Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako odhalit ze je baba zlatokopka?

Príspevok v téme: Ako odhalit ze je baba zlatokopka?
podozrienie

Jedna baba ma o mna zaujem stale ma bali a vnucuje sa mi, prva ma kontaktovala na fb, pise mi aj vola casto.
Mam divre platene zamestnanie, dobre auto a byt a mam podozrenie ze ma o mna zaujem len kvoli tomu. Ako som pekny muz aspon zeny mi to davaju najavo ale taky zaujem ktory ona o mna prejavuje je pre mna podozrivy.
Ako odhalit babu ze je zlatokopkou a ide po muzovi len kvoli majetku a peniazom?
Prosim zeny aby sa zdrzali urazlivych komentoch na moju osobu. Pytam sa vazne. Nemam zaujem o hadky v tejto teme. Chcem rozumne nazory a rady.
Dakujem za pochopenie aj prisprevky.

Nerozumieeem

Takito chlapi si za to mozu sami. Moc davate najavo ze ste bohati; v oblekoch musite byt 24hodin denne hoci idete aj do prirody. Aut musite mat 5, najlepsie lamborgini a mercedesy (iba tip), musite sa vzdy tvarit akoby ste zozrali vsetku mudrost sveta a ste neskutocne namysleni. Nie, bohateho ani za svet. Mam za frajera robotnika, ktory sa na mna vzdy tesi, ide za mnou aj priamo z prace v monterkach, vyzerá že nemá nič a pritom to co je podstatné má. Skoda ze PILCUK nezmení svoje myslenie. Urcite by sa mal lepsie.

uuleuskauu

Zlatokopky stale klamu. To je jedno zo znamení. Ked je clovek pravdovravny, rozprava inym stylom ako ked klame. Napriklad inym stylom odpoveda na otazky. Ty polozis PRAVDOVRAVNEMU clovekovi otazku, on ti na nu okamzite odpovie. Necaka, neprekruca oci, nezdrziava, necaka dve, tri, styri sekundy, aby az potom mohol dat odpoved. On tu odpoved da hned. Lebo ju dava po pravde. Neklame. Preto sa jeho mozog nemusi namahat vymyslanim klamstiev, ktore ti natara, co, samozrejme, par sekund trva. A on je pravdovravny. Odpovedá ti na tvoju otázku okamzite. Ty polozis KLAMAROVI otazku a on ti na nu neda odpoved hned. V zlomku sekundy. Najskor prevrati oci do hora, pripadne caka dve, tri, styri sekundy, natahuje cas nejakym sposobom... a az potom ti da odpoved na otazku. To natahovanie casu musi byt, lebo za tych par sekund si jeho mozog vymysla klamstvo, vo svojej hlave vymysla, co by ti nataral a potom ti to natara. Ked chce klamar niekomu povedat klamstvo, najskor ho musi jeho mozog vymysliet a az potom ti ho on moze povedat, co, logicky, aspon tych par sekund trva. Pripadne ti na otazku neodpovie vobec, len prevrati oci a zaknucí ako postrelená macka - bingo, ide o zlatokopku. Iny trik, ako odhalit klamara - komunikuj s nim stylom, ze ho zasypes mnozstvom otazok. On ti na ne odpoveda. Zapamätaj si odpovede. Po niekolkych dnoch sa s nim znovu stretni, zasyp ho otazkami, aby sa niektore alebo mnohe zhodovali s tymi otazkami, ktorymi si ho zasypal minule. Ked sa odpovede nezhoduju, ide o klamara. Zatokopky klamú nonstop. Dávaj si pozor na svoj majetok a nezabudni, ze lepsie je zostat sám ako nechat sa okradnút zlatokopkou. Prajem príjemný den.

Omen

Podozrienie, to "vnucovanie sa" vyvoláva v tebe podozrenie, že sa môže jednať o zlatokopku. Môže, nemusí...
Nie je to podľa tvojho gusta, niečo ti našepkáva intuícia, niečo mužská hrdosť...
Ak počúvneš niektorú z nich, potom si môžeš ušetriť čas, energiu,peniaze...
Ak chceš poznať pravdu, pozvi ju na rande a otestuj si ju. Ak sa cítiš na toto: "Príď ledabolo oblečený, na starom aute, s vymyslenou legendou (stratil si zamestnanie, máš dlhy, ale pracuješ na zmene...) a pozvi ju LEN na kávu do cukrárne. Zaplať drobnými a nenechaj trigelt. Musíš si to ale nacvičiť, aby si bol autentický." : D A bude vymaľované! Je tam však riziko, že tvoju hru prehliadne, namotá ťa a prejaví sa až v manželstve.

Aleludia

On bude typek, ktory ma na FB vycapenych milion fotiek so svojim super autom, super bytom,super dovolenkami, chvali sa s tym, kde moze a potom sa cuduje, ze na neho letia zlatokopky.

sinka

spravaj sa normalne ako keby si peniaze nemal, nemusite chodit do nejakych luxusnych restik, normalne slusne restauracie, ktore su v normalnej cenovej kategorii,samozrejme ked ju pozves tak platis ale su veci, ktore by ste si mali platit na polovicu, mozno vykusat ci je ochotna si zaplatit listok do kina sebe, ty kupis sebe a nejake pukance na polovicu a uvids co ti na to povie

Lollka

Simona tebe uz nemusim nic pisat, ti to tu vysvetlili ini. Wendy mam vlastny byt a auto a ziaden chlap mi na to neprispel. Plus celkom slusny plat a o peniaze sa nebojim. O peniaze sa boja len lakomci co maju panicku hrozu ze pozvu niekoho na kavu a ten dotycny/ta dotycna si tu kavu nebude chciet sam/a zaplatit. Poznala som takych, je to diagnoza. Tento chlap co zalozil temu nebude celkom v poriadku kedze nejaka zena o neho prejavuje zaujem, urcite nevie kolko on zaraba - odkial to ma vediet? Mozno nevie ani ze ma byt a ci videla jeho auto tiez nevieme. Ale on sa trase o to ze jej urcite ide o jeho peniaze. Ja som toho nazoru - radsej chudobnejsieho ale normalneho a nelakomeho chlapa ako bohaca co sedi na patkorunacke a klepe sa od strachu ze mu ju jeho partnerka ukradne.

cloo

Gardamfel, nemyslím si, že sú muži slabomyseľní, skôr naopak, dobre vedia, čo sú ženy zač. Preto ak nechcú, aby skončili ako ja, tak pokiaľ im to finančná situácia umožňuje, uvedomujúc si ženskú lásku k peniazom a majetku, kupujú si autá (väčšinou za rodičovské, presnejšie otcove peniaze) už po dovŕšení 18. roku života, aby mohli baliť fifleny, zo strachu zo samoty si tiež berú si hypotéky atd., Výsledkom je, že po množstve vyčerpaných peniazov z účtu a dlhých hodinách strávených v práci, ktorá predchádza zárobku spomínaných peňazí, si milostivá príde do hotového a muž má konečne status "zadaný" či "ženatý"

Ja si však nič z toho nemôžem dovoliť a ani nemám v pláne si napríklad brať byt či dom na spomínanú hypotéku a zadlžiť sa do konca života, len aby som sa zapáčil ženským.

Gardamfel

Cloo, uvedom si, ze ty neurazas zeny, ale urazas muzov, lebo tym padom hovoris, ze su uplne slabomyselni, ak zene daju aj posledny cent. Ako ich vyciciava? Otvori penazenku a vysaje ju? Ci ako?
No vidis a to sa este ziadna zlatokopka neznizila na ucitela telesnej vychovy, ktori zije s mamickou? Tam by toho zlatka teda nakopala, jedna radost, k tomu rozpadajuca sa barabizna. Preco by mala zlatokopka znizovat svoje naroky? Snivaj dalej :-D kludne bude lovit v zahranicnych vodach. Taki Nemci su uplne vdacni, platia jedna radost a su radi, ze si maju s kym uzivat nahrabane peniaze. Preco by sa mala znizovat so Slovakom, ktori ju bude urazat, nezaplati ani kavu, este si necha platit, ma byt na hypoteku, auto na leasing a uz sa citi jak najvacsi bohac a cavo. Prosim vas, ste uplne smiesni :-D