Prečo je tak ťažké pre chlapov a ľahké pre ženy?

Príspevok v téme: Prečo je tak ťažké pre chlapov a ľahké pre ženy?
semafor25

Prečo získať sex alebo vzťah je tak veľmi neskutočne ťažké pre chlapa a tak veľmi ľahké pre ženu?

Na to aby si chlap aspoň vrzol na jednu noc potrebuje byť fyzicky atraktívny, sebavedomý, zaujímavý, silný, charizmatický a neviem aký... a ak k tomu pridáme že by chcel okrem sexu aj vzťah tak okrem toho všetkého ešte musí byť šikovný, inteligentný, zabezpečený s dobrou prácou a vlastným bytom a autom... a ako ani keby to nestačilo, baby aj tak budú ohŕňať nosom a vyberať si...

Zatiaľ čo chlapovi stačí ak je žena priemerná (nemusí byť ani modelka) a stačí mu úsmev a má o ňu záujem. A nerobí zbytočné drahoty... Žene v podstate stačí len existovať a hneď má minimálne 10 záujemcov (o ktorých ani nemusí vedieť, ale sú to chlapi, ktorí by o ňu mali potencionálne záujem). Dokonca aj škaredé a tlsté baby majú chlapov, ktorí by ich chceli.

Zatiaľ čo poznám veľa dobrých, pekne vyzerajúcich chlapov, ktorých ženy nechcú... prečo toto musí byť?

Ženy si vôbec nevážia chlapov lebo si majú z čoho vyberať a sú teda neskutočne veľmi vyberavé... je im jedno komu ublížia, lebo vedia že keď opustia chlapa ktorý ich už nebaví tak do pár týždňov môžu mať zas iného partnera... pričom chlap už len vôbec získa sex na jednu noc tak to môže považovať za úspech a o vzťahu už ani nehovorím... toľko zúfalých chlapov je v pomere k zúfalým ženám, že to nie je už ani pomer, ale nepomer..

Kedy ste naposledy počuli ženu si sťažovať že ju žiadny chlap nechce uspokojiť? A koľko krát ste počuli chlapov že im žiadna nechce dať? Ja som zatiaľ počul len sťažnosti chlapov, ale nikdy nikdy nikdy som v živote nepočul ženu že by si sťažovala, že nemá dosť sexu...

ženy si doslova môžu vyberať a majú veľa možností, zatiaľ čo chlap nech sa snaží ako sa snaží tak je pre neho veľké šťastie že si nájde vôbec aspoň nejakú frajerku, síce s pochybnými kvalitami ale aspoň nejakú...

nebaví ma toto... kašlem na ženy, keď sú také vyberavé a egocentrické , nemá to zmysel, majú to príliš ľahké a preto si nevážia chlapov...

ani vlastné auto, vlastný byt, inteligencia a vypracované telo dnes už chlapovi nezaručia partnerku (ako som už písal, poznám takých)... je to celé na hlavu postavené... ako šťastie v lotérii, chlap ktorému sa podarí nadviazať partnerský vzťah a mať sex tak to je ako vyhral lotériu

Kontr0lor

No ono je to tak dané, že žena je ta krásna nežná bytosť a chlap je ten silný sebavedomý ochranca :)

Ale toto čo píšeš je len zlosť nič iné to sa nedá takto aplikovať celoplošne :D

sara58

Laurora,

pises dost od veci. Pohladaj si na fore, kolko negativistickych tem sem davaju zeny a kolko muzi. Zaujimave je, ze z 5-tich prispevkov muzov s nejakymi negativnymi skusenostami dokazes zovseobecnovat na vsetkych muzov. To bude nejaky miestny rekord.

Laurora

Uplne suhlasim s ahjaj, to ako je clovek naladeny hra vo vztahoch velmi velku rolu. Chlapi, ktori sa neustale stazuju na vsetko a na zeny, si naozaj nijaku normalnu nenajdu, lebo ich tento ich postoj ovplyvnuje na kazdom kroku. Negativizmus je jedna z vlastnosti, ktora odradi kazdu zenu. To ze pomer - nepomer je ci nie je sa na tomto fore v tejto konverzacii nijako nezmeni, iba sa tu navzajom budete hecovat a podporat v tom ake ste vy chlapi chudatka strasne. Ja poznam v mojom okoli hlavne chlapov, ktori maju pekne vyrovnane vztahy a pekny zivot. A nie je ich malo. Vrana k vrane sada. Poznam ale aj takych, ktori si za svoj nestastny a opusteny zivot mozu sami - kazdy si je strojcom vlastneho stastia. Vacsina takych ludi su negativni a vo vsetkom hladaju problem a to zle. Nevedia sa tesit zo zivota a kazda zena im utecie, skuste sa zamysliet aj nad tym preco ten vztah nemate? Najprv treba zacat od seba a az pootm sudit vsetky zeny sveta...

Tomas12345

No a toto je jeden z dalších dôvodov prečo sa neoplatí svoje štastie orientovat do partnerských vzťahov ale skôr do niečoho iného.

ahjaj

pre ženu nie je ťažké stať sa sexuálnym objektom, len oni chcú väčšinou aj vzťah, nielen sex. Väčšinou sú tam v hre aj emócie, a keď cítia, že ich k niekomu nebudú mať, odmietnu a ostanú radšej bez sexu, než by ho mali s niekým, kto im tak sympatický nie je, alebo koho nemajú rady.
Ako ktoré, hovorím o väčšine.
Pritom in sú sebavedomí muži, ktorí sú pozitívne naladení, nesťažujú sa a neľutujú akí sú oni chudáci, ako sa im nedarí, sexappeal majú muži, s ktorými sa dá dobre zasmiať. S takým sa človek cíti dobre. S umrnčanými sťažujúcimi sa chlapmi prichádza človek o kopu energie, ktorú venuje radšej vlastným starostiam, než na tíšenie nechlapa, ktorý si nevie sám poradiť a smrká.

sara58

Na zeny nekladie spolocnost ziadne naroky. Najvacsie celebrity su tie, ktore sa vyzlecu pre nejaky casopis, alebo vedia precitat spravy, alebo tliachaju o svetovom miery a laske ku vsetkemu a vsetkym, Muzi musia vynalozit ovela viac usilia, lebo je na nich spolocnost ovela narocnejsia a to zeny aj muzi. Preco je to tak? Lebo zeny bojuju proti muzom a muzi navyse sutazia medzi sebou. Preto to maju zeny jednoduche a muzi tazke.

cloo

Ženy sú stelesnené zlo. Chcú emancipáciu, aby mali práva, na druhej strane chcú byť dobýjané, čo im dáva možnosť vyberať si. Inak sa plne stotožňujem s úvodným príspevkom.

semafor25

mirec, je mi jasné že existujú výnimky... veď to som aj písal vo svojom "článku" ako si to nazval a očividne si to len tak preletel... lebo som písal že existujú aj také ženy, je mi to jasné... ale písal som aj že je to veľkom nepomere... na jednu ženu ktorá si sťažuje že si nemôže nájsť chlapa existuje 100 chlapov, ktorí si nemôžu nájsť ženu.

mirec411

Joj chlape..., a čo si ty taký zatrpknutý? Z malinkej časti máš pravdu, ale tiež len v prípade niektorých(!) žien, ktoré sa zahrávajú s mužmi.
Lenže nemôžeš všetky ženy hodiť do jedného vreca a šmariť ich cez palubu.
----------
Ale k veci.
Existujú aj ženy, ktoré majú problém nájsť si chlapa. Myslím "normálneho chlapa na normálny vzťah", založený na vzájomnej úcte, úprimnom cite a láske. Dokonca sú to pekné dievčatá a ženy, ale majú problém s výberom, pretože "normálnych" chlapov nie je až toľko, ako ty píšeš. Tá normálnosť nie je totiž taká obyčajná a bežná vec, ale hodnota, ktorú vlastní pomerne veľmi málinko ľudí.
Tak či tak..., tvoj článok vyznieva ako lamentovanie nad tým, že si ľahko nemôžeš nájsť ženu na sex... - že ženy to majú v tomto smere oveľa ľahšie. Lenže čo sú to za ženy, ktoré si poľahky hľadajú mužov na sex?
Celá téma je oveľa zložitejšia na to, aby sa dala skresať na pár riadkov. Myslím, že by si si mal najprv ujasniť, čo od vzťahu so ženou chceš a AKÚ ženu (akú bytosť) chceš. Možno by si mal vedieť niečo o vzťahoch. Potom by si videl veci inak a nepísal by si, že ženy to majú jednoduchšie, ...lebo pravda môže byť úplne iná ako tá, ktorú teraz poznáš.