Nevidel dceru rok

Príspevok v téme: Nevidel dceru rok
Emanka

Ahojte, mate skusenosti s otcami deti, ktori nevideli svoje dieta rok a viac? Mam 2 rocnu dcerku a jej odec ju uz tok nevidel, ked mala par mesiacov odisiel s tym ze chce pracovat v zahranici. Odvtedy ju videl 2x. Nestara sa o nu, nevida ju, neinformuje sa o nej. Vztah s nim som ukoncila pre tieto dovody a aj preto ze ma ine nazory na zivot ako ja. No v styku s dietatom som mu nikdy nebranila. Da sa vobec chapat taky clovek, ktory vydrzi bez informacii o vkastnom dietati a bez toho aby s nim travil cas a vytvaral si vztah? Ak poviete ze moja vina, tak ano uznavam, naletela som mu, verila som mu.

DI DI DI

ak náhodou hľadáte dobrý darček pre svoje dieťa alebo kohokoľvek iného gifts.sk chcela by som vam odporucit tuto stránku ktorá vas rozhodne nesklame :)

DI DI DI

ak náhodou hľadáte dobrý darček pre svoje dieťa alebo kohokoľvek iného gifts.sk chcela by som vam odporucit tuto stránku ktorá vas rozhodne nesklame :)

daniela2

Dáša, pocity viny, zlyhania a hanba, ľútosť, že to takto dopadlo. Takéto dačo môže cítiť., neviem, aký ste mali vzťah. A ako pštros hlavou do piesku miesto dospelého a zrelého pristupu

Emanka

Ahjaj, mam pravdu, ale zaujem pribuznych vyzera takto: "prideme, kedy to urcime my" Ked pridu tak oznamia ze o tyzden pridu znovu a donesu dalsiu rodinu! Malu si nikde neberu, sedia v mojej obyvacke a ja beham s vyplazenym jazykom okolo dietata plus okolo pousadzanej rodinky, ktory tu sedia a zastavaju synacika, ktory sv9je dieta takmer rok nevidel. Keby si malu vezmu na 2 hodiny na maly vylet tak je to ine, ale oni chcu len chodit a sedet a na navsteve. Mala ich teda v podstate nepozna a babu vola teta.

ahjaj

emanka, tí príbuzní sú často citlivejší, ako otec dieťaťa. Takže ak prejavia záujem, nech prídu, pohrajú sa s dieťaťom a pod. Stretnutie tak, že Ti zavolajú, povedia, kde a kedy si malú vyzdvihnú, kedy ju vrátia, a ostatné nie je tvoja starosť.
Napadá ma príhoda mojej bývalej triednej. S jej synom sa rozišla dlhoročná priateľka a bol veľmi na dne. Tak z pomsty, alebo prečo si začal s jednou dievčinou. Otehotnela. Jeho priateľka sa však k nemu vrátila a tak sa s dievčinou, ktorá sa mu iba páčila, a inak plytkosť v srdci, rozišiel. Dievčina sa dozvedela, že je tehotná. Nikdy v živote dieťa nenavštívil. Ale moja bývalá triedna, sa hanbila aj zaňho a veľmi túžila vidieť dieťatko, ktoré bolo jej vnúčaťom. Urazená dievčina jej to nedovolila.
Ja si myslím, že dieťaťu môže len a len prospieť, keď ho ľúbi viac ľudí.
Takže k dcérke nejak tak, že príbuzní jej otca sú príbuzní, ktorí bývajú ďaleko, a majú ju zato radi, aj keď majú svoje starosti a svoj život. Aj vlažná láska je lepšia ako žiadna.

Dasa432

Otec mojej 2 rocnej dcery ju nevidel viac ako 8 mesiacov. Nic o nej nevie, nespyta sa, nevie ako rozprava, nevie nic o jej zdravi, nic o tom co ma rada. Spytala som sa preco sa o nu nezaujima. Povedal, ze mu to nerobi dobre, ze potom ked ju vidi place. Co je to za cloveka?

Emanka

To by bolo mozne pokial by mal on ako otec zaujem, no ako dom pisala on nejavi ziaden zaujem, nemam s ziaden kontskt ked mu zavolam tak na moj telefonat odoveda ze co mu volam ci sa neviem postarat o jedno babatko! A keby aj sa chce zaujimat pre mna by to znamenalo mat tu kazdy vikend jeho neprijemnu matku, ktora by ku mne nosila svoje navstevy a tu cely den chvalila syna

ahjaj

on verí, že sa o ňu staráš čo najlepšie a že si dobrá mama.
Chce dcérke určite to najlepšie, a vôbec si neuvedomuje vlastnú hodnotu, a že by mohol byť pre malú dôležitý. Navyše sa pri Vás cíti blbo, lebo ste preňho kapitola života, kde zlyhal. Často sa muži naučia byť otcami, až keď im v tom žena pomôže a u vás sa to nestihlo.
Ak by si sa s ním dokázala bez hnevu o tom porozprávať, a poprosiť ho, normálne ho dirigovať, dcéra má o dva týždne meniny, kúpiš jej taký pozdrav, v ktorom je hudba? Alebo pohľadnicu, na ktorom je nejaké zvieratko? Nech má radosť. A potom ho pochváliť, aké to bolo fajn, že poslal.
Alebo malá má meniny o dva týždne, keď môžeš prísť, srdečne Ťa pozývame. Môžeš jej prosím Ťa kúpiť a povieš nejakú maličkosť, z ktorej bude mať malá radosť.
Po návšteve sa mu poďakuj a medzitým ho zakaždým pochváľ, že to a hento ako dobre urobil a aké dobré je to pre malú, že sa stretli.
Keď to medzi vami dvoma nevyšlo, zato dcérka ocka môže mať.
a on vám fakt neublížil naschvál.
Ber ho ako nezrelé dieťa, ktoré máš ty trochu vychovávať, s láskou, trpezlivosťou a dobrým slovom a naučiť ho, byť lepším otcom. Nemaj naňho priveľké nároky.
Moja kolegyňa tak urobila s expriateľom, ktorý jej, keď otehotnela povedal: fasa, ďalšie výdavky. Interrupcia.
Keď mal jej syn 3 roky a mal ísť do škôlky, zavolala mu, že nechce, aby sa mu deti posmievali, že si nepozná otca a či by k nim neprišiel sa s ním zoznámiť. Teraz je jej malý školák a jej expriateľ sa s ním pravidelne stretáva a zo začiatku to bolo veľmi rozpačité, lebo nevedel, čo má robiť.

Omen

Emanka, je to tak, ako si napísala. Ani zákon ti takúto povinnosť neukladá. Všetko závisí LEN od tvojej dobrej vôli.