Prvý vzťah v 25

Príspevok v téme: Prvý vzťah v 25
citatel25

Zaujímal by ma váš názor. Čo by ste povedali na chlapca, ktorý má 25 rokov a nikdy v živote nemal ani len 1 frajerku , vzťah.

Považovali by ste takého chlapca ako chudáka, nulu, úbožiaka čo nevie zbaliť babu?

A ako aj naznačuje názov témy, to slovo "prvý" znamená, že by to asi znamenalo aj to, že nie práve posledný... vieme ako to dnes s tými vzťahmi chodí.. Väčšina ľudí do 25 rokov za život vystrieda niekoľko partnerov (s čím síce nesúhlasím, ale zmeniť sa to nedá).

Dali by ste šancu takému chlapcovi alebo by ste ho rovno poslali do riti? Vnímate neskúsenosť so vzťahmi ako negatívnu alebo pozitívnu? Myslíte si že, človek, ktorý nemal aspoň 2 vzťahy v tom nebude "dobrý"?

Ja si myslím, že väčšina žien to tak vníma.. aj keď hovoria že by im to nevadilo tak v skutočnosti im to vadí a vnímajú neskúsených ako keby boli "menej chlapi" alebo čo.. neviem... mne to príde také blbé, že nasilu si nájsť nejakú partnerku a potom ju opustiť a 3-4 to zopakovať aby som si mohol povedať že som "chlap" lebo som mal už 4 frajerky... čo si o tomto celom myslíte?

A ešte jedna otázka: Dokázali by ste takému chlapcovi veriť že vás nepodvedie? Lebo ľudia si ak hovoria, že prvý vzťah nikdy nemôže dopadnúť (aj také príslovie je "že povprvé nič nie je dobré")...

Mňa to dosť odrádza od toho aby som si hľadal vzťah... keď je "správne" mať za život niekoľko vzťahov. Mne už táto fáza ušla, toto som mal robiť keď som mal 15-20 rokov... teraz už je na to neskoro a všetky sú už aj tak zadané alebo majú deti... som už odsúdený na samotu? Mám sa na to pripraviť že budem sám celý život?

Plnenapaprika

Boze zase, pilcuk a tutanchamon, dokolecka to iste.
Ani ten vztah nikdy mat nebudete, kym bude vase JA na prvom mieste a budete ho chciet, len z dovodu vasho raneneho ega. Nehladate vztah kvoli laske, ale kvoli vlastnym potrebam a aby ste sa necitili voci okoliu menejcenni.

cloo

Ja mám 49 rokov, nemal som ani jeden jediný vzťah, ženy som sa ani len nedotkol. Tie vždy chceli a teraz ešte viac chcú bohatých, pekných, priebojných jedincov. To, že mi ušiel vlak, som zistil tiež približne v tvojom veku hoci som veril, že sa to do 30-tky zmení. Nezmenilo.