Agresivita muza

Príspevok v téme: Agresivita muza
Fuckja

Dobry,mozte mi poradit?mame s manzelom dceru 2 rocnu , v 7 mesiaci tehotnu v aute ma napadol ked sme sli domov zo svadby,povedala som mu len to ze sa spraval ako ch..na tej svadbe ze sa ozral a pod.chytil ma pod krk a hlavu mo trieskal o sedadlo....na druhy den plakal ze si nic nepamata a ze sorry,odpustila som ,ved spravil to prvykrat tak dufam ze uz nikdy viacej.odvtedy sa zopakovali len take veci ze ked som ho triezveho nejako uraxila tak ma chytil pod krk a pod.
Prednedavnom som.ho zasa slovne urazala koli tomu,ze z prace si vyvolava s kednym kolegom pp 30 minut denne.ked vola mne tak len na minutku ze uz musi koncit.tak som mala slabu chvilku a vynadala som mu ze su ako buzeranti pisu si v kuse co robia,v robote su spolu volaju si
Akoze chapem kamaratstvo ale toto sa mi uz zda prehnane,tak som mu povedala ze si akp buzerant.zacal po mne hadzat papuce,lopticky,a nakoniec ma strasne kopol do stehnovej kosti nemozem poriadne pristupit na nohu.on vravi ze to je aj moja chyba,ze mam prestat urazat ,ja mu vravim ze ja som urazala slovne a nie fyzicky,vravo ze to je jedno.je to normalne?ze ma napadne fyzicky aj ked ja som ho urazila len slovne?
Okrem toho je pozorny mily pomoze s malou a pod.

Sejla

Fuckja, urazat ludi nie je ok a urazat manzela, ci osobu, ktoru milujeme, uz uplne nie je normalne. Mat vymenu nazorov, ci raz za cas hadku, ano, ale bez nadavok, ponizovania a zosmiesnovania, to je otrasne!
Fyzicke nasilie tiez nie je ok. Mali by ste sa liecit obaja.
Inak, skusala si ho trebars prestat buzerovat? Myslim, ze ti dal jasne najavo, ze sa mu to nepaci...

Ernesto

ach jaj, toto je jasne ako facka uz len z toho opisu. harpyja, ktora cele roky vytaca svojho chlapa do nepricetna, ktory ma v extremnych situaciach sklon k nasiliu ... to bude dalsie vesele detstvo dalsieho nevinneho decka

mirec411

Panenka skákavá...! Prečo ste vy dvaja ešte spolu?! Asi ide o štýl života, ktorý sa vám páči. Inak by to neznášal ani kôň (vraj je to dosť inteligentné zviera).

Aliss

Nuz, vidim to takto. Tak ako nema muz pravo siahnut na zenu, nema zena pravo ponizovat muza. Nicim. Ani slovami, ze je buzerant, ani nicim inym. Okej ked sa ti nepaci, ze sa partner opil, povedz mu to, ale bez urazok a sprostych slov. Ked dlho dokaze vykecavat s kolegom a s tebou nie, problem nie je v tom, ze je buzerant, ale v tom, ze s tebou sa mu z nejakeho dovodu rozpravat nechce. Vtedy sa treba porozpravat o tom, preco je tomu tak, alebo si uvedomit sama, ze ci nemas tak nahodou vinu na tom, ze telefonat s tebou trva par minut. S kamosom je mu prijemne hovorit, s tebou nie. Moze to byt znak toho, ze si mozno hasteriva, ze mu neustale cosi vycitas, pripomienkujes, alebo aj toho, ze on ta ma za nic. Nerespektuje ta, nemiluje, atd. V tom pripade nevidim dovod na vztah s takym muzom, pokial nema tendenciu to zlepsit alebo odstranit po slusnom rozhovore na danu temu. No a teraz k jeho obrovskemu problemu - agresivny mohol byt davno pred tym (vplyv rodinneho prostredia, psychicka porucha atd), alebo ho provokuje tvoje spravanie voci nemu. Zaujimalo by ma, ako ste jeho, "chytil ma pod krk", riesili? Akoze ta napadol a ty si s nim aj tak ostala? Nebavili ste sa o tom? Toto su otazky, ktore mi tu chybaju zodpovedane. Jeho spravanie absolutne odsudzujem, ale davaj si prosto pozor aj ty na usta. Nielen pri nom, ale vseobecne pri muzoch. Nemas pravo niekoho zhadzovat a skakat do neho. Opil sa? Je to tvoja hanba, ci jeho? Tebe bude na druhy den trestit hlava, ci jemu? A znova sa vratim k nemu. Mna by muz raz chytil pod krk, a tam by to skoncilo. Ak sa niekto nevie ovladat, nech vyhlada odbornika a potom sa vrati. Napriek tomu si s nim aj nadalej, jeho utoky pokracuju (ako aj tvoje urazky) a hladas touto temou riesenie. Tak ja ti jedno ponuknem - dajte si ultimatum pre oboch. Obaja sa potrebujete naucit, ako zvladat emocie. Obaja. On viac, ale ty tiez. Aby sa uz v buducnosti ani z tvojej a najma z jeho nediali veci, ako sa deju. Vyhladajte odbornika a rieste to. Inak bude toto pomaly na dennom poriadku.

Lollka

Nedivim sa ti ze ti vadi ked si furt telefonuje s kolegom a vasa komunikacia asi viazne. Kazda zena chce byt pre muza ta najdolezitejsia osoba a ked prejavuje prehnanu pozornost niekomu inemu tak to zaboli. Mozno je fakt teply. Ale pises velmi malo o vasom vztahu aby sa dalo usudzovat. Takto bit by ta nemal, je to neadekvatne aj ked ho ponizujes. Radsej prec od neho lebo ten sa nevie kontrolovat a raz ti moze tak ublizit ze ti ostanu trvale nasledky.

Omen

Násilie je a vždy bude násilím! Nie je horšie a lepšie násilie. Čo je pre niekoho "horšie", môže byť pre druhého "ľahšie", laicky povedané. Trestný zákon hovorí o fyzickom a PSYCHICKOM násilí. Je naivne sa domnievať, že týranie blízkej osoby a zverenej osoby majú na svedomí len muži. Týrajú aj ženy! Manželov, deti...

Marosko-n

Je typ mužov čo keď požijú alkohol sú agresívny, ďaľši typ ,keď požiju viac alkoholu tak sú pod stolom a chce sa im spať. Ale asi 70-80 % mužov je agresívna po požití alkoholu.. Preto si treba vyberať mužov, ktorý nie sú agresívny.Hovorí sa , že vo víne je pravda. Takže tvoj muž sa si pretvaruje v normálnom živote a keď si vypije tá jeho brutalita neni kontrolovaná rozumom tak je násilnický. Asi treba prestať piť !!!! Nie každý ma na chlapa šťastie.

triple

Neviem, preco si nazvala temu ägresivitou muza, ked pises, ze agresivivna si vzdy prva ty. Ako neviem, co cakas, ked na niekoho vrieskas a urazas ho , ze ti bude nosit kvety, alebo vyznavat lasku? Ci vztah beries tak, ze ty si mozes dovolit hocico, ale tvoj partner nie? Zajdi za psychiatrom.