Nebaví ma život.

Príspevok v téme: Nebaví ma život.
Emiliaaa

Som osamelý človek. Nezaujímavá. Nikto si ma nevšimne ani keď sa odhodlám do spoločnosti a preto tam chodím čoraz menej.
Chlapi sa o mňa nezaujímajú, som taká polopanna, neskúsená a to mám rok pred tridsiatkou.
Pravdepodobne ani nebudem mať deti.
Nie, nie som kariérne zameraná. Prídem z roboty a nemám život s kým zdieľať.
Kamarátka je policajtka, raz ku mne prišla a na tri minútky počas služby, celý čas som sa jej pozerala na pištoľ. Chcela som jej ju vytrhnúť a obrátiť ju proti sebe. Pištoľ ako vyslobodenie z pekla.

Tomas12345

TaSmutna :

Problém je ten, že ona určite všetko nevyskúšala, ak by vyskúšala tak by už dávno našla riešenia svojich problémov. Problém je v tom že žije až moc materialisticky a svoje stastie si umiestnila do vecí ktoré zo znacnej casti závisia od náhody a potom pochopitelne že ked sa jej tieto veci nepodarí dosiahnut upadá do depresie.

Riesenie je orientovať svoje stastie do vecí ktoré su stále a ktoré moze mat fakt každý a tými vecami sú koníčky (jedlo, TV, PC, hudba, športovanie, čítanie kníh, práca, cestovanie, pomáhanie ostatným, a mnoho iných vecí ) a viera v lepší posmrtný život a v Boha.

TaSmutna

Zato, ze sa niekto snazi neznamena automaticky,ze sa bude mat lepsie.to co tu jedna poradila je všetko pekne,ale ked to vsetko vyskusas a je ti blbo aj tak tak znie podla mna logicky,ze chces ukoncit toto trapenie. Co ja viem,mozno nieco z toho zaberie autorke temy.Ale co ked uz vselico poskusala?psychologovia nie su kuzelnici.spravne lieky sa hladaju roky pokial ich vobec najdes.a co ja viem,videla som plno ludi v horsich fyzickych podmienkach a zabera to len na chvilu.potom ich beries normalne a uspokojenie,ze takymto ludom pomahas uz po case vymizne. Ktovie mozno ta viera v Boha,ktoru tu omiela Tomas by mohla pomoct.Moja je taka az skoro nie je.A to chodím medzi krestanov aj som sa vnutorne snazila.ked to zhrniem,snaha sa nie vzdy a pre kazdeho rovna zelanemu vysledku.

Zuzana209

Ahoj Emilia, prosím v žiadnom prípade neuvažuj o takýchto čiernych scenároch. Neuvažuj o sebe ako že ostatní sú "OK" a ty nie si - lebo to je klamstvo! Nie si povinná vyrovnávať sa spoločenským štandardom a riešiť napr. to či si ešte panna a dokedy by si mala byť a pod. - to len tvoja osobná vec - nedovoľ aby sa ti vo vnútri vytváral kvôli týmto veciam obraz najakej "chuderky" - lebo to je tiež klamstvo! Veľa ľudí je introverných a nechodia ani veľmi do spoločnosti - majú 1-2 kamarátov to ale určite neznamená že sú vadní. V žiadnom prípade nepodliehaj samovražedným pohnútkam - lebo to nie sú "hlasy" ktoré sú tvoje. Volaj k Bohu o pomoc a On sa ťa ujme - viem čo hovorím - ver mi. Nenechaj sa znechutiť ale hľadaj "živého" Boha ktorý skutočne existuje a je veľmi blízko tým, čo prežívajú utrpenie. Posielam ti ešte jedno svedectvo, ktoré by ti mohlo pomôcť...modlím sa za teba. Ak by si potrebovala viac popísať kľudne sa mi ozvi na zuzatka@atlas.sk.

www.youtube.com

Tomas12345

A ty bývaš sama alebo s niekým ? Pokial človek býva sám, tak tá samota nanho velmi rýchlo dolahne. Prečo nebývaš s rodičmi, s nejakými surodencami, ci si nenájdeš nejake spolubývanie s niekým ?

Nevies si nájsť stastie v koníčkoch ? Napríklad nedokážeš sa tešiť z jedla, TV, PC, hudby, čítania kníh, športu, relaxu, masáže, práce, proste z hocičoho ?

Mne velmi pomáha viera v lepší posmrtný život a v Boha. Jednoducho kašlať na vsetky materialne veci na Zemi, aj tak sú len dočasne a zachvilu zmiznu. Dolezite je umiestnit svoje stastie v snahe o získanie posmrtného života, len to má totiž zmysel i po smrti.

ahjaj

kedysi som počula výpoveď učtieľa psychológie zo Strednej pedagogickej školy, kde sa mu jedno 17 ročné dievča sťažovalo na podobné veci. Tak ju so sebou zobral ako výpomoc do ústavu pre telesne postihnutých. A tam videla, že kým ona chodí, má ruky, nohy a vie ich používať, títo ľudia sa kĺžu po zadku lebo sa inak nevedia premiestňovať, že miesto rúk uchopujú predmety prstami, alebo lakťom, pričom zápästia chýbajú.
A v tom všetkom videla toľko chcenia žiť, že sa jej postoj k sebe samej radikálne zmenil a pochopila, že život je hodnota.
Tebe odporúčam: zborový spev v kostole, alebo na omči. Jednoducho sa zapojiť do spevu. Návštevu vianočného koncertu.
Do práce jemný make up a nový účes. Okrem riadnej práce prácu v dobročinnosti: upratovanie areálu v nemocnici, čistenie brehu nejakej rieky, výpomoc v starobinci, alebo keď sa totálne nič nenájde, tak darcovstvo krvi, ak si zdravá.
Okrem toho vitamín D užívať, vitamín B komplex antistress, a raz do týždňa zájsť do solária. POkiaľ to nebaví ma život, nemá zatiaľ fyzické príznaky, tak aj šport.
Pokiaľ sú tam aj fyzické príznaky, požiadať obvodného o výmenný lístok k psychiatrovi. Dostaneš lieky na báze hormónov, jemné antidepresíva, ktoré Ťa zbavia vyhrotených emócií a fyzických príznakov depresie.

Kvetulaaa

treba sa prestat lutovat a zacat s tym nieco robit. ak to nejde tak treba vyhladat pomoc psychologa alebo psychiatra