj si bacha, aby sa ti to nestalo

Djwjsjwk

Facka nie je žiadne nasilie. Nič sa nikomu nestane keď dostane facku. Ešte v škole si pametám keď jednemu chalanovi baba v kuse nadavala že je koko* povedala mu to asi 20x za sebou, smiala sa na tom, až sa ten chalan postavil a dal jej takú silnú facku že až. A odvtedy? Dievča sa rozplakalo ale už sa neodvážilo sa naňho čo i len pozrieť. Ziskal si pekny respekt a dokonca to dievča nikto ani neobhajoval, nešla ani za učitelkou pretože sama pochopila že za to može len a len ona. A nemylte si päste a facky. :) myslím že keby jej jednu nešluhne tak mu nadáva dodnes

Grm

Autorka a uz ta niekto vyfliaskal? Ked to tak obhajujes? Ci ty si len za to, ze je zdrave a normalne fliaskat ine zeny, ale teba nie? Vies preco sa to hovori? Lebo facka je prejav fyzickeho nasilia a zena je slabsi jedinec, ked uz, tak minimalne z pohladu sily muz-zena. Mas to kvalifikovane aj v zakone, tym padom ty obhajujes fyzicke nasilie a verejne nan navadzas.

Biela Kobra

Fake téma.
"Ja keby spravim nieco zle a dostanem od chalana facku tak to beriem ako poučenie že uz to znova neurobit."
Nikto, kto kedy facku dostal, by také niečo nepovedal. Mimochodom, ak chcem niekomu dať najavo, že niečo urobil zle, tak mu to poviem. Na komunikáciu majú normálni ľudia slová, ne facky. Facky majú slabosi, kreténi a deti.

Djwjsjwk

Ano aj to tak vypada ale s tym nic neurobim. Proste to neviem pochopit v com je to iné, ked udriete nas alebo chlapa- bolí nás to rovnako či nie.

Djwjsjwk

Ani ja som facku nikdy nedostala pretože nemam take "šialene" spravanie ako niektoré zenské. Množtstvo muzov je pod papučou a namiesto rozchodu by to mohli skusit vyriesit aspon tou fackou. Možno by sa ta žena skludnila a vstupila si do svedomia že aha takto sa predsa k (svojmu) mužovi či inej žene nemam správať.
Nikde som nepisala ze zdvihnut ruku na zenu len tak trebars v obycajnej hadke ale ked si to fakt zasluzi, napriklad nevera, hoci aj zabitie psa, proste si vymyslam kadejake dovody :D ved v Cíne či kde je to tak ked zena uvidi muza pri nevere tak ho moze zabit holymi rukami čo mi príde choré, stokrat lepšie riešit to mojim sposobom.

Aliss

To, ze niekto podvadza partnera, nie je dovod na facku, alebo aby si niekomu tu facku priala :) Su to veci, ktore si z nejakeho dovodu maju dane osoby odzit. A samozrejme, je to kazdeho vec..ja poznam tolkych ludi, co podvadzaju a aj ked s nimi nesuhlasim, je mi jedno ich spravanie. Urob to iste a nebudes mat chut niekomu strielat facky. Chlapci si to s tvojou kolegynou vyriesia aj inteligentnejsim sposobom ako fyzickou bolestou. Ak je sused v zlom manzelstve, tak sa ma zdvihnut a odist z neho :) Ci lepsie je dat facku? A ta jeho situaciu vyriesi? Ja som nikdy facku nedostala, ani od rodicov, ani od partnera. Facka je podla mna nieco, co robia ludia, ak nevedia inak riesit svoj problem a nevedia sa ovladat. Kebyze som podvedena, facka je posledne, na co by som pomyslela....