Prvý vzťah v 25

Príspevok v téme: Prvý vzťah v 25
citatel25

Zaujímal by ma váš názor. Čo by ste povedali na chlapca, ktorý má 25 rokov a nikdy v živote nemal ani len 1 frajerku , vzťah.

Považovali by ste takého chlapca ako chudáka, nulu, úbožiaka čo nevie zbaliť babu?

A ako aj naznačuje názov témy, to slovo "prvý" znamená, že by to asi znamenalo aj to, že nie práve posledný... vieme ako to dnes s tými vzťahmi chodí.. Väčšina ľudí do 25 rokov za život vystrieda niekoľko partnerov (s čím síce nesúhlasím, ale zmeniť sa to nedá).

Dali by ste šancu takému chlapcovi alebo by ste ho rovno poslali do riti? Vnímate neskúsenosť so vzťahmi ako negatívnu alebo pozitívnu? Myslíte si že, človek, ktorý nemal aspoň 2 vzťahy v tom nebude "dobrý"?

Ja si myslím, že väčšina žien to tak vníma.. aj keď hovoria že by im to nevadilo tak v skutočnosti im to vadí a vnímajú neskúsených ako keby boli "menej chlapi" alebo čo.. neviem... mne to príde také blbé, že nasilu si nájsť nejakú partnerku a potom ju opustiť a 3-4 to zopakovať aby som si mohol povedať že som "chlap" lebo som mal už 4 frajerky... čo si o tomto celom myslíte?

A ešte jedna otázka: Dokázali by ste takému chlapcovi veriť že vás nepodvedie? Lebo ľudia si ak hovoria, že prvý vzťah nikdy nemôže dopadnúť (aj také príslovie je "že povprvé nič nie je dobré")...

Mňa to dosť odrádza od toho aby som si hľadal vzťah... keď je "správne" mať za život niekoľko vzťahov. Mne už táto fáza ušla, toto som mal robiť keď som mal 15-20 rokov... teraz už je na to neskoro a všetky sú už aj tak zadané alebo majú deti... som už odsúdený na samotu? Mám sa na to pripraviť že budem sám celý život?

Katty32

Ajkka Súhlasím s tebou, nie je dôležitý vek, ale ako sa kto cíti vyzretý. Poznám ľudí, ktorí majú 30 a mentálne sa správajú na 15 a tiež ľudí, ktorí majú 20 a dá sa s nimi plánovať budúcnosť.

Ajkka

Citatel25, ja som si nasla prveho priatela v 23 rokoch, a vobec si nemysli o mne nic zle a nebol to problem :) ak ti ide o vazny vztah, tak hladas dievca ktore ta bude mat rado takeho aky si, ci je tvoja prva druha tretia...

netyla1

-prečo by mal byť hneď chudák? jednoducho to tak chcel a treba ho tak aj brať! myslím, že by sme ľudí vôbec nemali odsudzovať, pokiaľ ich nespoznáme. možno takýto chlap si bude úplne viacej vážiť ženu ako ten, ktorý ich už vystriedal 10-

dalsi

Lolka, mozno to tutanchamon trafil, mozno si mala na sk len smolu, aj ked to tiez o niecom svedci, vrana k vrane sada. Ja som zil par rokov daleko v zahranici, k zenam sme sa tam spravali ako ku klenotom, no aj sem na sk to vobec nevidim inak, az s tym rozdielom, ze mam pocit, akoby ste si to nevazili. Vies ze to vy mozete za to, ze tu mame tych par jedincov? Tu si gentlemanov vobec nevazite, a v zahranici o nich spievate, cudne.

Tutanchamon_xD

Lollka neviem prečo stále spomínaš zakomplexovaných mužov zo Slovenska. Prečo sa v kuse k tejto téme vraciaš, keď si vo svojej vysnívanej cudzine, kde sú chlapi gantlemani a vedia zniesť žene aj modré z neba a vedia si ju vážiť narozdiel od Slovenských sukničkárov ?

Keby si mala srdce na pravom mieste a mala by si vzťah v ktorom si šťastná a mala naozaj bezproblémový a kludný život, tak by si nemala za potrebu písať dookola to isté. Máš v sebe blok, ktorý ťa nepustí o mužoch zo Slovenska napísať nič dobré. Asi si sa veľakrát sklamala a natrafila na tých nesprávnych a preto teraz hádžeš všetkých do jedného vreca.

Tutanchamon_xD

Plnenapaprika a keď už tak píšeš, že teda ja a Pilcuk si hľadáme vzťahy len preto, aby sme uspokojili svoje túžby, tak to si na omyle. Milujem ľudí ako si ty čo si myslia o ostatných aký sú a pritom nevedia z hola nič, pretože ich nepoznajú. Vôbec ma nepoznáš, takže tie svoje rečičky si nechaj pre seba alebo pre svoje kamarátky. Koniec koncov už som sa veľmi veľakrát zasmial na odpovediach v niektorých založených témach, že to práve ja tie témy zakladám ale pod iným nickom a pritom som to nikdy nebol ja :D :D

Tutanchamon_xD

Plnenapaprika ako nechápem čo spomínaš mňa. Si myslíš, že ja tu polovicu tiem o vzťahoch zakladám ja ? Moje témy, ktoré som tu založil nájdeš pod nickom Tutanchamon_xD a ak si si nevšimla, tak už dávno sa tu na nič nesťažujem a témy už nezakladám. Jedine sa tak k nejakej vyjadrím, ktorá ma zaujme :)

970marek

25dieta, súhlasím :)
...ja mám 21 tiež zatiaľ ani jeden vzťah a myslím, že v 25 to asi iné nebude. Že prečo som nemal ani jeden vzťah? To ani poriadne sám neviem, neriešim to nejak, vzťah mi zatiaľ nechýba aj keď občas mám také chvíle že by som chcel mať niekoho pri sebe. Ale zatiaľ je to pre mňa dobré tak ako to je, aj keď počítam s rizikom, že potom bude ťažšie si nájsť vzťah... momentálne študujem na VŠ, venujem sa svojím koníčkom, cestujem a podobne. Kto vie možno mi niekto príde do cesty ani neviem kedy a ak nie tak mám ešte pár rokov času :)

cloo

Lollka žije v zahraničí, kde sú muži gentlemani, pozorní atd., no napriek tomu má neustále potrebu spomínať zakomplexovaných mužov zo Slovenska...

Predpokladám, že aj zahraničné ženy sú na inej úrovni, než tieto tunajšie atrapy. Jedine žeby nie...