Váš názor na kolostrum

Príspevok v téme: Váš názor na kolostrum
Timotejjj

Chcel by som sa vás opýtať , aký máte názor na kolostrum , lebo podľa mňa je neprirodzené užívať kolostrum z kráv a kôz , keď najprirodzenejšie kolostrum pre človeka je podľa mňa z materského mlieka.

Máte niekto nejaké pozitívne výsledky s kozím alebo kravským kolostrom ?

Pozorovali ste aj vedľajšie účinky ?

Aký je váš názor na užívanie kozieho alebo kravského kolostra ..

adellline

mna na kolostrum nahovorila kamaratka a som jej za to moc vdacna, vidno, ze moja imunita sa zlepsila, kedze kedysi stacilo, ked ma napriklad len ofuklo a uz som bola chora

dejana

Lupienok veď práve že sa snažím čo najlepšie sa držať v kondícií a dúfam, že aj tieto tabletky mi v tom pomôžu a že budem odolávať všetkému, ako si napísala :) Máš tiež s nimi nejakú skúsenosť?

Lupienok554

Myslím si, že hej neboj ty nič. Spravila si dobre. Treba dbať na kondičku svojho zdravia a nepodceňovať rôzne vonjakjšie vplyvy

dejana

Už som si ho objednala a už mi stihol aj prísť :) Ja som rýchla :) Cez víkend som tabletky začala aj užívať, tak som zvedavá, či zbadám nejaké zmeny na svojom tele a či sa budem lepšie cítiť :) :)

dejana

Ahaaa, tak už viem. Vidíš, to som ani nevedela, že to je vlastne to prvotné mlieko od zvieraťa. Zase som o niečo múdrejšia, ďakujem ti :)

marge1987

Baby obidvom vam to napisem takto do jednej spravy. Kolostrum to je vlastne mledzivo a mledzivo, to je prva latka, ktora ide od "mamicky", v tomto pripade od samice. Preto sa aj hovori, ze pre male deti je dobre, ked ich matka koji lebo tiez ma v prsnikoch kolostrum. A toto mledzivo obsahuje aktivne zlozky, preto je take prospesne. Staci taketo vysvetlenie? Porozumeli ste?

palinocka

to by som sa aj ja rada opytala, kedze tiez pocuvam v okoli, ze sa mnohi dali na jeho uzivanie, no bolo mi blbe sa ich na to popytat, aby som nevyzerala trapne

dejana

Žienky a z čoho sa to vlastne vyrába??? Všade vidím kolostrum, kolostrum ale vôbec neviem, čo to vlastne je a z čoho to je vyrábané :O

marge1987

Lienerka uzivam ho nejakych 5 mesiacov, zacala som ho na jesen, ked znovu vyskocila tato "pandemia". Hodnotim ho velmi pozitivne, kedze vzdy cez zimu som byvala chora a tento rok vobec nie (klop, klop). Kludne si mozeme, budem rada:-) Tak aj ty mi napis, ako ho vnimas:-)