D84.9 - Bližšie neurčená imunitná nedostatočnosť. ČO TO ZNAMENÁ??? MÁ NIEKTO TAKÚTO DIAGNÓZU??? TRÁPIM SA UŽ 6 ROKOV!

Príspevok v téme: D84.9 - Bližšie neurčená imunitná nedostatočnosť. ČO TO ZNAMENÁ??? MÁ NIEKTO TAKÚTO DIAGNÓZU??? TRÁPIM SA UŽ 6 ROKOV!
konvalinkaa566

Zdravím,
Prosím niekoho kto sa vtom vyzná.vie mi popísať vysvetliť túto diagnózu?!
Imunologička mi odpovie iba:Je to porucha,slabý imunitný systém-všetko.
Ale na moje otázky prečo? ako? od čoho? nemám odpoveďe.
Do 21 roka života som nikdy nebola chorá a potom toto.
2 mesačne sa mi vracia pásový opar,neskutočná bolesť,na drieku to mám. Chodenie je trápenie pre mňa! Nádchy,chríky- max 2-3 mesačné opakovanie,ktoré trvajú 3-4 týždne. Tráviace,ženské problémy....
Už som ztoho frustrovaná!!!
Už všetko možné som vyskúšala-detox,doplnky na zvýšenie imunity.
Bola som športovkyňa,už mám strach aj zo športu.
Začala som robiť jógu,po jóge na 3 deň opar,práva strane mám veľké bolesti.
Čo mám robiť????

Tomas12345

konvalinkaa566 :

Lenže B12 z tabliet sa nevstrebáva do tela tak dobre ako v jeho pôvodnej forme z mäsa. Preto vegáni maju casto krat deficit B12 aj napriek tomu ze sa ho snažia doplnat.

Navyse nejde len o B12, ale aj o niektore aminokyseliny.

Ked uz chces nieco vysadit tak vysad mucne jedla. Nenachadzaju sa v nich ziadne nevyhnutne vyzivne latky ktore by si inde nezohnala, a navyse velal ludom vysadenie mucnych jedal pomohlo. Mne to pomohlo vyrazne citit sa lepsie a na kozne problemy.

Apokryft

Konvalinka skús navštíviť strânku eldhwen ked budeš mať chuť a náladu je tam veľa základných znalostí.Možno dnes ani zajtra to nebude pre teba ,ale raz to určite príde.Držím palce.

konvalinkaa566

Tomas12345 ešte chcem pridať,neviem ako bude stým vegánstvo.
Áno,je mi ľúto tých zvierat,no lenže moja starká chová sliepky a tie pobehávajú na dvore nechovajú sa hrozných podmienkach,
ja milujem kurací vývar. Nemyslím si,že by som vedela žiť bez vývaru.
Hoci vajíčka a mliečné potraviny nekonzumujem kvôli alergií, a ani múčné jedlá moc nie,na to mám intoleranciu. Aj preto som prešla na vegánsku stravu,hoci zaťiaľ iba 4 dni to praktizujem,ale zatiaľ mi vyhovuje.

konvalinkaa566

Tomas12345- vie,že pri vegánskej strave chýba B12 ale pravidelne užívam B komplex.

Omen - potrvdil mi imunológ ,že B a T lymfocyty sa mi netvoria dostatočne,nedosahujú mi normálnu hodnotu.Mám už vyšetrené potravinovú intoleranciu aj alergiu. Tie jedlá ani nekonzumujem,niekedy zhreším napr.keď som na ceste a niekde sa najem,niektorým jedlám v reštike neviem predísť.No minimálne chodím do reštiky,iba keď som na ceste.

Aprokryft.už mi hovorili,že možno duša je chorá.Lenže,tomuto nerozumiem.Nemám problémy ani v rodine ani vo vzťahu,mám dobrý vzťah s rodičmi,so sestrou vynikajúci,so svokrami mám tiež dobrý vzťah,pracovne mám niekedy veľa stresu ale to je väčšinou v každej práci.

Apokryft

Je úplne jasné,že potrebuješ v prvomrade liečiť dušu a potom telo.Telo je podriadené duši.
Zbytočne budeš liečiť dôsledky ,keď neodstrániš príčinu choroba sa vracia poprípade sa pridružujú nové choroby tela.Tvoja dušička je zaťažená tak silno ,že tradičná medicína už v tomto nepomôže a ak aj áno tak len nachvíľu.

Apokryft

Liečiteľka duší Katka z Dunajskej Lužnej.
Je to odborníčka presne na takýto typ choroby .
Vyhľadaj navštív.

Marosko-n

Certica, Vážená woben.... musíte pravidelne užívať, pritom do tela dostávate programované látky, neskoršie uvidíte čo sa stane. Sama sa priznáte ,že pravidelne, musíte uživať dlhodobo. GGW ak ju pravidelne užívate tak sa vám zdravie bude zlepšovať a to všetky choroby aj ťažkosti a ešte aj omladnete. Toto vám žiaden liek nezaručí dlhodobo.18 rokov výskumu to potvrdzuje a nepotrebujeme žiadne lieky. Len škoda že je drahá výroba .Každý skúša čo mu napadne a Vám možno wob... pomáha. Aj to je dobré.

Omen

Konvalinka, bolo by vhodné, ak by ti iný imunológ potvrdil či máš správne určenú diagnózu.
Ja to vidím tak, že máš problémy s celurálnou imunitou. Budeš mať o.i. znížené cytotoxické T-lymfocyty (CD3+CD8+) a prirodzené zabijáky, ak je tvoj organizmus náchylný na infekcie, medzi inými aj na herpetické infekty.
Zvýš si prirodzeným spôsobom hladinu leukocytov. Vyhľadaj si potraviny, ktoré to zvýšenie podporia... Vhodné by bolo v tvojom prípade vyšetriť aj intolerancie a alergie.

Tomas12345

konvalinkaa566 :

Len pozor, pretože mäso je dôležité, obsahuje vela vyzivnych látok ktore inde nenajdes alebo len v malom množstve, napr. B12. Takže po určitom čase by som ti odporucal sa znovu postupne k mäsu vrátiť.

konvalinkaa566

Certica - Ďakujem za tvoj typ,lenže úžívala som Wobenzym ale prešla som na Profyzym,keďže som po užíti vracala,lekárka mi odporučila prejsť na profyzim,to sú rastlinné enzými a wobenzym je živočíšný.
Pravdepodobne pre moje trávenie to bolp ťažké.
Cez víkend som prešla na vegánsku stravu,kvôli zdraviu aj ochrane zvierátka. Trávenie sa mi dosť zlepšilo,zaťiaľ nemám zápchu ani hnačku. Dufám,že tento životný štýl mi vyhovie.