Prečo získať sex alebo vzťah je tak veľmi neskutočne ťažké pre chlapa a tak veľmi ľahké pre ženu?
Na to aby si chlap aspoň vrzol na jednu noc potrebuje byť fyzicky atraktívny, sebavedomý, zaujímavý, silný, charizmatický a neviem aký... a ak k tomu pridáme že by chcel okrem sexu aj vzťah tak okrem toho všetkého ešte musí byť šikovný, inteligentný, zabezpečený s dobrou prácou a vlastným bytom a autom... a ako ani keby to nestačilo, baby aj tak budú ohŕňať nosom a vyberať si...
Zatiaľ čo chlapovi stačí ak je žena priemerná (nemusí byť ani modelka) a stačí mu úsmev a má o ňu záujem. A nerobí zbytočné drahoty... Žene v podstate stačí len existovať a hneď má minimálne 10 záujemcov (o ktorých ani nemusí vedieť, ale sú to chlapi, ktorí by o ňu mali potencionálne záujem). Dokonca aj škaredé a tlsté baby majú chlapov, ktorí by ich chceli.
Zatiaľ čo poznám veľa dobrých, pekne vyzerajúcich chlapov, ktorých ženy nechcú... prečo toto musí byť?
Ženy si vôbec nevážia chlapov lebo si majú z čoho vyberať a sú teda neskutočne veľmi vyberavé... je im jedno komu ublížia, lebo vedia že keď opustia chlapa ktorý ich už nebaví tak do pár týždňov môžu mať zas iného partnera... pričom chlap už len vôbec získa sex na jednu noc tak to môže považovať za úspech a o vzťahu už ani nehovorím... toľko zúfalých chlapov je v pomere k zúfalým ženám, že to nie je už ani pomer, ale nepomer..
Kedy ste naposledy počuli ženu si sťažovať že ju žiadny chlap nechce uspokojiť? A koľko krát ste počuli chlapov že im žiadna nechce dať? Ja som zatiaľ počul len sťažnosti chlapov, ale nikdy nikdy nikdy som v živote nepočul ženu že by si sťažovala, že nemá dosť sexu...
ženy si doslova môžu vyberať a majú veľa možností, zatiaľ čo chlap nech sa snaží ako sa snaží tak je pre neho veľké šťastie že si nájde vôbec aspoň nejakú frajerku, síce s pochybnými kvalitami ale aspoň nejakú...
nebaví ma toto... kašlem na ženy, keď sú také vyberavé a egocentrické , nemá to zmysel, majú to príliš ľahké a preto si nevážia chlapov...
ani vlastné auto, vlastný byt, inteligencia a vypracované telo dnes už chlapovi nezaručia partnerku (ako som už písal, poznám takých)... je to celé na hlavu postavené... ako šťastie v lotérii, chlap ktorému sa podarí nadviazať partnerský vzťah a mať sex tak to je ako vyhral lotériu