Problém...

Príspevok v téme: Problém...
Icedd

Zdravím....Je mi strašne trapné o tomto hovorit ale musím lebo
je to čím dalej tým častejšie...
Mám čerstvo 13 rokou a od malička mám problem s únikom moču...(som dievča)
Nedokážem vycítit kedy mam ist na záchod a často ked na zachod idem tak nestíham...Nevedel by mi niekto prosím pomoct čo s tým..?
K doktorovy s tým vážne nechcem ist...:(

Tomas12345

mjanik :

Neviem kto tu trepe hlúposti ked tvrdí že inkontinencia je spojená s činnostou obličiek, ( dokázoval som ty opak pred týždnom, nereagoval si na to) a ohána sa akupunkturou ktorá vo vede nemá žiadne opodstatnenie a myslí si že akupunktura lieci vsetky choroby sveta.

Je to maximalny bullshit, pred objavením západnej medicíny voi východných krajinách kde bola akupunktúra velmi častou liečbou ludia nežili dlhšie ako dnes. Toto je jasný dôkaz toho že akupunktúra sa so súčasnou západnou medicínou nemôže ani len porovnávať.

ahjaj

nebude sa nikde hrabať. Len Ti dá nádobku na moč a odoberie Ti krv aj na sedimentáciu, či nemáš zápal.
Ak sa to vylúči, budeš vyšetrená na sono. To si musíš vyhrnúť tričko a rozopnúť nohavice, aby sa Ti dostali k bruchu, natrú ti brucho gelom, a budú sa po tom pohybovať takým niečím, čo ťa bude štekliť a pritom pozerať na obrazovke, či nemáš nejaké zrasty, alebo kamene, alebo niečo podobné, alebo nejaké anomálie v močovej sústave.
Najprv sa ťa však budú všeličo vypytovať, akú chorobu majú rodičia, starí rodičia, ty aké si mala úrazy a všeličo, či ti moč uniká pri kašli, kýchnutí, alebo pri chôdzi na schodoch, alebo aj posediačky, či si nebola prechladnutá, kedy je to lepšie, kedy horšie, či nemáš bolesti brucha a pod.
Počas života tým trpí asi 40-60 % žien, aj keď väčšina iba dočasne a dá sa to úspešne liečiť. Liečiť sa to nedá, ak je poškodený mozog a preto nedá informáciu zvieraču. To by si však musela mať aj iné a vážne problémy. :-)) Nájdi si na nete inkontinencia.

Icedd

IceD- nevybrala som si meno podla teba :) meno použivám niekolko rokou aj na socialných sietach ako instagram :)

A k doktorke nechcem ist...nechcem aby sa mi hrabala niekde...kde mi je to nepríjemné :/

Tomas12345

mjanik :

Lenže celá akupunktúra je paveda pretože si protirečí s klasickou západnou medicínou ktorá je overena na výskumoch a faktoch, zatial co akupunktura len na dohadoch.

Tomas12345

mjanik :

Zobrať len tak a prijat to ako fakt bez rozmýslania a dôkazov to môžeš akurát ty. Ale pochybujem že sa nájde vela ludí čo to zoberú aj napriek tomu že si to protirečí.

ahjaj

ahoj,

môžeš mať tie zvierače trochu menej vyvinuté či vytrénované. A možno tam je aj nejaký zápal. Takže obvodný lekár, zoberieš si nádobku na moč a nech ti vyšetria, čo je.
a druhá vec je potom pravidelné cvičenie na posilnenie panvového dňa a kegelove cviky. - nájdi si na internete

IceD

Ja chcem len napisat ze ja mamm podobnu prezyvku ako ty. Respektive asi ty si si vybrala prezyvku podla mna. Lenze moja prezyvka Iced neni tvoja prezyvka ktoru si si v tejto teme dala.

Inac nechapem tvoj problem, lebo je to vazny problem, ako mozes o nom tak lahkovazne vypisovat.Okamzite utekaj k doktorke.

mjanik

tomas-takto je to v akupunktúre-nemožeš to v žiadnom prípade miešať s o západnou medicínov-teda zober to tak a hotovo!!!!