Dobry,mozte mi poradit?mame s manzelom dceru 2 rocnu , v 7 mesiaci tehotnu v aute ma napadol ked sme sli domov zo svadby,povedala som mu len to ze sa spraval ako ch..na tej svadbe ze sa ozral a pod.chytil ma pod krk a hlavu mo trieskal o sedadlo....na druhy den plakal ze si nic nepamata a ze sorry,odpustila som ,ved spravil to prvykrat tak dufam ze uz nikdy viacej.odvtedy sa zopakovali len take veci ze ked som ho triezveho nejako uraxila tak ma chytil pod krk a pod.
Prednedavnom som.ho zasa slovne urazala koli tomu,ze z prace si vyvolava s kednym kolegom pp 30 minut denne.ked vola mne tak len na minutku ze uz musi koncit.tak som mala slabu chvilku a vynadala som mu ze su ako buzeranti pisu si v kuse co robia,v robote su spolu volaju si
Akoze chapem kamaratstvo ale toto sa mi uz zda prehnane,tak som mu povedala ze si akp buzerant.zacal po mne hadzat papuce,lopticky,a nakoniec ma strasne kopol do stehnovej kosti nemozem poriadne pristupit na nohu.on vravi ze to je aj moja chyba,ze mam prestat urazat ,ja mu vravim ze ja som urazala slovne a nie fyzicky,vravo ze to je jedno.je to normalne?ze ma napadne fyzicky aj ked ja som ho urazila len slovne?
Okrem toho je pozorny mily pomoze s malou a pod.
Agresivita muza
moju teoriu si nevyvratila... Ano, ano, manzelia sa hadaju, ale neurazaju ani neponizuju! To uz pri partnerskych hadkach nepatri, ani sa neslusi, ani nic. Jedine pri temperamentnych, lenze to mas zase len to co ti patri... Viem si dobre predstavit, ze to ziadne sem tam nebude, a ze urazky su daleko silnejsie a intenzivnejsie, ako popisujes. Slabsieho neudries, to je sice pekne, co by si robila ty, keby ta niekto uz slovne rokmi dostal totalne do uzkych? Ked sa nedokazes branit slovami? Vyjadruj si svoj nazor, ale tu vobec neide o tvoj nazor, ale o to urazanie a ponizovanie. Tiez tipujem, ze svoje urazky aj rokmi stupnujes. Tak sa skus nad tym zamysliet. Existuju hranice, prekrocila si ich, a on to len dal najavo. A nijak ti neublizil, tak z toho netreba robit ziadnu tragediu. Prestan ho urazat a ponizovat, a uvidis, ci prestane. Ak nie, ak sa to zhorsi, tak to skonci. (totizto otvorila si "zakazane dvere" ktore sa mozno uz ani nebudu dat zavriet) Tak vela stastia.
Drahá, máš pravdu, ale to, čo ti napíšem, ťa nepoteší! Ste rovnakí! Ty využívaš psychické násilie, tvoj muž fyzické. Násilie ako násilie! Vy ste pre seba ako stvorení!
Ďalší ti to napísal správne, nemýlil sa!
Čo tu riešiš udalosť spred 3 rokov? Mala si to vtedy ukončiť, ale ktorý chlap by ti toto toleroval a v lepšom prípade ťa neposlal kade ľahšie?
Nechceš, aby tvoj chlap bol agresívny? Potom začni od seba a rieš svoju agresivitu!
Aj keby som urazala sem tam slovne ,je normalne ze manzelia sa pohadaju,urazaju,ale to neznamena ze ma fyzicky napadne,a obzvlast nie tehotnu iz vtedy som bola hotova,ale brala som to tak ze alkohol to zapricinil....voem ze mam chyby aj ja,ale tak isto som toho nazoru ze slabsieho od seba neudriem.....coz neviem co mam robit teraz, ,clovek si uz nemoze ppvedat ano svoj nazor?ani urazit slovne niekoho lebo sa budem bat ci ma fyzicky nenapadne?
Muz ktory dvihne ruku na svoju priatelku ci manzelku je uboziak a kok*t
Zdvihnut ruku a napadnut slabsieho od seba je ubohe a zbabele.
Ako mozes napadnut niekoho koho milujes? A rste k tomu tehotnu zenu preboha!
Srdce a laska ti to nedovoli a z toho vyplyva ze ten tvoj ta nemiluje. Mozno zla vychova v jeho rodine kde vyrastal v agresivnom prostredi.
Uboziak a barbar! To sa este ovladam vo vyjadrovani!
fuckja, neznasam agresiu, ale ked som to precital, uz hned tvoje prve slovo, zrejme urazas a urazas, tvoj manzel ci partner... sa urcite nebude vediet dostatocne branit slovne voci tvojim urazkam, a uz si mu musela natolko podlomit nervy, ze uz sa brani ako moze, a teda aj fyzicky... Podla mna si mozes zato len sama,, vobec si neuvedomujes, ako slova dokazu ranit, nic menej ako fyzicky. No mozno sa mylim, a cele je to inak, v tom pripade pardon.
Vaše dieťa všetko vníma a nasáva oko špongia. Môže sa vám z agresívneho rodinného prostredia nezablokovalo.
V najhoršom prípade to môže to byť povaha manžela ak bola v opísanej situácii jeho vyššia agresia umocnená aj alkoholom.
Rada pre Vás: neidealizujte si svet a manžela, nepohŕdajte mužmi.
Neriešte minulosť,nerobte výčitky a žite v prítomnosti.
Ak vaše dieťa vyrastie bez ujmi, to čo zažilo v rodine bude považovať
za normálne a bude to generovať ďalej.
To chcete ?