Prečo je tak ťažké pre chlapov a ľahké pre ženy?

Príspevok v téme: Prečo je tak ťažké pre chlapov a ľahké pre ženy?
semafor25

Prečo získať sex alebo vzťah je tak veľmi neskutočne ťažké pre chlapa a tak veľmi ľahké pre ženu?

Na to aby si chlap aspoň vrzol na jednu noc potrebuje byť fyzicky atraktívny, sebavedomý, zaujímavý, silný, charizmatický a neviem aký... a ak k tomu pridáme že by chcel okrem sexu aj vzťah tak okrem toho všetkého ešte musí byť šikovný, inteligentný, zabezpečený s dobrou prácou a vlastným bytom a autom... a ako ani keby to nestačilo, baby aj tak budú ohŕňať nosom a vyberať si...

Zatiaľ čo chlapovi stačí ak je žena priemerná (nemusí byť ani modelka) a stačí mu úsmev a má o ňu záujem. A nerobí zbytočné drahoty... Žene v podstate stačí len existovať a hneď má minimálne 10 záujemcov (o ktorých ani nemusí vedieť, ale sú to chlapi, ktorí by o ňu mali potencionálne záujem). Dokonca aj škaredé a tlsté baby majú chlapov, ktorí by ich chceli.

Zatiaľ čo poznám veľa dobrých, pekne vyzerajúcich chlapov, ktorých ženy nechcú... prečo toto musí byť?

Ženy si vôbec nevážia chlapov lebo si majú z čoho vyberať a sú teda neskutočne veľmi vyberavé... je im jedno komu ublížia, lebo vedia že keď opustia chlapa ktorý ich už nebaví tak do pár týždňov môžu mať zas iného partnera... pričom chlap už len vôbec získa sex na jednu noc tak to môže považovať za úspech a o vzťahu už ani nehovorím... toľko zúfalých chlapov je v pomere k zúfalým ženám, že to nie je už ani pomer, ale nepomer..

Kedy ste naposledy počuli ženu si sťažovať že ju žiadny chlap nechce uspokojiť? A koľko krát ste počuli chlapov že im žiadna nechce dať? Ja som zatiaľ počul len sťažnosti chlapov, ale nikdy nikdy nikdy som v živote nepočul ženu že by si sťažovala, že nemá dosť sexu...

ženy si doslova môžu vyberať a majú veľa možností, zatiaľ čo chlap nech sa snaží ako sa snaží tak je pre neho veľké šťastie že si nájde vôbec aspoň nejakú frajerku, síce s pochybnými kvalitami ale aspoň nejakú...

nebaví ma toto... kašlem na ženy, keď sú také vyberavé a egocentrické , nemá to zmysel, majú to príliš ľahké a preto si nevážia chlapov...

ani vlastné auto, vlastný byt, inteligencia a vypracované telo dnes už chlapovi nezaručia partnerku (ako som už písal, poznám takých)... je to celé na hlavu postavené... ako šťastie v lotérii, chlap ktorému sa podarí nadviazať partnerský vzťah a mať sex tak to je ako vyhral lotériu

sara58

Lolka,

zase ked si nechavaju vymrznut kundu, tak asi ocakavaju ze sa na nich zavesi nejaky bohati inteligentni, slusni muz. ktoreho sex bezujima, len hlboke citove vzplanutie a skumanie duse zeny. Ty si teda riadne naivna chronta.

Taktotoje

A vies preco to maju podla teba muzi lahsie ako zeny? Odpovedal si si sam vo svojom prispevku. Zevraj chlap ktory si chce omocit na jednu noc musi byt taky taky a taky...a ty si myslis ze normalna zena s nejakou uctou k sebe roztahuje nohy nahodnym chlapom? Normalna zena si najde muza s ktorym ma aj hlbsi vztah. A nesluzi mu na to aby si len vyprazdnil gule. Napr vies kolko mne trvalo najst si dobreho priatela? Inteligetneho, mileho, uctiveho, uprimneho. Lebo kazdemu pred nim islo iba o sex. Alebo som nevyzerala ako modelka, nemala miery 90-60-90, nemala dlhe nohy, velke prsia, dokonalu tvar. Myslis ze chlapi neskatulkuju, nemaju vysoke naroky? Povedia ze sa im pacia prirodzene zeny a otocia sa za kazdou zmachlenou v kratkej sukni

cloo

simiona, možno ich nehodia do kúta, no plne sa im nevenujú. Idem po meste a čo nevidím ? Množstvo matiek tlačiacich jednou rukou kočár, v ktorom je decko a čo robia ? V druhej ruke držia mobil, ktorý majú nalepený takmer na tvári a ťukajú doň ako datle. Nech im niekto ukradne dieťa, nech im do kočara narazí auto, cylista, nech ony same kočárom narazia do nejakého stlpa či do ľudí, podstatné je, aby odpisovali na správy...To je len jeden z mnohých príkladov dnešných nezodpovedných mamičiek na plný úväzok.

simiona

Myslím si, že simona1415 a sara sú chlapi. Inak by nenapísali to, čo napísali. A to sama viem, že mnohé ženy sú mrchy.

oxalis

nie nemaju to lahsie vy nam to tiez take lahke nerobite, tiež škatulkujete, ohrnate nosom, tiez si vyberate akurat vy to viac prezivate kedže máte plný miešok :p

Alth

@Bohatier To je viacmenej z toho dôvodu, že ženy sa dožívajú vyššieho veku, keď sa však pozrieš na demografiu, tak v každej vekovej kategórii od 0 do zhruba 55 rokov prevládajú muži celkovo v pomere približne 105 mužov na 100 žien.

Kajka333

Aby si financne poistili muza? Vsak dostava matersku.
Aby nemusela niekolko rokov chodit do prace? Materska je praca a nie ziadna dovolenka. Kedysi si zeny v domacnosti a co vychovavali deti viac vazili, dokonca zena v domacnosti sa bralo ako normalne povolanie.
Toto moze napisat, len chlap a nie zena, ktory nevie o co ide.
Nenavist voci zenam je predstupen zaniku duse, potom nasleduje bud homosexualita, drogy, alkohol, choroba, ktore sa budu snazit zmiernit zanik tvojej duse, lebo nenavistou si otravis sam dusu a ked zomiera dusa, zomiera aj telo.
Myslis, ze byt zenou je lahke a uzasne? Zeny musia od nepamati znasat rozne formy, fyzicke, psychicke, financne, ponizenia od muzov, tych, ktori by ich mali milovat a ochranovat. Laska voci zenam sa zmenila na nenavist, kvoli urazenemu egu jednou zenou.

Simona1415

Milá Lollka nechápem prečo tak obhajuješ ženy keď tak či tak je väčšina žien takych že si hľadajú chlapa z ktorého budú mať finančné výhody :DD či sa to tebe páči alebo nie :DD veď hlavne preto si ženy robia decká aby si chlapa poistili finančné a aby nemuseli nejaké tie roky chodiť do práce :DD