Ako používať zákon príťažlivosti

Príspevok v téme: Ako používať zákon príťažlivosti
Didaa

Ahojte..zaujima ma jedna vec a bola by som rada ak by niekto poradil... počuli ste už o zákone príťažlivosti?(vesmirny zákon)... Veľmi presne to opisuje kniha a film the Secret...len problem je ten že stále to neviem využívať v praxi teda v živote...ako si pritiahnuť kamaratov pripadne lasku? Neže by som bola nato fixovana ale fakt mi samota niekedy lezie krkom...Ako si pritiahnuť ako postupovať a za aký čas sa mi to splní? Napíšte aj svoje skúsenosti ...ďakujem...

NeznamyTHM1986

Secret je ultra kktina vydumana na to, aby autorka na tom zarabala - inač keby to fungovalo, tak neplačeme, že tu není životná úroveň ako vo vyspelách štátoch

Didaa

veštica Lubomira-dakujem prebehla som si vašu stránku...mam jednu otazku
..plati zákon príťažlivosti aj nato keď si chcem do života pritiahnuť konkretnu osobu ktorú chcem ako partnera? Alebo niekto kto vie prosim nech mi odpovie...dakujem

EvelinkaKvetinka

Vestica lubomira, prosim mozem mat otazku? Strasne rada by som sa s niekym poradila ohladom mojho zvieratka a nemam s kym. Mozem prosim s vami?

vestica lubomira

Ahoj. Zákon príťažlivosti funguje v dvoch rovinách. 1. Na vedomej úrovni. To je to pozitívne myslenie ... Problém je, že vedomie je 10 %. 2. je úroveň podvedomia. Tam tiež pôsobí tento zákon a ak s podvedomím nerobíme tak rozhoduje za nás... Podvedomie tvorí 90 % a ak ho máme len ako auto pilota tak nás to prevalcuje. Tam nás stopujú naše strachy, smútok, sklamanie, traumy z dectva,osudy našich predkov ale aj minulé životy. Kopírovanie osudov našich predkov je dosť častý problém. Nazýva sa to aj päčiatka rodu a každý rod má svoju päčať. Preto s podvedomím treba pracovať a staré neuznané osudy príbuzných precítiť v terapii podvedomia. Potom nastane zmierenie a problém zmizne ako šibnutím prútika. Skúšala si terapiu podvedomia? Pomohla by Ti. Tu je moja stránka na nej je všetko podrobne vysvetlené : vesticalubomira.wixsite.com

Meridian

Trochu filozofie.
Diaa nikto ťa nemôže presviedčať o tom čo je alebo nieje pravda..
Pravda je relatívna teda v ľudskom ponímaní.
K pravde sa musíš dopracovať sama a len to má pre teba význam !
A duchovného ?Pravda ťa oslobodí !
Ale k tomu treba dodať ,že len poznaná pravda čiže aplikovaná do života ťa oslobodí.
Čiže inými slovami ,ak človek zistí čo je naozaj dôležité v živote a verí tomu je zmierený zo všetkým to oslobodzuje myseľ od nedostatku a telo od bolesti.
Preto platí proste a bude vám dané !
Či nedáte susedovi dva pecne chleba keby vás zobudil v noci búchajúc na dvere ,že potrebuje lebo mu prišla nečakane návšteva.Už len preto aby vás nebudil.

Meridian

Podobne farár zvolal ovečky (veriacich) na večernú modlitbu dlho v dedine nepršalo a tak,že sa pomodlia na večernej omšy aby zapršalo a bola úroda.
Vraví babkám ,že keď za niečo prosia (modlia)musia tomu aj veriť!
Oni ,že veď veríme.
Ako vetíte !Nevidel som ani jednu z vás žeby si priniesla dáždnik do kostola.

Meridian

Realita .....mi nepoznáme realitu mi vyhodnocujeme svet zmyslami ,ktoré nás zavádzajú.......
Ano ak niečo chceš teoreticky máš byť nadsdavená tak ,že to dosiahneš ,ale
Funguje to len ak spĺňaš niekoľko ďalších faktorov.
Keď dvaja robia to isté -nieje to to isté.
Môžeš prečítať aj tucet kníh o živote ale vedieť žiť sa musíš naučiť sama.
Rovnaký Recept na guláš môžu mať tri gazdiné každý chutí inak.
Taktiež sa nedá kopírovať život niekoho iného.

Didaa

Meridian-Teda neviem či je pravdy natom že človek to čo chce ziskať či už je to partner,alebo čokolvek že už musi stym žiť akoby to mal hoc to ešte nema...Mysliš že takto to funguje?Vlastne žiť v sebaklame a ignorovať tuto realitu ak chcem lepšiu?

Preteba

Didaa, zákon príťažlivosti zo secret nefunguje, to si zistila aj sama, ale funguje na sto percent zákon boží. To, čo zaseješ, to zožneš. Dávaj zo seba to, čo chceš dostať, len si daj pozor na vypočítavosť. Dávaj z radosťou, ochotne a v trpezlivosti. To je zákon, ktorý funguje, či tomu niekto verí, alebo nie:)